ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαλαρά… και με πολλά γκολ το φινάλε!!!

χαλαρά-και-με-πολλά-γκολ-το-φινάλε-504716

Ωραίο ποδόσφαιρο από όλες τις ομάδες στα χθεσινά ματς της τελευταίας 34ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία Ε.Π.Σ.Θ.
 
λεζαντα 1 Ο Ντούσαν Πότσουτσα κατάφερε να χριστεί σκόρερ στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του
 
λεζαντα 2 Σκόραρε ο Απ. Τανάγιας στο Αγία Παρασκευή – Γ.Σ. Αλμυρού 2 – 6
 
Κονσέρτο για…πολυβόλα ήταν το χθεσινό κυρίως πιάτο της τελευταίας 34ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία Ε.Π.Σ.Θ. Όλα τα παιχνίδια πρόσφεραν πολύ ωραίο θέαμα, με τις ομάδες να παίζουν χωρίς σκοπιμότητες και να σκοράρουν κατά βούληση. Τα σκορ που ξεχώρισαν ήταν το 5-4 μεταξύ Ιάσωνα Αλ.Μεριάς   και Πρωτεσιλάου, το 2-5 του Πανιωνίου στην έδρα των Νέων Αθλητών αλλά και το 2-6 του Αλμυρού στην Αγία Παρασκευή.
 
Στο γήπεδο των Λεχωνίων, ΑΕ Λεχωνίων και Αίας Σούρπης ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στο μοναδικό ισόπαλο παιχνίδι της χθεσινής πρώτης δόσης. Αντίθετα στην Άλλη Μεριά υπήρξε νικητής, με τον Ιάσωνα να επικρατεί τελικά με το εμφατικό 5-4 του Πρωτεσιλάου, με τους Μιχαλόλια για του γηπεδούχους και τον Πλασταρά για τους φιλοξενουμένους να σημειώνουν από δύο τέρματα.
Ο Μαγνησιακός επικράτησε με 1-3 της Ακρόπολης στο Σέσκλο, με την ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου, εκτός από τα τρία τέρματα που πέτυχε, να έχει και τέσσερα! δοκάρια, δύο με τον Προβιά και δύο με τον Νάκα.
Ευρεία νίκη πέτυχε και ο Πανιώνιος, ο οποίος νίκησε με 5-2 στο γήπεδο της Νίκης τους Νέους Αθλητές, με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Γιάννη Αντζούρη να σημειώνει τέσσερα τέρματα.
Παρόμοιο σκορ είχαμε και στην Αγία Παρασκευή, όπου στο τελευταίο παιχνίδι του Ντούσαν Πότσουτσα, που θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο Αλμυρός επικράτησε με 6-2 των γηπεδούχων.
Πάντως ο Ντούσαν Πότσουτσα κατάφερε και να χριστεί σκόρερ στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, με τη βοήθεια πάντως του τερματοφύλακα του Αλμυρού, Ηλία Λαγού, έπειτα από… συνεννόηση.
Τέλος στο Αϊδίνι ο Αγροτικός νίκησε με 4-1 το υποβιβασμένο Ορμίνιο, με τον Κοντοβά να σημειώνει και τα τέσσερα τέρματα για τους γηπεδούχους.         
   
Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα:
 
Α.Ε. Λεχωνίων-Αίας Σ. 2-2 ( 10’ Ρενάτο, 70’ Μπούρντα – 40’ Κωστούλας, 63’ Γουρναρόπουλος)
Ιάσων Α.Μ.-Πρωτεσίλαος 5-4 ( 9’ Κόρδας, 26’ Λ. Δενελάβας, 55’ πεν. Ν. Δεναλάβας, 60’, 83’ Μιχαλόλιας-   14’, 23’Πλασταράς, 38’ Κατσαβριάς, 58’ Χασιώτης)
Ακρόπολη-Μαγνησιακός 1-3 ( 75’Παλάτζας9’ Παπαδημητρίου, 48΄Προβιάς, 88’ Κορέτα)
Ν.Α. Νίκης-Πανιώνιος 2-5 (20’, 50’ Κιπτίου- 13’, 35’, 41’, 62’ Αντζούρης, 75’ Κωστόπουλος)
Αγ. Παρασκευή-ΓΣ Αλμυρού 2-6 ( 75′ Αποστολόπουλος,79′ Πότσουτσα30’, 60 Βούλγαρης Ν., 65΄Αραπίτσας, 72’ Κρανάς, 83’ Τανάγιας, 90’ πεν. Πλαβός) 
Αγροτικός-Ορμίνιο 4-1 (6’, 20’, 42’ πεν. 70’Κοντοβάς-62’ Εζεκέμε)
 
 
Σήμερα παίζουν 
Γηπ. Βελεστίνου (1 μ.μ): Ρήγας Φεραίος-Σκιάθος ( Δημητριάδης, Πετρόπουλος, Τρυφωνίδης)
Γηπ. Κερασιάς (5 μ.μ): Αετός-Απόλλων Κ. (Τρυφωνίδης, Σκουλάς, Παλιούρας)
 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου