ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Βούλιαξε” ο ΝΟΒΑ στην Κέρκυρα

βούλιαξε-ο-νοβα-στην-κέρκυρα-505546

 Μία ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των ομάδων της Μαγνησίας για τη 18η αγωνιστική της Α2 Ανδρών του Πόλο.
Από την μία ο Ο.Υ.Κ. αναδείχθηκε ισόπαλος με 8-8 κόντρα στον ΟΦΗ στο κολυμβητήριο του Βόλου, ενώ από την άλλη ο ΝΟΒΑ ηττήθηκε με 12-7 από την Κέρκυρα εκτός έδρας.
 
Ο.Υ.Κ. – ΟΦΗ 8 – 8
Ισόπαλοι στο κολυμβητήριο του Βόλου αναδείχθηκαν χθες Ο.Υ.Κ. και ΟΦΗ. Η ομάδα του Ζαφείρη Μαρινάγη βρέθηκε πίσω στο πρώτο οκτάλεπτο με σκορ 1-5, πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της σε αρχή αγώνα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ίδια για τους Βολιώτες που αναθάρρησαν στο δεύτερο οκτάλεπτο και σημείωσαν τρία τέρματα, παίζοντας παράλληλα εξαιρετική άμυνα την οποία διατήρησαν στο μηδέν. Στο τρίτο οκτάλεπτο οι Βολιώτες έμειναν πίσω με σκορ 1-2 και έγινε έτσι το 5-7, πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στην τελευταία περίοδο όπου με επιμέρους σκορ 3-1 οι Βολιώτες πήραν τον βαθμό απέναντι στον τρίτο της βαθμολογίας. Από τον Ο.Υ.Κ. ξεχώρισαν οι Μπενόπουλος και Κουρτίδης, οι οποίοι και πέτυχαν από δύο τέρματα.
Διαιτητές: Δαμιανάκης, Σπανούδης.
Τα οκτάλεπτα:1-5, 3-0, 1-2, 3-1.
Ο.Υ.Κ.Β. (Ζ. Μαρινάγης): Τουριόγλου, Βαμβουνάκης 1, Γλύκας 1, Γραμμένος, Κουζέλης, Χ. Μαρινάγης, Μπλάνας, Ευαγγελός 1, Ιωαννίδης, Γεωργακόπουλος 1, Κουρτίδης 2, Καρκαλιάνης, Παπαδρόσου, Μαρασλής, Μπενόπουλος 2.
ΟΦΗ (Σπαγουλάκης): Τσαβολάκης, Χριστοφίδης 1, Χατζηνικολάκης, Α. Βασιλάκης, Φ. Βασιλάκης 1, Γεωργόπουλος, Καμπάνος, Γιαννάκης 3, Λεονταράκης, Φράγκος 3, Κολομβάκης, Γκιάτας.
 
ΚΕΡΚΥΡΑ – ΟΦΗ 12 – 7
Την ήττα με σκορ 12-7 γνώρισε χθες η ομάδα του ΝΟΒΑ παραμένοντας
στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι πολίστες του Σωτήρη Ζουμπουλιά είχαν την ανάγκη των βαθμών ωστόσο δεν μπόρεσαν να φύγουν ούτε με την ισοπαλία με τα πρώτα δύο οκτάλεπτα να είναι καθοριστικά. Συγκεκριμένα η Κέρκυρα προηγήθηκε με 4-1 στο τέλος της πρώτης περιόδου και με 6-1 στο τέλος στο ημίχρονο. Στην επανάληψη η συνέχεια δεν ήταν ίδια για τους Βολιώτες που πέτυχαν δύο τέρματα στο τρίτο οκτάλεπτο και τέσσερα στο τέταρτο δίχως όμως αυτό να είναι αρκετό.
Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Χατζηαναστασίου.
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-0, 2-2, 4-4.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπαΐκοβιτς): Πολυμέρης, Τριαντάφυλλος, Δούκας, Χάνδανος 2, Σιουβλάκης, Τοράκης 1, Νεράντζης 2, Παπανελλόπουλος, Πουλίδας, Γιαννιώτης 1, Πάτρας, Τριβυζάς, Καρδόνας 6.
ΝΟΒΑ (Σ. Ζουμπουλιάς): Πωλογεώργης, Λέτσιος 1, Μπαριωτάκης 2, Παύλου, Μερκουριάδης 1, Κ. Ζουμπουλιάς 1, Φασουλάς 1, Καρύδας 1.
 
Η επόμενη αγωνιστική
Κυριακή (30-5)
ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Α.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ – Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Ν.Ο.Β.Α- Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ – Ο.Υ.Κ. ΒΟΛΟΥ
Ο.Φ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ
Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου