ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χαράζουν πορεία» οι οργανωμένοι

χαράζουν-πορεία-οι-οργανωμένοι-429052

Τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στο μεγαλομέτοχο Στράτο Γιδόπουλο θα ανακοινώσουν μέσα στις επόμενες ημέρες οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου. Χθες οι δυο σύνδεσμοι φιλάθλων, το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και οι Γαλάζιοι Αγγελοι είχαν κοινή συνάντηση για να αποφασίσουν το πώς θα αντιδράσουν απέναντι στη νέα στασιμότητα και σε όλα όσα συμβαίνουν στην κυανόλευκη ΠΑΕ.

Να θυμίσουμε ότι οι οργανωμένοι του Blue Club είχαν δώσει προθεσμία μέσω ανακοίνωσης τους στον Στράτο Γιδόπουλο έως την 1η Ιουνίου για να δουν έργα και όχι λόγια και να πειστούν ότι μπορεί να δημιουργήσει την ομάδα που θα «χτυπήσει την πόρτα» της Β’ Εθνικής, ενώ αυτοί των Γαλάζιων Αγγέλων, που λειτουργούν πλέον με νέα διοίκηση και νέο καταστατικό, είχαν ζητήσει συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο. Τίποτα από τα δύο όμως δεν φαίνεται να έλαβε υπόψιν του ο ισχυρός άνδρας της Νίκης, αφού ο ίδιος επιμένει πώς μέχρι στις 10 Ιουνίου, όταν και λήγει το χρονικό περιθώριο που έχει οριοθετήσει ο ίδιος για όποιον επιχειρηματία να εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του για την ομάδα, δεν θα υπάρξει εξέλιξη. Κάτι τέτοιο σκορπά τον προβληματισμό, αφού ξανά χάνεται πολύτιμος χρόνος για την ομάδα και η όλη κατάσταση φέρνει μνήμες από τις τελευταίες σεζόν, που επαναλαμβάνονταν το ίδιο σκηνικό με το «φεύγω – μένω» του Γιδόπουλου και η ομάδα πήγαινε πίσω χρονικά με αποτέλεσμα να κάνει δυο αποτυχημένες χρονιές στην Γ’ Εθνική, όπου όχι μόνο δεν πρωταγωνίστησε, αλλά κινδύνεψε κιόλας…

Οι οργανωμένοι δεν φαίνεται πως θα περιμένουν μέχρι στις 10 Ιουνίου για να δουν τι μέλλει γενέσθαι. Χθες θα συζητούσαν μεταξύ τους όλα τα δεδομένα που υπάρχουν και θα έπαιρναν αποφάσεις για τη στάση που θα κρατήσουν και τις αντιδράσεις τους, ώστε να πιέσουν τις καταστάσεις και να υπάρξουν εξελίξεις.

Το σίγουρο είναι ότι δεν τους αρέσει καθόλου η νέα στασιμότητα στα θέματα της ομάδας και θεωρούν ως δικαιολογία τη νέα προθεσμία που θέλησε να πάρει από μόνος του ο Γιδόπουλος για να δει αν υπάρχουν επενδυτές. Προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί κανείς που να θέλει να συζητήσει για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας και οι φίλαθλοι θεωρούν ότι μόνο αν αποχωρήσει ο έμπειρος παράγοντας θα ανοίξει ο δρόμος για ενδιαφερόμενους για την ΠΑΕ.

«Μόνος μου δεν μπορώ»

Ο Στράτος Γιδόπουλος χθες σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» είπε σχετικά: «Αν δεν επέμβουν οι φίλαθλοι για να υπάρξει βοήθεια, μόνος μου δεν μπορώ. Τι περιμένουν δηλαδή να ξεχρεώσω όλους τους ποδοσφαιριστές και μετά να έρθει κάποιος να βοηθήσει; Να ξοφλήσει τη φετινή σεζόν το κορόιδο και μετά να πουν φύγε;»

Τα λόγια του αποδεικνύουν ότι υπάρχει ξανά αδιέξοδο στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό δήλωνε ότι θα ανεβάσει τη Νίκη στην Β’ Εθνική και ότι έχει αναγνωρίσει τα λάθη του και θα τα διορθώσει. Ολα αυτά τελικά που είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, φαίνεται πως ισχύουν μόνο σε περίπτωση που κάποιοι αποφασίσουν να τον βοηθήσουν οικονομικά και ηθικά. Ηδη εξοφλήθηκαν, σύμφωνα με τον ίδιο πάντα, ο Μαουρίτσιο Νάνι και ο Χόρχε Μπάριος, προκειμένου να αναχωρήσουν για την πατρίδα τους. Από κει και πέρα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην αναμονή, αλλά παράλληλα ψάχνουν να βρουν και τη νέα τους ομάδα, καθώς σχεδόν κανείς με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν θέλει να παραμείνει στη Νέα Ιωνία. Παρελθόν αποτελούν ήδη οι Νάνι και Μωυσίδης, ενώ αρκετοί παίκτες βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων και συζητούν μαζί τους, αφού στις 30 Ιουνίου μένουν ελεύθεροι οι 17 από τους 22 ποδοσφαιριστές που είχαν απομείνει στο ρόστερ. Πάντως δεν είναι και πολλοί αυτοί που θα μπορούσαν να μείνουν στην ομάδα και να την βοηθήσουν στη νέα της προσπάθεια, αν θέλει να πρωταγωνιστήσει. Με τις ανάλογες εγγυήσεις ίσως κάποιοι πειστούν να παραμείνουν, αλλά μέχρι στιγμής περιμένουν από τον Γιδόπουλο να τους εξοφλήσει την περασμένη σεζόν.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου