ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παροξυσμός για την «πρώτη»

παροξυσμός-για-την-πρώτη-807662

Πως και πως περιμένουν την ερχόμενη Δευτέρα οι φίλοι της Νίκης Βόλου προκειμένου να δώσουν βροντερό παρών στην «πρώτη» προπόνηση της ομάδας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2016-17.

Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις των κυανόλευκων έχουν ανεβάσει το θερμόμετρο στις τάξεις του συλλόγου, άπαντες όμως περιμένουν πως και πως και κάποια ακόμη μεταγραφική έκπληξη και συγκεκριμένα παίκτη από το πάνω ράφι. Μέχρι μεθαύριο Δευτέρα αυτό δεν αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα και να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον… παροξυσμό και το Π. Μαγουλάς να μετατραπεί και πάλι σε ένα καμίνι την 1η Αυγούστου στις 7 μ.μ.

Χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου, Θανάσης Τζήμας, μαζί με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη αλλά και μέλη της Δ.Ε. επέβλεψαν τις εγκαταστάσεις του Π. Μαγουλάς, τα αποδυτήρια και το χώρο που θα προπονούνται οι Νέοι Αθλητές.

Από τη μεριά τους εκφράζεται ικανοποίηση για την πορεία των εργασιών, αφού τονίζεται πως το Π. Μαγουλάς θα αποτελέσει τη βάση για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και το αθλητικό υλικό «περιμένει» παίκτες και τεχνικό τιμ.

Για την εναρκτήρια συγκέντρωση της Νίκης η πρόσκληση προς τον κόσμο της Νίκης Βόλου αναφέρει: «Αρχή παντός έργου λόγος, και προ πράξεως βουλή. Τη θερμή πρόσκληση του προέδρου Σ. Τζήμα και της Δ.Ε. προς όλο τον κόσμο της Νίκης Βόλου και όχι μόνο, αναμένεται να τιμήσουν χιλιάδες Βολιώτες φίλαθλοι. Τη Δευτέρα θα ’μαστε όλοι εκεί!».

Συνεργασία με

το Γηροκομείο Βόλου

Στα γραφεία της Νίκης Βόλου είχαν συνάντηση χθες Παρασκευή ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Θανάσης Τζήμας και ο πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου κ. Παύλος Πάνος. Παρούσα ήταν και η αντιπρόεδρος της Δ.Ε. κα. Φωτεινή Κοκκινάκη και μετά από μία εποικοδομητική συζήτηση εκφράστηκε η πρόθεση του κ. Τζήμα να στηριχθεί ενεργά το Γηροκομείο Βόλου. Στην ανακοίνωση της Νίκης Βόλου αναφέρεται: «Με πολύ μεγάλη χαρά ο πρόεδρος της Δ.Ε. Αθανάσιος Τζήμας υποδέχθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου τον γνωστό Βολιώτη επιχειρηματία και πρόεδρο του γηροκομείου Βόλου κ. Πάνο Παύλο. Εγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση τόσο για θέματα που αφορούν την συνεργασία του κ. Πάνου με την ομάδα της Νίκης Βόλου 1924 , όσο και την πρόθεση του προέδρου προσωπικά αλλά και της Δ.Ε. για την ενεργή στήριξη του γηροκομείου Βόλου, το έργο του οποίου τιμά και αναγνωρίζει».

Συγκίνηση για Τζήμα

Πιστός στο όραμα και στην ιδέα της Νίκης Βόλου παραμένει ο κ. Κώστας Κεχαγιάς, ο οποίος χθες βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου προκειμένου να παραλάβει το νέο εισιτήριο διαρκείας. Ο Θανάσης Τζήμας σε σχετική του ανάρτηση που συνοδεύτηκε και από φωτογραφία των δύο ανδρών μπροστά στο πορτρέτο του Παντελή Μαγουλά ανέφερε: «Κεχαγιάς Κώστας ο παππούς: «Κύριε Τζήμα, πιστός στην Νίκη δεκάδες χρόνια, νιώθω ότι αυτή η ΝΕΑ αρχή είναι όπως παλιά». Τα λόγια αυτά και όχι μόνο συγκίνησαν τον πρόεδρο Σάκη Τζήμα με την αναφορά του για την ομάδα από το 1960-1966! Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας καθημερινά με γοργούς ρυθμούς. Συγκινητικοί οι φίλοι της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ανταποκρίνονται στο κάλεσμα. Σας περιμένουμε 18.00 έως 20.30 για την συνέχιση της αγάπης διαρκείας»!

Η αρχική κινητικότητα που υπήρξε στην κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας θέλουν να συνεχιστεί στη Νίκη, ενώ αποφασίστηκε ότι η διάθεσή τους θα γίνεται τις καθημερινές κατά τις ίδιες ώρες, δηλαδή 12.00-14.00 και 18.00-20.30 από τα νέα γραφεία στην οδό Αργοναυτών 15, άνωθεν εστιατορίου ΓΑΙΑ.

Επίσης, μετά από συναντήσεις με τους συνδέσμους, θα οριστεί η τιμή των συνδεσμιακών διαρκείας και θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση, ενώ ο Ο.Φ. Νίκης άρχισε προεγγραφές στα γραφεία του. Ενόψει της νέας χρονιάς θα διατεθούν 400 εισιτήρια των 100 ευρώ και 400 εισιτήρια των 200 ευρώ. Τα εισιτήρια των 100 ευρώ αφορούν την είσοδο των φιλάθλων σε όλες τις θύρες του γηπέδου, ενώ των 200 ευρώ στο κέντρο της σκεπαστής κερκίδας σε καθίσματα αυστηρά καθορισμένα με τα ονοματεπώνυμα των κατόχων.

Το πρόγραμμα φιλικών της Νίκης

Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου. Στο πιο δυνατό της τεστ η Νίκη θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο «Π. Μαγουλάς», ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί από την ΕΠΣΘ ο αγώνας Σούπερ Καπ, ανάμεσα στην Κυπελλούχο Νίκη Βόλου και τον πρωταθλητή της Α’ Τοπικής κατηγορίας, Ηρακλή Βόλου».

Το πρόγραμμα των φιλικών:

Τετάρτη 17/8, Κανάλια:

Απόλλων Καναλίων – Νίκη Βόλου

Κυριακή 21/8, Νεοκαισάρεια:

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Νίκη Βόλου

24 ή 28/8, Π. Μαγουλάς:

Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας

Κυριακή 4/9 (17:00), Σούπερ Καπ

Νίκη Βόλου – Ηρακλής Βόλου

(Το γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση θα ανακοινωθεί από την ΕΠΣΘ).

*Οι ώρες των φιλικών αναμετρήσεων θα γνωστοποιηθούν σε μεταγενέστερη ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου