ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Τρίτη το πρώτο δείγμα

την-τρίτη-το-πρώτο-δείγμα-807668

Το πρώτο αγωνιστικό δείγμα του νέου Ολυμπιακού περιμένει ο κόσμος αλλά και ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας με το πρώτο φιλικό προετοιμασίας να είναι πλέον κοντά. Το πρώτο ματς ύστερα από σχεδόν έξι μήνες για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι την Τρίτη 2 Αυγούστου με αντίπαλο τη Βέροια, μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τα μεταγραφικά αποκτήματα του ερυθρόλευκου συλλόγου.

Η σέντρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα δοθεί στις 19:00 και η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου καλεί τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες ενισχύοντας με το χειροκρότημά του την ομάδα, η οποία ξαναμπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο. Οπως τονίζεται χαρακτηριστικά «θέλουμε την στήριξή σας στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να δούμε όλοι την ομάδα μας, τον Ολυμπιακό Βόλου να παίζει στην κατηγορία που του αξίζει. Θέλουμε να βρεθείτε στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου και να εμψυχώσετε τους παίκτες μας, να καταλάβουν τη δυναμική, τη μεγάλη ιστορία και τη «βαριά» φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Ολοι μαζί ξεκινάμε! Ξαναερχόμαστε».

Στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10 ευρώ. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 17:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα. Τέλος, η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί από την πρώτη και τη δεύτερη πεζογέφυρα.

Επισήμως άλλωστε το επόμενο φιλικό που ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου είναι αυτό με τον Απόλλωνα Αθηνών μετά το Καϊμακτσαλάν την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 19:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στο Καϊμακτσαλάν οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν δύο φιλικά ματς, ένα πιθανόν με τον Πανθηραϊκό και ένα με τον Εργοτέλη που θα βρίσκεται στο ίδιο αθλητικό κέντρο.

Ο Ολυμπιακός θα διαμείνει στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Lithos Hotel στον Παλαιό Αγιο Αθανάσιο, που απέχει 30 χιλιόμετρα από την Εδεσσα, 288 χλμ. από το Βόλο και κοντά του βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Bόρας ή Καϊμακτσαλάν, ενώ σε μικρή απόσταση είναι τα γνωστά θερμά λουτρά Πόζαρ και η λίμνη Βεγορίτιδα.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει ένα δυνατό ρόστερ με 21 ποδοσφαιριστές που είναι οι τερματοφύλακες: Κατσούλης Σάκης, Παλιούρας Κώστας, Μπουργάνης Νίκος, οι αμυντικοί: Στουρνάρας Βαγγέλης, Μανάλης Σταύρος, Τέλλος Θανάσης, Ζώνας Παναγιώτης, Ζαρίφης Βασίλης, Στασινόπουλος Δημήτρης, Κόκας Δήμος, Αγγελής Βαγγέλης οι μέσοι: Κολημήτρας Αγγελος, Σταύρου Ηλίας, Φαμπρίτσιο Πότσι, Οικονόμου Κώστας, Φιλίπε Ντα Κόστα και οι επιθετικοί: Φλίγκος Κώστας, Νίκος Αγγελούδης, Ιβάν Ναστέφσκι, Αναστασίου Αλέξανδρος, Δωματάς Ιωάννης.

Από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές κάποιοι συνεχίζουν να δοκιμάζονται στον Ολυμπιακό Βόλου όπως οι Φραγκογιάννης, Μπέικος, Σπηλιόπουλος, Βογδόπουλος και Χαντζής. Παράλληλα χθες έλειπαν ο Χατζησταμάτης και ο Μπλέτσας, ενώ ο Παπαϊωάννου έχει πρόβλημα τραυματισμού. Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα αποφασίσει μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα προπονήσεων στο Βόλο πριν την αναχώρηση για το Καϊμακτσαλάν. Χθες πάντως από την προπόνηση απουσίαζε και ο Κώστας Φλίγκος διότι η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Τα διαρκείας

Στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας. Η διοίκηση σχεδιάζει οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας να είναι προσιτές για όλους τους φιλάθλους, ενώ θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθούν τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού, δίνοντας βαρύτητα στην κοινωνική πολιτική. Στο μεταξύ τα γραφεία της ομάδας εξοπλίζονται και θα λειτουργήσουν στο Πανθεσσαλικό, ενώ θέμα ημερών είναι να βγει στον αέρα το νέο σάιτ της ομάδας, από το οποίο θα παρέχεται η επίσημη ενημέρωση.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου