ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ευχάριστη έκπληξη με Βέροια

ευχάριστη-έκπληξη-με-βέροια-793635

Την ευκαιρία να συναντήσουν και πάλι έστω και ως αντίπαλο τον προπονητή της ανόδου Αλέκο Βοσνιάδη θα έχουν οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου, μιας και οι κυανόλευκοι ακύρωσαν το φιλικό με αντίπαλο τον Πιερικό και θα φιλοξενήσουν το ερχόμενο Σάββατο στις 6 μ.μ. την ομάδα της Βέροιας.

Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι ο Αλέκος Βοσνιάδης θα βρεθεί στο Π. Μαγουλάς και όπως έγινε και πέρυσι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έτσι και φέτος με την ομάδα της Ημαθίας αναμένεται να αναγνωρίσει την αποθέωση από το κυανόλευκοι κοινό.

Στο πλευρό του Μακεδόνα τεχνικού βρίσκεται εξάλλου και ο Κώστας Βελιτζέλος, ο οποίος πέρυσι είχε εργαστεί στη Νίκη Βόλου. Με αφορμή την αναβολή της έναρξης της Super League αλλά και τη συναυλία του Γιάννη Πάριου οδήγησαν τους δύο συλλόγους να συναντηθούν σε φιλικό αγώνα με τη Νίκη Βόλου να έχει σαφώς έναν καλύτερο και ποιοτικότερο αντίπαλο απέναντί της, λίγες ημέρες μετά τα φιλικά με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον Απόλλωνα Καναλίων.

Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρεται: «Ο πρόεδρος Σ. Τζήμας και η Δ.Ε. ανακοινώνουν ότι το Σάββατο 27-08-2016 και ώρα 18:00 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς μεταξύ των ομάδων Νίκης Βόλου και ΠΑΕ Βέροιας. Το φιλικό με τον Πιερικό στις 28-08-2016 αναβάλλεται ενόψει της συναυλίας με τον Γιάννη Πάριο την Δευτέρα 29-08-2016»!

Το πρόγραμμα της προαγωνιστικής περιόδου

Τετάρτη 17/8, Κανάλια:

Απόλλων Καναλίων – Νίκη Βόλου 0-2

(22’ Αλεξανδρής, 42’ Κορέτα)

Κυριακή 21/8 Νεοκαισάρεια

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Νίκη Βόλου 1-2

27/8 (6μ.μ.) Π. Μαγουλάς:

Νίκη Βόλου – Βέροια

Κυριακή 4/9 (5 μ.μ.), Σούπερ Καπ

Νίκη Βόλου – Ηρακλής Βόλου

«Καλούμε όλο τον κόσμο»

Ανακοίνωση για τη συναυλία του Γιάννη Πάριου στο Π. Μαγουλάς εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης. Αναλυτικά: «Βάζουμε τις τελευταίες πινελιές και καλούμε όλο τον κόσμο, όχι μόνο από το Νομό Μαγνησίας αλλά απ’ όλη την Ελλάδα να έρθουν στην πόλη μας τον Βόλο και να μας στηρίξουν. Τους υποσχόμαστε ότι θα περάσουν μια αξέχαστη βραδιά. Το βράδυ της Δευτέρας 29 Αυγούστου η πόλη του Βόλου θα μεταμορφωθεί σε μια άλλη πόλη του απέραντου γαλάζιου. Ο Γιάννης Πάριος, ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της Ελλάδας, αλλά και από τους μεγαλύτερους συνθέτες, μια που σε όλα αυτά τα χρόνια έγραψε δίσκους, που είχαν τεράστια επιτυχία. Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Το «φαινόμενο Πάριος», με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και δείχνοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια του. Εχει τραγουδήσει τον έρωτα, γράφει στίχους και μουσική και τα τραγούδια του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Ο Γιάννης Πάριος, λοιπόν η ερωτική φωνή της Ελλάδας, με τις επιτυχίες που όλοι μας έχουμε συνδέσει σε κάθε στιγμή της ζωής μας, στις 9:30 στο Παντελής Μαγούλας στην Νέα Ιωνία στο Βόλο για μια εμφάνιση που θα μας μείνει αξέχαστη».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου