ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η μόνη δυσκολία είναι το -6

η-μόνη-δυσκολία-είναι-το-6-791415

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Θεωρητικά εύκολο ξεκίνημα έχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Ολυμπιακός Βόλου που στις 11 του Σεπτέμβρη στο Βόλο θα υποδεχτεί τον Αστέρα Πετρίτη από την Κέρκυρα, στη συνέχεια παίζει με την Ιστιαία στην Εύβοια και ξανά στο Βόλο υποδέχεται τον Τηλυκράτη Λευκάδας…

Ο Ολυμπιακός θέλει στο ξεκίνημα να κάνει το «τρία στα τρία», για να ξεπεράσει την ποινή -6 βαθμών με την οποία πιθανότατα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό Βόλου που θέλουν την άμεση επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες ποντάρουν στην δυνατή ομάδα που έχει δημιουργηθεί και συνδυάζει εμπειρία και ταλέντο, ενώ αυτό που προβληματίζει αν και ξεπερνιέται αγωνιστικά είναι η ποινή των μείον έξι βαθμών που έχει επιβληθεί για την περσινή αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο προβληματισμός υπάρχει παρά το γεγονός ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια υπήρχε δεδικασμένο με δικαίωση για ομάδες από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ που πήραν πίσω κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής τους 6 βαθμούς, που τους αφαιρέθηκαν απ’ όταν ήταν ΠΑΕ.

Ενώ όμως τότε η αφαίρεση βαθμών κρίθηκε εν τέλει αντισυνταγματική και παράλληλα προσέκρουε και στην απαγόρευση της αναδρομικότητας, του ποινικού νόμου (καθώς κατά το χρόνο επιβολής της ποινής έπρεπε να υπάρχει διάταξη για να εφαρμοστεί, η οποία όμως προστέθηκε εκ των υστέρων) ενώ τώρα η διάταξη στον ΚΑΠ υπάρχει πολύ πριν την αποχώρηση του Ολυμπιακού!

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ και κοιτούν έτσι ώστε και με -6 να μην μείνουν πίσω αφού στην αρχή η ομάδα μπορεί να πετύχει τρεις νίκες και στην 4η αγωνιστική υπάρχει το πρώτο ντέρμπι (εκτός έδρας) στο πρωτάθλημα με την Πύδνα Κίτρους.

Θεωρητικά πάντα καλό είναι για τον Ολυμπιακό Βόλου ότι έχει στο β’ γύρο τα ντέρμπι με Πύδνα, Απόλλωνα Λάρισας, Α.Ε. Καραϊσκάκης και Νίκη στο Βόλο…

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει επόμενο φιλικό παιχνίδι αύριο με τον Ρήγα Φεραίο στο στάδιο του Βελεστίνου. Σε σχετική ανακοίνωση μάλιστα τονίζεται: «Αύριο Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου ο Ολυμπιακός Βόλου θα αναμετρηθεί με τον Ρήγα Φεραίο σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, στο οποίο συμμετέχουν και οι δύο.

Από την ομάδα του Ρήγα Φεραίου θα διατεθούν εισιτήρια για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου. Να είστε όλοι εκεί».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Τζαναβάρας, θεωρεί δυνατό τεστ για τους «ερυθρόλευκους», το φιλικό με τον Ρήγα όπου είναι πιθανό να αγωνιστεί και ο Κώστας Οικονόμου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και ο Γκουστάβο Μπρίτος για πρώτη φορά…

Παράλληλα υπάρχει η πιθανότητα να γίνει το φιλικό με τον Απόλλωνα Αθηνών στις 3 Σεπτεμβρίου.

«Βλέπουν» Καραλή

Η περίπτωση του Γιάννη Καραλή, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον Εργοτέλη (είχε υπογράψει φέτος το καλοκαίρι), εξετάζεται από τον Ολυμπιακό Βόλου. Δημοσίευμα της mikriliga.com αναφέρει ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν έρθει σε επαφή με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ατρόμητο, στην Κέρκυρα, στην ΑΕΚ και στην Λαμία πέρυσι.

Ο Καραλής θεωρείται εξαιρετική περίπτωση και θα είναι σημαντική προσθήκη για τον Ολυμπιακό, εάν τελικά ο παίκτης αποκτηθεί. Οι «ερυθρόλευκοι», άλλωστε, θέλουν έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στη μεσοεπιθετική γραμμή, μετά την εξέλιξη που είχε η υπόθεση με τον Θανάση Πατινιώτη. Το θέμα Καραλή αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προσεχείς μέρες.

Τα διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και από επιλεγμένα σημεία στο κέντρο του Βόλου και στην Αγριά (πρακτορείο ΟΠΑΠ – Ιωλκού 3, Traffic Cafe, πρακτορείο ΟΠΑΠ Εθνικής Αντιστάσεως 6- Αγριά). Οι τιμές που έχουν οριστεί είναι οι εξής: Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο), εισιτήρια διαρκείας Silver: 150€ (αφορά στις δύο κερκίδες αριστερά και δεξιά των επισήμων)και εισιτήρια διαρκείας Red: 100€ (αφορά όλες τις υπόλοιπες κερκίδες).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου