ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική αποχαιρετιστήρια ισοπαλία για Νίκη

φιλική-αποχαιρετιστήρια-ισοπαλία-γι-429052

Με μία φιλική ισοπαλία έκλεισε τις υποχρεώσεις της χθες η ομάδα της Νίκης Βόλου που φιλοξένησε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ομάδα της Νέας Αγχιάλου, Πύρασο. Οι παίκτες του Χόρχε Μπάριος ανεδείχθησαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 και πλέον άπαντες περιμένουν το Στράτο Γιδόπουλο για τα μελλούμενα του συλλόγου.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός χρησιμοποίησε σε σχήμα 4-5-1 κάτω από τα δοκάρια τον Κοντογιάννη που ανήκει στην ομάδα του Πηλέα, ενώ στην άμυνα ως δεξιός μπακ αγωνίστηκε ο Παπαϊωάννου. Στο αριστερό άκρο της άμυνας χρησιμοποιήθηκε ο Κακαζούκης και ως στόπερ αγωνίστηκαν οι Σωτρίνης και Μοράλες. Στην μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ ήταν οι Μάγγος και Μωϋσίδης, ενώ στη δεξιά γραμμή κάλυπτε ο Φλάμος και στην αριστερή ο Γκινής. Στην επίθεση βρέθηκε ο Κωνσταντινίδης τον οποίο και βοηθούσε ο Γκάλβεζ αγωνιζόμενος λίγο πιο πίσω.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 10ο λεπτό με τον Κίτσο να δείχνει τις προθέσεις των φιλοξενούμενων. Το σουτ του έμπειρου μέσου κόντραρε όμως στα σώματα και ο κίνδυνος απομακρύνθηκε προς στιγμήν. Τελικά το 0-1 δεν άργησε να γίνει, μιας και στο επόμενο λεπτό ο Τσάπι με πάσα που έκανε βρήκε τον Αρσένο, ο οποίος με το αριστερό νίκησε την άμυνα της Νίκης δίνοντας στην ομάδα του Λάκη Μπακάλη το προβάδισμα.

Η αντίδραση της Νίκης Βόλου ήταν άμεση και στο 15ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση, όταν ο Κωνσταντινίδης με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσιλίγκου, που δεν μπόρεσε να σώσει την ομάδα του από την ισοφάριση.

Το γκολ της Νίκης διαδέχθηκε το δεύτερο του Πυράσου, το οποίο και σημειώθηκε στο 24ο λεπτό, όταν ο Μπλότσικας με μία ατομική ενέργεια άδειασε τους αντιπάλους του και βρέθηκε απέναντι από τον Κοντογιάννη, τον οποίο και πλάσαρε εύστοχα, κάνοντας το 1-2.

Η Νίκη προσπάθησε να ισοφαρίσει εκ νέου, αλλά την κεφαλιά του Γκινή έπειτα από την σέντρα του Κακαζούκη απέκρουσε με επιτυχία ο Τσιλίγκος.
Στο 31ο και στο 34ο λεπτό και ενώ η Νίκη πίεζε για την ισοφάριση ο Μοράλες έχασε δύο αξιόλογες ευκαιρίες να ισοφαρίσει, μιας και το πρώτο σουτ του μέσα από την περιοχή αποκρούστηκε από τον Τσιλίγκο, ενώ το δεύτερο που ήταν και γυριστό πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Παπαϊωάννου έβγαλε σέντρα από τα δεξιά με τον Κωσνταντινίδη να προσπαθεί να κάνει το 2-2. Τελικά την κεφαλιά του ψηλόσωμου επιθετικού μπλόκαρε ο Τσιλίγκος. Με την εκπνοή του ημιχρόνου η Νίκη έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, μιας και για ακόμη μία φορά ο Τσιλίγκος είπε όχι αυτή τη φορά σε σουτ του Γκινή από αρκετά καλή θέση.

Στην επανάληψη η Νίκη προσπάθησε εκ νέου να φθάσει στην ισοφάριση και, ενώ είχε προηγηθεί ένα σουτ του Μοράλες στο 50’ το οποίο απέκρουσε ο Τσιλίγκος, ο Κακαζούκης βρήκε με πάσα στο 53ο λεπτό τον Αργύρη που ανήκει στους Νέους Αθλητές Νίκης και έκανε έτσι το 2-2.

Η Νίκη κυνήγησε ακόμη ένα τέρμα, αλλά τόσο το σουτ του Ζαρίφη μετά από πάσα του Γκάλβεζ στο 60ο λεπτό όσο και το πλασέ του Κωνσταντινίδη σταμάτησαν για ακόμη μία φορά πάνω στο Τσιλίγκο.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μπάριος): Κοντογιάννης, Παπαιωάννου, Κακαζούκης, Σωτρίνης, Μοράλες, Μάγγος, Μωυσίδης, Φλάμος, Γκινής, Γκάλβεζ, Κωνσταντινίδης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Κουτσογιάννης, Καρακώστας, Γεωργιάδης, Ζαρίφης, Τζανετόπουλος, Αργύρης, Κυπτίου.

ΠΥΡΑΣΟΣ (Μπακάλης): Τσιλίγκος, Νούσιας, Αποστολίδης, Γκάγκας, Στεφανής, Αρσένος, Μπλότσικας, Κωνσταντάκος, Κίτσος, Τσάπι, Πετρίδης.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Θ. Ζάγκας, Κίτσιος, Στεργίου, Φραγγούλης, Φούκης, Κρεββατάς, Δανόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου