ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζητάει την παραχώρηση των μετοχών στον Ερασιτέχνη

συζητάει-την-παραχώρηση-των-μετοχών-σ-504727

Σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά στο διοικητικό μέλλον της Νίκης Βόλου αναμένεται να περιλαμβάνει η εβδομάδα που ξεκινά από αύριο. Αυτό τουλάχιστον προδικάζουν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής και προέκυψαν μετά την κοινή συζήτηση και συνάντηση των δυο ομίλων των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, Blue Club και Γαλάζιων Αγγέλων.

Ο Γιδόπουλος ετοιμάζεται να έρθει στη Νέα Ιωνία, στα μέσα της εβδομάδας, Τετάρτη ή Πέμπτη και να συζητήσει μαζί τους όλα τα ενδεχόμενα. Βέβαια επειδή αρκετές φορές ο μεγαλομέτοχος έχει αναβάλλει το ταξίδι του, δεν μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά για την παρουσία του στη Νέα Ιωνία, όμως εξελίξεις θα υπάρξουν είτε έρθει, είτε δεν έρθει αυτή την φορά. Οι οργανωμένοι είναι έτοιμοι να αντιδράσουν στην στασιμότητα και στην αδιαφορία που φαίνεται πως υπάρχει…

Πάντως αν ο Γιδόπουλος τηρήσει την υπόσχεσή του και έρθει μέσα στην εβδομάδα, τότε θα έχει σίγουρα συνάντηση με τους οργανωμένους φιλάθλους και θα παρθούν από κοινού οι αποφάσεις για το μέλλον, αφού αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη θέση της η κάθε πλευρά.

Κατά την προχθεσινή συνάντησή τους οι οργανωμένοι του Blue Club και αυτοί των Γαλάζιων Αγγέλων είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με το Στράτο Γιδόπουλο και του εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το γεγονός ότι δεν προχωρά ο σχεδιασμός για την ομάδα. Ο ίδιος επέμενε στο ότι «μόνος μου δεν μπορώ να φέρω την ομάδα εκεί που θέλετε», για να πάρει την απάντηση από τους οργανωμένους ότι αν γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις θα κάνουν τα πάντα για να συσπειρώσουν τον κόσμο. Οι φίλαθλοι δηλαδή περιμένουν πρώτα τις κινήσεις που θα δείξουν πρόθεση για δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει, ενώ ο Γιδόπουλος περιμένει συσπείρωση και τους φιλάθλους στο πλευρό του με αγορές διαρκείας για να ξεκινήσει.

Αφού ακούστηκαν πολλά και από τις δυο πλευρές, τότε οι οργανωμένοι προέβαλλαν ως έσχατη λύση να παραχωρηθούν οι μετοχές στην Ερασιτεχνική. Βέβαια κάτι τέτοιο κανείς δεν είναι σίγουρος αν μπορεί να το αντέξει η νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης, όμως γεγονός είναι πώς ο Γιδόπουλος, αν δεν βρεθεί κοινή συνισταμένη στην συνάντηση που αναμένεται να γίνει στα μέσα της εβδομάδας, συζητάει ακόμα και αυτό το ενδεχόμενο. Με ένα μικρό τίμημα δηλαδή να παραχωρήσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη. Η διοίκηση του Κώστα Μανιατάκη φαίνεται πολύ δύσκολο να μπορέσει να αναλάβει μέσα στις τόσες υποχρεώσεις της και την ΠΑΕ και το σενάριο αυτό δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

«Κάνε ένα βήμα για να είμαστε δίπλα σου»

«Κάνε ένα βήμα μπροστά και εμείς θα είμαστε δίπλα σου» είπαν οι οργανωμένοι στο Στράτο Γιδόπουλο, ο οποίος ζητούσε από την πλευρά του να πωληθούν 600 διαρκείας αρχικά για να προχωρήσει, αλλά οι οργανωμένοι του είπαν ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, από στην στιγμή που έχει χαθεί η εμπιστοσύνη των φιλάθλων προς το πρόσωπό του λόγω των υποσχέσεων που δεν τηρήθηκαν τις περασμένες σεζόν και την κακή πορεία της ομάδας. Οι φίλαθλοι εξέδωσαν μάλιστα κοινή ανακοίνωση, με την οποία ζητούν νέα διοίκηση και κινήσεις στελέχωσης του συγκροτήματος της Νέας Ιωνίας. Υπόσχονται δε ότι θα κάνουν το παν για να συσπειρώσουν τον κόσμο. Σε διαφορετική περίπτωση που δεν υπάρξουν εξελίξεις, δηλώνουν ότι ο Γιδόπουλος θα τους βρει μπροστά τους.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των Blue Angels και Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης: «Κατόπιν συναντήσεως των δύο Δ.Σ. των συνδέσμων Blue Angels και Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης και αφού συζητήσαμε την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ, αποφασίσαμε από κοινού ότι πρέπει ο καθένας να αναλάβει επιτέλους το ρόλο του στην ομάδα.

Η «διοίκηση» υποχρεούται να στελεχώσει ένα αιρετό Δ.Σ. από επαγγελματίες και να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να πρωταγωνιστήσει η ομάδα μας και να πάρει την κατηγορία. Ο δικός μας ρόλος σαν οργανωμένοι οπαδοί είναι η συσπείρωση του κόσμου της Νίκης και ο παλμός στην κερκίδα όπου και να παίζουμε και σε αυτό το κομμάτι θα κάνουμε το παν, αρκεί να υπάρχουν οι ανάλογες κινήσεις από την διοίκηση, που να είναι αντάξιες του ονόματος και της ιστορίας της Νίκης.

Αν όμως η διοίκηση συνεχίσει να είναι πρόχειρη και αναξιόπιστη για την ομάδα μας και ξεχειλίσει το ποτήρι, τότε όλοι οι υπεύθυνοι θα μας βρουν απέναντί τους όχι μόνο τους οργανωμένους, αλλά και όλο τον κόσμο της Νίκης και θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να σταματήσει αυτή η αρρωστημένη κατάσταση στην ομάδα της καρδιάς μας»…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου