ΤΟΠΙΚΟ

Αναγεννιέται ο Πηλέας

αναγεννιέται-ο-πηλέας-793963

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα του Πηλέα, που θα την βρει τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ, μετά και τον περσινό υποβιβασμό.

Η αρχή έγινε ήδη σε διοικητικό επίπεδο με παλιούς γνώριμους και νέους παράγοντες να αναλαμβάνουν την αναγέννηση της ομάδας, της οποίας ποδοσφαιρικά θα ηγείται ο προπονητής Στέργιος Σιαμέτης, που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του συλλόγου και ως ποδοσφαιριστής. Στη χθεσινή «πρώτη» τελέστηκε και αγιασμός από τον πατέρα Απόστολο, προκειμένου όλα τη φετινή χρονιά να πάνε κατ’ ευχή και πάνω απ’ όλα ο Πηλέας να μπορέσει να ορθοποδήσει ξανά. Το παρών έδωσε ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, αλλά και ο γιατρός και πατέρας του Μιχάλης, ο οποίος και μίλησε στους ποδοσφαιριστές για θέματα υγείας και πρόληψης στους αγωνιστικούς χώρους.

Το δυναμικό της ομάδας αποτελούν οι ποδοσφαιριστές: Φύβγας Κωνσταντίνος, Βαρσαμάς Γιάννης, Καζάκης Ευριπίδης, Δεδούσης Μάριος, Ματθαίου Μανώλης, Αλβανόπουλος Στράτος, Χίση Γιώργος, Καναράς Γιάννης, Αντζούρης Αποστόλης, Βαΐτσης Παναγιώτης, Τσιάμος Χρήστος, Ζουλένκο Μάριο, Μακρής Νίκος, Θωμάς Θάνος, Παγώνης Κώστας, Στύλλας Γιάννης, Ρέππος Δημήτρης, Μπαρμπαγεωργόπουλος Περικλής, Μπρισμπέος Δημήτρης, Αναστασόπουλος Χρήστος, Μπεφάνης Παναγιώτης.

Ο προπονητής Στέργιος Σιαμέτης στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Ξεκινά μια νέα χρονιά για την ομάδα του Πηλέα την οποία υπηρέτησα ως ποδοσφαιριστής. Πρώτα απ’ όλα εύχομαι υγεία για όλα τα παιδιά και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ότι έρθει στην πορεία είναι ευπρόσδεκτο. Μας ενδιαφέρει να γίνει μια οργανωμένη προσπάθεια και να παίζουμε ποδόσφαιρο σε αθλητικά πλαίσια και όπου πηγαίνουμε να ακούμε καλά λόγια».

Για τη νέα αρχή στη διοίκηση: Γίνεται μια οργανωμένη προσπάθεια από ανθρώπους που υπηρέτησαν την ομάδα με αρκετά παιδιά από τη διοίκηση έχουμε συνυπάρξει και να συμπαίκτες και είναι καλοί χαρακτήρες που αγαπάνε αυτό που κάνουν. Πιστεύω θα βγει ένα αποτέλεσμα καλό».

Για το αν είναι στόχος η άνοδος: «Οχι, δεν έχουμε βάλει στο τραπέζι το στόχο της ανόδου μας ενδιαφέρει πρωτίστως να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ό,τι έρθει, τουλάχιστον γι’ αυτή την πρώτη χρονιά».

Για το ρόστερ: «Μας λείπουν κάποια παιδιά αλλά το ρόστερ απαρτίζουν 25 ποδοσφαιριστές. Θα γίνουν και κάποιες προσθήκες».

Για το γήπεδο του ΕΤΒΑ: «Θα είναι έτοιμο όταν ξεκινήσουμε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις».

Το νέο Δ.Σ.

Τη διοίκηση του συλλόγου για τη νέα χρονιά αποτελούν οι:

Πρόεδρος: Θόδωρος Καρακουλάκης

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Μπαρμπαγεωργόπουλος

Γραμματέας: Μπλούκας Κώστας

Ταμίας: Ματθαίου Ηλίας

Μέλη: Μπόκος Βασίλης, Αϊβαζόγλου Θεόφιλος, Πολίτης Νίκος, Ρίζος Γιάννης, Καρατζιόλης Τριαντάφυλλος.

Προπονητής: Σιαμέτης Στέργιος (προηγούμενες ομάδες: Διαγόρας Στεφ. – Αλλη Μεριά – Παγασητικός και παραμένει και στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου).

Γενικός αρχηγός: Ηλίας Ματθαίου

Επιτροπή μεταγραφών: Σιαμέτης Στέργιος (6937044371), Ματθαίου Ηλίας (6946332006)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου