ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε πιο δυνατό τεστ

σε-πιο-δυνατό-τεστ-794225

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενα ακόμη πιο δυνατό φιλικό τεστ μετά το προχθεσινό στον Αλμυρό (0-2) θα δώσει αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου υποδεχόμενος την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 6 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου που δείχνει συνεχώς σημάδια βελτίωσης όσον αφορά την συνοχή, σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι θα τεστάρει τις δυνάμεις του ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο, που αγωνίζεται στην Football League, ενώ αύριο είναι ευκαιρία και για τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου να δουν το «χτίσιμο» και την πρόοδο της ομάδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου για το αυριανό φιλικό «στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10 €, ενώ τα παιδιά ηλικίας έως 15 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα) θα εισέρχονται δωρεάν.

Οι φίλαθλοι, θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 17:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα, ενώ η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα.

Να σημειωθεί πως τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας».

Στον Ολυμπιακό πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στα τελευταία φιλικά, αύριο με την Αναγέννηση Καρδίτσας, το Σάββατο με τον Αρη στο Πανθεσσαλικό, αλλά και με τον Ρήγα Φεραίο την Κυριακή στο Βελεστίνο που θα δοθεί και χρόνος στους παίκτες που ήταν πίσω από πλευράς προετοιμασίας.

Δεν υπέγραψε ο Πατινιώτης

Ο Θανάσης Πατινιώτης δεν θα υπογράψει τελικά στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, δεν στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών της τεχνικής ηγεσίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Θανάσης Πατινιώτης προπονούνταν τις τελευταίες ημέρες με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου κι αναμένονταν να προχωρήσει σε συμφωνία με τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, η συμφωνία αυτή δεν θα προχωρήσει, καθώς ο παίκτης δεν στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών της τεχνικής ηγεσίας και γι’ αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία έχει θέσει υψηλούς στόχους.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του εύχεται καλή σταδιοδρομία».

Συνάντηση των Austrian boys

Ανακοίνωση με την οποία καλούν τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου να συμμετάσχουν στο νέο ξεκίνημα του οργανωμένου οπαδικού φορέα της ομάδας, εξέδωσαν οι Austrian Boys.

Η πρώτη και καθοριστική συνάντηση ορίστηκε για μεθαύριο Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 19:30, στο ΕΑΚ.

Η σχετική ανακοίνωση: «Μετά το νέο ξεκίνημα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου, ήρθε η ώρα και για ένα νέο ξεκίνημα και του οργανωμένου οπαδικού φορέα της ομάδας.

Με πυλώνα τους Austrian Boys, αλλά και με τη συμμετοχή όλων όσοι αποτελούν μέρος του οργανωμένου κινήματος του Ολυμπιακού Βόλου, θα πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε την παρουσία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, έτσι ώστε να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την συνεχή βοήθεια και στήριξη στην αγαπημένη μας ομάδας.

Για αυτό το λόγο, καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, αλλά και όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν στη νέα αυτή προσπάθεια, την προσεχή Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 7.30 το απόγευμα στο ΕΑΚ, σε μια πολύ σημαντική συνάντηση, όπου θα καθορίσουμε τις δράσεις μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ολοι όσοι θέλουν και νιώθουν ότι πρέπει να βοηθήσουν στην νέα προσπάθεια θα πρέπει να δώσουν το παρών στη συνάντηση αυτή που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία των οργανωμένων την νέα αγωνιστική σεζόν.

Τα προηγούμενα χρόνια περάσαμε δύσκολα, δεχτήκαμε επιθέσεις …όπως σταθήκαμε όρθιοι. Η ιστορία λοιπόν δεν σταμάτησε ποτέ… Στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε δυνατά και ενωτικά».

Τα διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και από επιλεγμένα σημεία στο κέντρο του Βόλου και στην Αγριά (πρακτορείο ΟΠΑΠ – Ιωλκού 3, Traffic Cafe, πρακτορείο ΟΠΑΠ Εθνικής Αντιστάσεως 6- Αγριά). Οι τιμές που έχουν οριστεί είναι οι εξής: Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο), εισιτήρια διαρκείας Silver: 150€ (αφορά στις δύο κερκίδες αριστερά και δεξιά των επισήμων)και εισιτήρια διαρκείας Red: 100€ (αφορά όλες τις υπόλοιπες κερκίδες).

Στήριξη παλαιμάχων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες της Διοικούσας Επιτροπής του Ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, για την επανεκκίνηση της αγαπημένης μας ομάδας, συμπαρίσταται στην προσπάθεια της αυτή, τηρώντας την πάγια τακτική να τίθεται στο πλευρό της κάθε Διοίκησης. Καλεί λοιπόν τα μέλη του Συλλόγου μας, καθώς και όλο το φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να προμηθευτούν ένα εισιτήριο διαρκείας, παρά την οικονομική κρίση που διανύουμε, βοηθώντας και στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την αναστήλωση του Ολυμπιακού μας».

Εναρξη ομάδας μπάσκετ

Αύριο Τετάρτη 24 Αυγούστου και ώρα 19.00 από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Αλλης Μεριάς ξεκινά η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει των υποχρεώσεών του, σε κύπελλο και πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ, για την αθλητική περίοδο 2016-17.

Στις 18.00, την ίδια ημέρα και στα γραφεία του συλλόγου στο ΕΑΚ Βόλου θα γίνει η πρώτη συνάντηση των αθλητών και των προπονητών με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις ενόψει της προετοιμασίας, ενώ θα μοιραστούν και τον ρουχισμό για τις προπονήσεις τους.

Από τον προπονητή Μαυρομιχάλη Ξενοφών και το συνεργάτη του Καραγεώργη Κώστα καλούνται οι παρακάτω αθλητές: Αλεξίου Κώστας, Καραγεώργος Θωμάς, Παρασκευάς Γεώργιος, Καραθάνος Δημήτριος, Αναστασόπουλος Λεωνίδας, Γεωργίου Θωμάς, Σκαμάγκας Σταμάτης, Αχριάνης Σωτήρης, Καφάσης Ζήσης, Λουλούδης Αλέξανδρος, Βλασταρίδης Αλέξανδρος, Καραρρήγας Αντώνης και Τσιαπράζης Νικόλαος.

Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη έναρξη προετοιμασίας και ο αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τη γυναικεία ομάδα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αλλη Μεριά.

Διαρκείας και στο μπάσκετ

Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα νέα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για τη νέα αθλητική περίοδο 2016-17. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων: «Τα εισιτήρια διαρκείας τιμώνται 25 ευρώ το καθένα και αφορούν τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου τόσο της γυναικείας ομάδας που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών όσο και της αντίστοιχης ανδρικής ομάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Είναι δεδομένο ότι χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τη στήριξη των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας μας κάτι που θα αποτελέσει και για μας δείγμα της εκτίμησής τους για τη βοήθεια που προσφέρουμε στον Ολυμπιακό Βόλου τόσο ως Διοικούσα Επιτροπή όσο και ατομικά ο καθένας μας, γιατί μην ξεχνάμε ότι όλοι μας είμαστε πρώτα φίλαθλοι του συλλόγου και μετά παράγοντές του.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου, που μπορεί να τα προμηθευτεί από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής:

Μεταφτσής Αλέξανδρος 6958 459454

Εξαρχος Απόστολος 6975 907360

Κουσιαρής Γιώργος 6936 598258

Ρούμπος Νίκος 6932 371348

Κολιός Βαγγέλης 6945 853721

Σαχίνης Ζάκος 6907 178800

Γανώσης Κώστας 6978 503231

Σακελλαρίου Γιάννης 6981 105707

Παπαχρήστος Βασίλης 6941 496239

Είμαστε βέβαιοι ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου