ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτυχίες των υποδομών του Basketball Club

επιτυχίες-των-υποδομών-του-basketball-club-505559

Με τη λήξη των αγώνων από τα τουρνουά της ΕΣΚΑΘ η ομάδα Basketball Club  συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές της για τις προσπάθειές τους σε όλη την διάρκεια των αγώνων, ιδιαίτερα δε συγχαίρει την ομάδα του 1ου ΜΙΝΙ για την πολύ καλή εμφάνισή της με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα της υποδομής.
          Επίσης ευχαριστεί και τους προπονητές των τμημάτων κ .κ. Καρακατσούνη Κωνσταντίνο (υπεύθυνο υποδομής), Καραγεώργο Δημήτρη και Γαλανάκη Νίκο για τη συστηματική και οργανωμένη δουλειά τους.
         Φέτος συμμετείχε με ένα τμήμα παμπαίδων και δύο τμήματα μίνι, συνολικά αγωνίστηκαν 60 παιδιά με στόχο την συμμετοχή και την γνωριμία της καλαθοσφαίρισης μέσα από αγωνιστικούς ρυθμούς και εντάσεις.
 
ΤΜΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
ΡΟΥΠΑΣ Β. ,ΧΡΥΣΙΚΟΣ Κ., ΔΕΜΙΡΗΣ ΑΠ., ΣΤΑΜΟΥ ΑΡ.,ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Κ., ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ Γ., ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ Δ.(COACH), ΣΧΟΙΝΑΣ ΧΡ., ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΧ., ΜΕΤΑΦΤΣΗΣ ΑΠ., ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΑΛ., ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝ., ΠΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΤΟΥΡΤΟΥΛΑΣ Δ., ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Θ., ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ Θ., ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΣ Δ.                          
ΤΜΗΜΑ ΜΙΝΙ ( 1 )
ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΣΠ.,ΜΠΙΤΖΙΛΑΙΟΣ ΣΤ.,ΓΙΟΛΑΣ Δ.,ΣΒΕΡΩΝΗΣ Δ.,ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ Μ.,ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Π.,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Σ.,ΚΟΓΚΑΣ ΑΛ.,ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΝΗΣ Κ.( COACH),ΤΣΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ Γ.,ΤΖΑΛΑΒΡΕΤΑΣ Π.,ΜΑΓΚΟΥΡΙΤΣΑΣ Κ.,ΤΖΙΩΛΑΣ ΑΝ.,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΓ.,ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Μ.,ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧ.,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Π.,ΔΑΜΑΣΚΟΣ Γ.,ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Ν.,ΝΙΖΑΜΗΣ Ι.

ΤΜΗΜΑ ΜΙΝΙ ( 2 )

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ(COACH),ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΡ.,ΡΙΖΟΣ Ν.,ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ Π.,ΝΙΚΟΛΑΗΣ Ν.,ΚΟΡΕΝΤΗΣ Β.,ΚΑΜΜΕΝΟΣ Δ.,ΤΣΙΜΠΡΙΔΗΣ Β.,ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Μ.,ΣΤΑΜΟΣ Γ.,ΚΟΝΤΟΡΙΖΟΣ Β.,ΨΥΡΡΗΣ ΑΘ.,ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΧΡ.,ΓΙΒΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ.,ΚΛΗΜΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ.,ΤΙΡΤΙΡΑΚΗΣ Ν.,ΣΙΝΟΥΛΗΣ Γ.,ΠΑΠΑΪΩΣΗΦ Ν.,ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ Γ.,ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ν.,ΛΑΒΔΟΓΙΑΝΝΗΣ Ν.,ΒΟΛΑΓΚΑΣ ΑΠ.

 
Επίσης η ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο 29 Ιουνίου στο κλειστό Γυμναστήριο της Πορταριάς θα πραγματοποιήσει το 1ο τουρνουά ακαδημιών της ομάδας μας με 4 ομάδες από τα τμήματα υποδομής Πορταριάς και Βόλου. Η αναχώρηση των τμημάτων μας θα γίνει το Σάββατο το πρωϊ στις 09:45 από το 6ο Λύκειο Βόλου με πούλμαν .
 
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
 
11:00. Κλ. Πορταριάς : Ακαδημία Βόλου – Ακαδημία Πορταριάς
 
12:00.             //           : Προμίνι    Βόλου – Προμίνι     Πορταριάς   
 
13:00. ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ –ΑΠΟΝΟΜΕΣ….
 
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του 2ου καλοκαιρινού basketball camp, το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Αθλητικού Κέντρου από τις 21/6 μέχρι και τις 25/6.
Το περισυνό 1ο camp είχανε τιμήσει με την παρουσία τους οι Αλβέρτης,Καλαϊτζής,Αγγέλου,Μαστραφτσής,Μπόγδανος,Μυριντζής κ.αλ. Εφέτος έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση οι: ο συμπολίτης μας Παναγιώτης Λιαδέλης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και αναμένονται και άλλα ονόματα παικτών,προπονητών και διαιτητών μεγάλων κατηγοριών.Επίσης οι υπέυθυνοι της ομάδας καλούν όσα αγόρια και κορίτσια ,από 6 μέχρι και 19 ετών θέλουν να συμμετέχουν στο camp να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα για πληροφορίες και εγγραφές.
6946284232 Ιωάννης Καρακατσούνης
6973881647 Κων/νος Καρακατσούνης
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου