ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και τώρα… τελικός με τον ΠΑΟΚ

και-τώρα-τελικός-με-τον-παοκ-435604

Πιο εύκολα απ’ ό,τι αναμενόταν επικράτησε τελικά ο Βόλος 2004 των Αμαζόνων Δράμας στον Κυριακάτικο αγώνα που διεξήχθη στο ΕΑΚ. Η ομάδα του Θωμά Μακρή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλο και έφτασε δίκαια στο τελικό 3-0, κυριαρχώντας σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Τώρα η προσοχή όλων στρέφεται στο ντέρμπι τίτλου της ερχόμενης αγωνιστικής στο ΕΑΚ με αντίπαλο τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με τις Αμαζόνες το γρήγορο γκολ που ζήτησε ο τεχνικός του Βόλος 2004 ήρθε τελικά και έτσι τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τις Βολιώτισσες. Ήταν το 30′, όταν η Γιοβάνοβιτς έβγαλε κάθετη μπαλιά στην Ντούσα, με την τελευταία να πλασάρει στην κενή εστία της Όπρεα, αφού πρώτα την ξεπέρασε, και να ανοίγει το σκορ για τον Βόλος 2004. Πριν την επίτευξη του πρώτου τέρματος η Ρουμάνα διεθνής είχε χάσει άλλες δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, μία στο 12′ και μία στο 16′, όταν αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
Απο ΄κει και πέρα η ομάδα του Θωμά Μακρή πατούσε καλύτερα και πιο άνετα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οκτώ λεπτά μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος να έρθει και το δεύτερο πάλι με τη Ντούσα. Η ταλαντούχα φορ ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή των Αμαζόνων και με ξαφνικό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας της δραμινής ομάδας. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το α’ μέρος.
Στην επανάληψη ο Βόλος 2004 μπήκε με την ίδια φόρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 57′ σφράγισε τη νίκη. Η Γιοβάνοβιτς πάσαρε στην Τσιρδάνη, η οποία με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε την Όπρεα γράφοντας το τελικό 3-0. Στη συνέχεια ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να ανέβει ακόμα περισσότερο για την ομάδα του Βόλου αλλά η Γουγούση σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι Αμαζόνες μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις κατάφεραν να φανούν απειλητικές αλλά η Αναστασάκη αρνήθηκε το γκολ στις φιλοξενούμενες όποτε χρειάστηκε.
ΒΟΛΟΣ 2004: Αναστασάκη, Τσιρδάνη (73’ Σταμοπούλου), Γουγούση, Παπαδοπούλου, Χατζηλιόντα, Σάργκε (55’ Μαλισιώρα), Μπαλαμούτη, Ζήγρα, Δημητριάδη, Γιοβάνοβιτς, Ντούσα (68’ Πελεκούδα).
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡ: Όπρεα, Δραγκίνη, Σλαβτσέβα, Φωστηροπούλου, Τσάκοτα (42’ Ζλιτίδου), Μιχαηλίδου, Παπαδοπούλου Ι, Φωτειάδου, Καπατζάκη, Παπαδοπούλου Σ., Τσιγγελίδου.

Τα αποτελέσματα
Οδυσσέας Γλυφ.-Καλλιθέα 1-2
Αίγινα-ΠΑΟΚ 0-3
Βόλος 2004-Αμαζόνες Δρ. 3-0

Η βαθμολογία
(σε 7 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ 27-6 21
2. Βόλος 2004 16-8 18
3. Αίγινα 10-9 10
4. Καλλιθέα 8-14 7
5. Αμαζόνες Δρ. 9-22 3
6. Οδυσσέας Γλυφ. 5-15 2

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου