ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Απρόσμενο δώρο ο Μέτσε

απρόσμενο-δώρο-ο-μέτσε-791407

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μία απρόσμενη επιστροφή ήρθε να ταράξει τα νερά της Νίκης Βόλου με το Νέτι Μέτσε να βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα για λογαριασμό των κυανόλευκων και μάλιστα αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο πολύ δυνατό φιλικό απέναντι στη Βέροια στις 6 μ.μ. στο Π. Μαγουλάς.

Μετά από την προοπτική να αγωνιστεί στο εξωτερικό και την Ολλανδία με την Ντεν Μπος ο Μέτσε δεν ενθουσιάστηκε από την παραμονή του στη χώρα της τουλίπας και επέστρεψε άρον – άρον στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, έχοντας να προσφέρει ακόμη περισσότερα.

Με 25 συμμετοχές και 4 τέρματα τη σεζόν που πέρασε ο Μέτσε πιστεύει πως φέτος μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω και γιατί όχι στο τέλος να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή στο εξωτερικό, ένας όρος που υπήρχε και την περσινή περίοδο και ο Αλβανός μέσος, με Ελληνικό διαβατήριο από τα τέλη Ιουλίου, θα μπορούσε να έχει αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Οι κυανόλευκοι έχουν προγραμματισμένο σήμερα στις 6 μ.μ. ένα πολύ δυνατό φιλικό με τον Μέτσε να παίρνει χρόνο συμμετοχής απέναντι στη Βέροια, μιας και τον περίπου ένα μήνα που παρέμεινε στην Ολλανδία και υπό τις οδηγίες του πρώην τεχνικού της Νίκης, Βίλιαν Φλουτ, δεν σταμάτησε να προπονείται.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου των κυανόλευκων, Σάκης Τζήμας, μίλησε για την επιστροφή του Μέτσε στην οικογένεια της Νίκης Βόλου, προαναγγέλλοντας ακόμη δύο μεταγραφές οι οποίες εξετάζονται από τον ίδιο και τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη. Η μία εξ αυτών αναμένεται να είναι επιθετικού, ενώ από τη στιγμή που προπονείται με τους κυανόλευκους ο αμυντικός Αγγελος Αργύρης στη Νίκη δεν χάνουν την πίστη τους για την επιστροφή του… «Γερμανού», ο οποίος θα πάρει και χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό.

Συνάντηση με Τόλια

Με τον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας κ. Γιάννη Τόλια συναντήθηκαν χθες Παρασκευή οι κ.κ. Θ. Τζήμας και Μ. Χατζηδημητρίου και σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

«Εποικοδομητική η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνάντηση στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας στο Βόλο στη Νέα Ιωνία μεταξύ του προέδρου της Νίκης Βόλου κ. Σ. Τζήμα και του εφόρου γηπέδων κ. Μ. Χατζηδημητρίου, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Γιάννη Τόλια. Η θωράκιση του αστυνομικού λειτουργήματος συμβαδίζει με την πάταξη της βίας των γηπέδων, η οποία λειτουργεί σαφώς πάντα προς όφελος της γηπεδούχου ομάδας και όχι μόνο, απαιτείται όμως και η ενεργοποίηση της ίδιας της τοπικής κοινωνίας σε αναχαίτιση αυτής, συμφώνησαν οι δύο ισχυροί άνδρες κατά τη σημερινή τους συνάντηση.

Ακόμη συμφωνήθηκε ότι «η ελληνική κοινωνία δικαιούται ένα ασφαλές περιβάλλον και έχει την ανάγκη μιας Ελληνικής Αστυνομίας, σύγχρονης και δημοκρατικής, ικανής να προασπίζεται το αγαθό της ασφάλειας με όρους κοινωνίας και κριτήρια επαγγελματικής λειτουργίας». Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, στον τομέα της πρόληψης φρονούμε ότι μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο οι τοπικοί φορείς και οι τοπικές κοινωνίες. Ακόμη ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Τόλιας επισήμανε ότι μπορούμε να συμβάλουμε στην προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους και στην προστασία της νεολαίας από τους επίδοξους φορείς βίαιων και αντικοινωνικών συμπεριφορών».

Αισιοδοξία μετά την κλήρωση

Για την κλήρωση του 2ου ομίλου και τη σειρά αγώνων της Νίκης μίλησε ο Λ. Μπίλης μιλώντας στον Blue Heart Fm αναφέροντας: «Είναι μία νορμάλ κλήρωση, είμαστε έτοιμοι να μπούμε σ’ αυτήν την κούρσα, στην οποία εύχομαι να έχουμε καλό τέλος. Τα παιχνίδια όλα δίνουν τρεις βαθμούς και ο κάθε αντίπαλος είναι τρεις βαθμοί. Το πρόγραμμα το κάνουν εύκολο ή δύσκολο οι ποδοσφαιριστές μας. Αυτοί θα αποφασίσουν αν όλα τα παιχνίδια μπορούν να τα κερδίσουν. Αυτή η φουρνιά της Νίκης είναι μία χρυσή φουρνιά, θέλουμε τη στήριξη στο φιλικό του Σαββάτου με τη Βέροια», με τον Θανάση Τζήμα να προσθέτει: «Είμαστε πολύ τυχεροί, η κλήρωση είναι πολύ καλή, πιστεύω ακόμη περισσότερο τώρα στο πρωτάθλημα».

Σημειώνεται πως οι υποχρεώσεις των κυανόλευκων ξεκινούν με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας εκτός έδρας.

Το πρόγραμμα της Νίκης Βόλου (Α’ γύρος)

1η Εθνικός Φιλιππιάδας – Νίκη Βόλου

2η Νίκη Βόλου – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

3η Ρήγας Φεραίος – Νίκη Βόλου

4η Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός

5η Αστέρας Πετρίτη – Νίκη Βόλου

6η Νίκη Βόλου – Ενωση Απολλωνίου Ιστιαίας

7η Νίκη Βόλου – Τηλυκράτης

8η Πίδνα Κίτρους – Νίκη Βόλου

9η Νίκη – Αμβρακία Κωστακιών

10η Πιερικός – Νίκη Βόλου

11η Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου

12η Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Νίκη Βόλου

13η Νίκη Βόλου – ΑΕ Καραϊσκάκης

14η Διαγόρας Σεβαστής – Νίκη Βόλου

15η Απόλλων Λάρισας – Νίκη Βόλου

* Αντιστρόφως στο Β’ γύρο

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου