ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγάπη διαρκείας … για τη μαγεία της Super League

αγάπη-διαρκείας-για-τη-μαγεία-της-super-league-429052

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε χθες την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, έχοντας κεντρικό σύνθημα «Στήριξε την ομάδα της πόλης μας, ζήσε τη μαγεία της Super League».
Η παρουσίαση στο ξενοδοχείο Κυψέλη έγινε από τo Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Πασχάλη Μόσχογλου, που ανακοίνωσε πως τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσουν και εισιτήρια διαρκείας για γυναίκες και παιδιά.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για όλους ξεκινά από την 1η Ιουνίου με προτεραιότητα και δικαίωμα ανανέωσης θέσεων των παλαιών κατόχων Gold & Silver, από 1η έως 30η Ιουνίου.
Αφού προβλήθηκε ένα ωραίο βίντεο με στιγμιότυπα από τη φετινή σεζόν και όχι μόνο, που επιμελήθηκε ο Μιχάλης Χειμωνίδης, η υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Μένη Θεοδώρου παρουσίασε και τον Πασχάλη Μόσχογλου, που επισήμανε μεταξύ των άλλων: «Έχει τελειώσει η φιέστα και ξεκινήσαμε ένα ωραίο ταξίδι. Ανεβήκαμε στη Σούπερ Λιγκ για να μείνουμε, για να ζήσουμε τη μαγεία της και να συνεχίσουμε τις επιτυχίες. Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 θα ξεκινήσουν από την 1η Ιουνίου κι αφορούν στο ΕΑΚ Βόλου. Οι τιμές και τα προνόμια ισχύουν για όλους τους αγώνες Σούπερ Λιγκ, Κυπέλλου και επίσημους φιλικούς αγώνες».
Ο κ. Μόσχογλου αναφέρθηκε και στην πιθανή αλλαγή έδρας με τη χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Επεσήμανε ότι τα εισιτήρια δημιουργήθηκαν με βάση την έδρα του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και με γνώση ότι υπάρχει πρόβλημα στη δήλωση της έδρας. «Η δύναμη μίας ομάδας είναι ο κόσμος, πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα, στα δύσκολα και στα εύκολα. Αγκαλιάστε την προσπάθεια που γίνεται, να ζήσουμε μαζί τη μαγεία της Σούπερ Λιγκ, στηρίξτε την ομάδα της πόλης σας για να νιώθουν οι αντίπαλοι ότι παίζουν εκτός έδρας όταν έρχονται στο Βόλο. Ότι εμείς αντιπροσωπεύουμε το Βόλο, γεμίζουμε το γήπεδο και πράγματι μπορούν να μας φοβηθούν. Είμαστε αγχωμένοι με το γηπεδικό, γιατί δεν υπάρχει καμία ομάδα που δεν θέλει να παίζει στο σπίτι της. Αλλά από την άλλη, κάπου πρέπει να παίξουμε. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα εισιτήρια διαρκείας, δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο. Όποιος αγαπάει την ομάδα, τη στηρίζει και πηγαίνει να την δει οπουδήποτε, πόσο μάλλον όταν παίζει εντός έδρας. Σε κάθε αγώνα το ΕΑΚ πρέπει να είναι γεμάτο. Ομοίως αν πάμε στο Πανθεσσαλικό, δεν θα πρέπει να το φοβόμαστε. Πρέπει ο κόσμος να δώσει το «παρών» και οι αντίπαλοι να νιώθουν φιλοξενούμενοι. Οι τιμές εφόσον πάμε στο Πανθεσσαλικό, δεν θα αλλάξουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατηγορίες και τιμές
Οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας που παρουσιάστηκαν χθες είναι πέντε (συν δύο τις επόμενες ημέρες). Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια χωρίζονται σε V.I.P. Gold (θύρα 4) με τιμή 1.000 ευρώ, V.I.P. Silver (θύρα 4) με τιμή 500 ευρώ, Special (θύρες 3-5) με τιμή 300 ευρώ, Red (θύρα 1) με τιμή 250 ευρώ και Austrian Boys με τιμή 150 ευρώ για τους οργανωμένους φιλάθλους όλων των συνδέσμων.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μόσχογλου, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν δύο νέτοι τύποι εισιτηρίων διαρκείας για γυναίκες και για παιδιά μέχρι 14 ετών.
Τα προνόμια των εισιτηρίων είναι τα ακόλουθα: καθορισμένη θέση (Gold και Silver), αίθουσα V.I.P. (Gold), κλήρωση με πλούσια δώρα, περιοδικό Red News, έκπτωση 10% στο Red Fans shop, εκπτώσεις σε καταστήματα συνεργατών της ΠΑΕ (για όλες οι κατηγορίες).
Η έναρξη πώλησης των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου και για όλο το μήνα Ιούνιο, οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων Gold και Silver θα έχουν το δικαίωμα να κρατήσουν τη θέση τους, ανανεώνοντας την παρουσία τους στο ΕΑΚ.
Όσον αφορά στους τρόπους πληρωμής, αυτοί θα είναι μετρητοίς, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και με χρέωση πιστωτικής κάρτας με 6 άτοκες δόσεις.

Τέλος, τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο κέντρο της πόλης (Π. Μελά 3-Ιάσονος, τηλ. 24210-34507) αλλά και με online αίτηση στην ιστοσελίδα της ομάδας www.paeolympiakosvoloufc.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου