ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπίλης: «Υπομονή και δουλειά»

μπίλης-υπομονή-και-δουλειά-794222

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές ήταν ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης μετά τη νέα φιλική νίκη της ομάδας του την περασμένη Κυριακή επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 2-1, αλλά περιμένει ακόμη καλύτερους τους ποδοσφαιριστές του στο ερχόμενο φιλικό με τη Βέροια το Σάββατο στις 6μ.μ.

Οι κυανόλευκοι παρά το γεγονός ότι είχαν στιγμές αδυναμίας στην άμυνα αλλά έναν πάρα πολύ καλό τερματοφύλακα στη σύνθεσή τους πήραν μια ακόμη νίκη σε φιλικούς αγώνες μέσα σε λίγες ημέρες μετά το ντεμπούτο απέναντι στον Απόλλωνα Καναλίων.

Η επιτυχημένη εμφάνιση του τερματοφύλακα Νίκου Τζήμα, ο νέος ρόλος του Τορεζάνι στην επιθετική γραμμή αλλά και οι αμούστακοι αλλά πολλά υποσχόμενοι Σταύρος Βουρδάκης και Αγγελος Ματθαίου, με τον τελευταίο να σκοράρει για πρώτη φορά με τα κυανόλευκα ήταν μερικά από τα στοιχεία που κρατά η τεχνική ηγεσία για τη συνέχεια.

Μετά το ταξίδι στην Κατερίνη η Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί τη Βέροια το Σάββατο στις 6 μ.μ. στο Π. Μαγουλάς, εκεί όπου περιμένει και τη συμπαράσταση του κόσμου της, τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό τομέα.

Ο κ. Μπίλης μίλησε μετά την αναμέτρηση στη Νεοκαισάρεια τονίζοντας: «Δε μένουμε στο αποτέλεσμα. Είχαμε και θετικά και αρνητικά στοιχεία και το ματς είχε πολλές όψεις. Μπορούσαμε να ήμασταν πιο οργανωμένοι στην άμυνα, ενώ έμεινα ευχαριστημένος από την επιθετική λειτουργία ακόμη και στο πρώτο μέρος, παρότι χάναμε. Ο αντίπαλός μας ήταν λίγο πιο έτοιμος από μας και αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή. Εκτοτε δε μας έπιασε πανικός και κάναμε ορθολογικές επιθέσεις. Ο Αχιλλέας είναι ομάδα της μίας ευκαιρίας, καραδοκώντας να βγει στην κόντρα. Μένω ικανοποιημένος από πολλά σημεία, θέλουμε δουλειά σε άλλα.

Ηταν το πρώτο ματς που τσεκάραμε μια ενδεκάδα και είχαμε στιγμές αδράνειας στην άμυνα και καλές στιγμές επιθετικά. Πρέπει να γίνουμε πιο γρήγοροι στο transition, κάτι που ανήκει στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και τώρα μπαίνουμε σε πιο εξειδικευμένους τομείς. Οι δύο ομάδες δεν είναι έτοιμες. Εχουμε μια βδομάδα μπροστά να βελτιώσουμε τα θετικά στοιχεία και να μειώσουμε τα αρνητικά. Αισιοδοξώ ότι στο επόμενο φιλικό θα είμαστε πιο συμπαγείς».

Για την παρουσία των νέων παιδιών: «Είχα πει ότι τα νέα παιδιά είναι βελτιωμένα και το έδειξαν. Πέρσι οι Βουρδάκης, Τσιανάκας και Ματθαίου δεν μπορούσαν να σταθούν. Θέλουμε υπομονή και δουλειά. Αυτό είναι το πλάνο της Νίκης φέτος».

Για την αποχώρηση του Ταουσιάνη και τις επόμενες μεταγραφές: «Πολλά παιδιά θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε, για να δούμε τον βαθμό της ετοιμότητάς τους. Ο Ταουσιάνης ήθελε δυο – τρεις μήνες να βρει τα πατήματά του. Το μεταγραφικό κομμάτι δεν έχει κλείσει και ψάχνουμε το κατάλληλο πρόσωπο που θα δέσει με την ομάδα».

Ευχαρίστησε τη Νεοκαισάρεια

Με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ευχαριστεί τους ιθύνοντες του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας για την άριστη φιλοξενία στο προχθεσινό εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι. Αναλυτικά στην επιστολή – ευχαριστήριο που υπογράφεται από τον Θ. Τζήμα αναφέρονται τα εξής:

«Κύριε πρόεδρε, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία που παρείχατε στην αποστολή της ομάδας μας στο μεταξύ μας φιλικό αγώνα στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Αν μη τι άλλο η φετινή σεζόν μας φέρνει αντιπάλους για μια φορά ακόμη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα δώσει τη δυνατότητα να επιβεβαιωθούν ακόμη περισσότερο, οι άριστες σχέσεις της Νίκης Βόλου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που είναι δύο τίμιες και σοβαρές ομάδες και μπορούν ακόμη περισσότερο να αναπτύξουν τις καλύτερες σχέσεις αλλά και να διαφημίσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου που τόσο αγαπάμε. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία για τη φετινή σεζόν και σας περιμένουμε στον μεταξύ μας αγώνα στο Βόλο για να ανταποδώσουμε την άριστη φιλοξενία σας.

Για τη Δ.Ε. της Νίκης Βόλου

ο πρόεδρος Σ. Τζήμας».

Νέα εποχή για την Ακαδημία της Νίκης Βόλου

Μια νέα εποχή ξεκινά για την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, η οποία επανέρχεται δυναμικά με τη νέα Δ.Ε. να έχει ρίξει μεγάλο βάρος στις υποδομές του συλλόγου.

Στις νέες και σύγχρονες εγκαταστάσεις και με καταξιωμένους προπονητές η σχολή ποδοσφαίρου της Νίκης φιλοδοξεί να παράγει και πάλι ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να αφήσουν τη δική τους εποχή στο Βολιώτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Οι εγγραφές για τη σχολή ποδοσφαίρου άρχισαν και στην ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρεται: «Ο πρόεδρος Σ. Τζήμας και η Δ.Ε. ανακοινώνουν ότι: οι εγγραφές για την Σχολή Ποδοσφαίρου και Ακαδημιών της Νίκης Βόλου για την περίοδο 2016-17 ξεκίνησαν. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στα γραφεία της Νίκης Βόλου στο λιμάνι του Βόλου από ώρες 12.00-14.00 και 18.00-20.30 επί της οδού Αργοναυτών 15 (άνωθεν εστιατορίου ΓΑΙΑ). (Τιμή 25 € μηνιαίως και 10 € για τις νέες εγγραφές).

Οι νέες μας εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με το μοναδικό προπονητικό τιμ, θα κάνουν την φετινή αυτή χρονιά μοναδική με πολλά τουρνουά και πολλές άλλες δράσεις.

Η Διεύθυνση ακαδημιών του ποδοσφαίρου της Νίκης ανατέθηκε στον Ακη Σουγγάρη και φέτος εκτός από την προώθηση του ποδοσφαίρου αλλά και του αθλητισμού γενικότερα θα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη διδασκαλία αξιών όπως ο σεβασμός και η τήρηση των κανόνων του αθλήματος, η κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη κάθε νεαρού αθλούμενου.

Η σχολή ποδοσφαίρου της Νίκης θα λειτουργήσει ως το πρώτο βήμα ένταξης στο μαζικό και αναπτυξιακό αθλητισμό, όπου παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών έρχονται σε πρώτη επαφή με το ποδόσφαιρο και την πιο ιστορική ομάδα του Βόλου, την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Βασική μας επιδίωξη είναι να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε όλους τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να έρθουν κοντά στην οικογένεια της Νίκης και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές, παιδαγωγικές και Νικιώτικες αξίες.

Οι δραστηριότητες του δικτύου ακαδημιών θα έχουν προπονητικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσωπο όπως επίσης θα έχουν και έντονη φιλανθρωπική δράση.

Η σωστή αθλητική – κοινωνική εκπαίδευση και ψυχαγωγία των νεαρών αθλητών θα γίνεται σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη, το «ευ αγωνίζεσθαι» και τις αξίες της Νίκης.

Η σωστή ενημέρωση και υποστήριξη των γονέων θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα των νεαρών αθλητών.

Επιπλέον, όντας μέλη της μεγάλης οικογένειας της Νίκης θα συμμετέχουν σε ποικίλες δράσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα προσφέροντας έτσι έργο ως ενεργοί πολίτες στο κοινωνικό σύνολο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου