ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συναντήθηκαν χθες Γιδόπουλος και Μπάριος

συναντήθηκαν-χθες-γιδόπουλος-και-μπά-429052

Τη στασιμότητα των τελευταίων ημερών στα θέματα της Νίκης ήρθε να σπάσει η χθεσινή συνάντηση του Στράτου Γιδόπουλου και του Χόρχε Μπάριος. Ο έμπειρος παράγοντας των κυανόλευκων είχε συνάντηση με τον Ουρουγουανό τεχνικό μέσα σε καλό κλίμα στην Αθήνα.

Η συνάντηση ανάμεσα σε Χόρχε Μπάριος και Στράτο Γιδόπουλο ήρθε τη στιγμή που τα θέματα της κυανόλευκης ΠΑΕ είχε περιβάλει μια στασιμότητα.

Οι δύο άνδρες όπως ήταν λογικό συζήτησαν για τα όσα απασχόλησαν την ομάδα της Νέας Ιωνίας τη φετινή σεζόν και έδειξαν διάθεση να συνεχίσουν και για τη νέα περίοδο. Άλλωστε στο παρελθόν ο Χόρχε Μπάριος με δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στον κυανόλευκο πάγκο από την στιγμή που η ομάδα θα είχε την ευκαιρία να κάνει κάτι καλύτερο από ό,τι τη φετινή χρονιά, στην οποία στόχος ήταν η παραμονή μετά τις όποιες εξελίξεις. Ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά λίγο πριν την αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής : «Είμαι ευχαριστημένος με την δουλειά μου φέτος και πιστεύω ευχαριστημένος είναι και ο κ. Γιδόπουλος». Ενώ για μετά το τέλος της σεζόν είπε: «Θα καθίσουμε σε ένα τραπέζι με τον πρόεδρο και θα συζητήσουμε. Δεν ξέρω τι θέλει και τι θα κάνει ο ίδιος, αλλά εγώ θα ήθελα να μείνω και να μπορέσουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο της Νίκης, που είναι μια ιστορική ομάδα».

Από εκεί και πέρα στασιμότητα επικρατεί σχετικά με τα θέματα των παικτών της Νίκης Βόλου που θα αποτελέσουν παρελθόν και τυπικά σε λίγες μέρες.

Τα συμβόλαια αρκετών ποδοσφαιριστών φθάνουν προς τη λήξη τους στα τέλη του μήνα και οι περισσότεροι περιμένουν τις κινήσεις του Στράτου Γιδόπουλου.

Η σεζόν μπορεί να έκλεισε και τυπικά την προηγούμενη Πέμπτη για τους κυανόλευκους μετά και το φιλικό που έδωσε απέναντι στον Πύρασο στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο θέματα όπως η αποπληρωμή των παικτών απασχολούν στην παρούσα φάση τον ισχυρό άνδρα της κυανόλευκης ΠΑΕ.

Μάλιστα για εκείνη την ημέρα είχε προγραμματιστεί επίσκεψη του μεγαλομετόχου της ομάδας στην Νέα Ιωνία, προκειμένου να υπάρξουν πληρωμές και εξοφλήσεις ποδοσφαιριστών, αλλά και συζητήσεις με τον τεχνικό Χόρχε Μπάριος σχετικά και τα μελλούμενα, όμως κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί.

Στη σκέψη της προσφυγής

Μέχρι τώρα υπάρχουν σκέψεις από αρκετούς, αν όχι από όλους τους ποδοσφαιριστές, να προσφύγουν στην αθλητική δικαιοσύνη, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους, τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις δεν αφορούν μόνο στην περασμένη χρονιά αλλά και την σεζόν 2008-09. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής έστω και τυπικά παίκτες της Νίκης είναι οι: Αντώνης Σωτρίνης, Βασίλης Κωνσταντινίδης, Κώστας Καρακώστας, Θανάσης Μάγγος, Καρμόνα Γκάλβεζ, Μιχάλης Κουτσογιάννης, Δημήτρης Μοράλες, Αλέκος Γεωργιάδης, Πέτρος Καριώτης, Φανούριος Γκινής, Αλέξανδρος Κακαζούκης, Γκόμεζ Σάντσες, Σπύρος Ζάγκας και Δημήτρης Παπαστεργίου, οι οποίοι όμως από την Τρίτη και μετά θα έχουν δικαίωνα να υπογράψουν όπου επιθυμούν.

Βέβαια όλοι οι παίκτες είναι γνώστες της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ και θα κάνουν όσο περισσότερη υπομονή μπορούν για να περιμένουν τα οφειλόμενα και, γιατί όχι, ένα νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τον κ. Γιδόπουλο, εφόσον οι καταστάσεις αλλάξουν.

Πέρα όμως από τους προαναφερθέντες, παίκτες της Νίκης θα πρέπει να θεωρούνται ως και το 2011 οι: Χρήστος Ζαρίφης, Γιάννης Φλάμος, Χρήστος Κατσίβελος και Σπύρος Ντακούρ, ενώ το 2013 λήγει το συμβόλαιο του Πολύβιου – Παύλου Παπαϊωάννου.

Ανοιξε ο χορός

Προς το παρόν παρελθόν και επίσημα από την ομάδα της Νίκης Βόλου αποτελούν οι Σεραφείμ Μωυσίδης και Μαουρίτσιο Νάνι, με τους δύο ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια, όσα δηλαδή βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου και ο Στράτος Γιδόπουλος και να ανοίγουν πρώτοι την πόρτα της εξόδου. Από τη μία ο Μωυσίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καβάλα, όπου και έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, ενώ από την άλλη ο Νάνι δεν δέχθηκε την πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο όπως του προτάθηκε και κούνησε με τη σειρά του μαντήλι στη Νέα Ιωνία.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου