ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έρχεται η 36η ανάβαση Πορταριάς!!

έρχεται-η-36η-ανάβαση-πορταριάς-791101

Τέλος Σεπτεμβρίου, 24 & 25, το ραντεβού στην μεγάλη γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που λέγεται ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ στο Πανέμορφο Πήλιο και την Πορταριά.

Αγώνας που αποτελεί πρόκληση για τους πιστούς των αγώνων αναβάσεων αφού η διαδρομή με τις ιδιαίτερες συνθήκες πρόσφυσης αλλά και τις πονηρές στροφές, όπου απαιτείται ακρίβεια αλλά και εύρεση κατάλληλου ελαστικού συνθέτουν το πάζλ που πρέπει να λύσουν οι αγωνιζόμενοι του εν λόγο αγώνα.

Την οργάνωση του αγώνα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο ¨Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου¨ (Λ.Α.Β), με στόχο να προσφέρει για ακόμη μία χρονιά ένα αγώνα προ πάντων ασφαλή και με πλούσιο θέαμα.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα:

– της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας

– του Δήμου Βόλου

– του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ

Ο αγώνας αποτελεί τον 7ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Η προετοιμασία για την διεξαγωγή του αγώνα της 36ης ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ 2016 στις 24 – 25 Σεπτεμβρίου έχει αρχίσει και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από όλους τους πρωταγωνιστές του θεσμού, οι οποίοι έχουν ανοιχτές, αγωνιστικές μάχες μεταξύ τους και θέλουν να τις λύσουν που αλλού; στο βουνό των Κενταύρων.

Στο πρόγραμμα του αγώνα τώρα, οι συμμετοχές ξεκινούν στις 29 Αυγούστου

και λήγουν στις 16 του Σεπτέμβρη στις 10 το βράδυ. Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και από ώρα 08:00 – 11:00 θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά και εν συνεχεία στις 12:30 θα ξεκινήσει η διαδικασία των επίσημων δοκιμών η οποία θα πραγματοποιηθεί σε 3 σκέλη. Ημέρα του αγώνα η Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με ώρα εκκίνησης στις 10:00 το πρωί.

Ο δρόμος για το Σάββατο 24/9 θα κλείσει στις 11:00 από την διασταύρωση Άλλης Μεριάς έως και το πέρας των δοκιμών (περίπου στις 18:00) και για την Κυριακή 25/9 από της 09:00 το πρωί έως και το πέρας του αγώνα (περίπου στις 14:00). Εναλλακτική διαδρομή προς τα υπόλοιπα χωριά του Πηλίου, μέσω Κουκουράβας – Μακρυνίτσας – Πορταριά ή μέσω Αγριάς – Δράκειας – Χάνια.

Η Γραμματεία του αγώνα θα φιλοξενηθεί στο Ξενοδοχείο Xenia Palace, καθώς και η απονομή των επάθλων στους νικητές η οποία θα γίνει μετά τον αγώνα και ώρα 15.00.

Μέγας χορηγός για ακόμη μια φορά η AEGEAN ΚΑΡΑΛΗΣ.

Πληροφορίες στο επίσημο site της Λέσχης www.lavolos.gr και στο τηλέφωνο/fax της Λέσχης 24210 55339, όπως επίσης στον κ. Δημ Γαρουφαλιά 6947156759 και τον Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Μπέτα 6944590640.

Καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές, ραντεβού στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ !!

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους στον αγώνα μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου