ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενωτικό κλίμα πριν την «πρώτη» στη Νίκη Βόλου

ενωτικό-κλίμα-πριν-την-πρώτη-στη-νίκ-808230

Η ενότητα που επιδιώκει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τη Νίκη από τη θέση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου ο Αθανάσιος Τζήμας φαίνεται να γίνεται σιγά – σιγά πράξη τόσο στον κόσμο όσο και… ψηλότερα!

Ο Αθανάσιος Τζήμας αφού με την παρέμβασή του απέτρεψε την παραίτηση του πρόεδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης Στέργιου Φάτση που τελικά ανακάλεσε, χθες είδε τον πρώην ισχυρό άνδρα των κυανόλευκων Στέλιο Βούλγαρη να εκδίδει ανακοίνωση – κάλεσμα για την «πρώτη» της Νίκης Βόλου και φυσικά να νοιώθει ευχαρίστηση γι’ αυτό και να το εκφράζει δημόσια.

Ενώ την Δευτέρα 1η Αυγούστου η Νίκη θα κάνει πανηγυρική πρώτη συγκέντρωση με μια έκπληξη, χθες ανακοίνωση – κάλεσμα εξέδωσε ο Στέλιος Βούλγαρης όπου αναφέρει τα εξής: «Την Δευτέρα η ομάδα μας ξεκινά την προετοιμασία της για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και το μυαλό με την καρδιά μου, βρίσκονται δίπλα της, στη νέα προσπάθεια που επιχειρεί. Κανένα συναίσθημα και εγωισμός, δεν μπορεί να μπει μπροστά στην αγάπη μου για την ΝΙΚΑΡΑ. Δήλωσα στρατιώτης της και θα είμαι παρών, προσφέροντας ό,τι μπορώ, για την αναγέννησή της. Καλώ τον κόσμο της σε συσπείρωση, γιατί μόνο μ’ αυτή, μπορεί να πορευθεί και εύχομαι τον Μάιο να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί, την άνοδό της στην Β’ Εθνική».

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ» έγραψε στη σελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης ο Αθ. Τζήμας όταν πληροφορήθηκε τη δήλωση του κ. Βούλγαρη. «Ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη του για την Νίκη Βόλου» ανέφερε χαρακτηστικά!

Ετοιμο στην πρώτη

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στο Π. Μαγουλάς καθώς η 1η Αυγούστου, που θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση της Νίκης, πλησιάζει. Εδώ και λίγες ημέρες συνεργείο έχει αναλάβει την ανακαίνιση και των βοηθητικών χώρων του γηπέδου. Αντικαταστάθηκαν σπασμένα τζάμια στα αποδυτήρια, βάφτηκαν οι τοίχοι και τα ταβάνια τόσο των αποδυτηρίων όσων και των λοιπών χώρων και μένει η γενική καθαριότητα ώστε η κατάστασή τους να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κοντά σε συμφωνία

με Βαταμίδη και Οικονόμου

Κοντά σε συμφωνία βρίσκεται η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης με τους Τάκη Βαταμίδη και Ηλία Οικονόμου ώστε οι δύο καταξιωμένοι προπονητές να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των Νέων Αθλητών αλλά και να γίνουν μέλη της προπονητικής ομάδας της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας της Νίκης. Ο Υπεύθυνος Ακαδημιών αλλά και των Νέων Αθλητών, Ακης Σούγγαρης, είχε συζήτηση με τους δύο προπονητές, υπήρξε ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσουν μέλη της μεγάλης «κυανόλευκης» οικογένειας.

Η μπουτίκ της Νίκης

Το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι εργασίες δημιουργίας του χώρου που θα φιλοξενήσει την μπουτίκ της ομάδας, έδωσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου, κ. Τζήμας. Οπως αποφασίστηκε αυτή θα γίνει στον όροφο της κερκίδας από την πλευρά της Μαιάνδρου, ενώ αρχική σκέψη ήταν να φιλοξενηθεί στο χώρο όπου στεγάζεται τώρα ο ραδιοφωνικός σταθμός. Για να μην χρειαστεί να υπάρξουν μετακομίσεις και μετακινήσεις θα αξιοποιηθεί ένας χώρος που μέχρι τώρα παρέμενε ανενεργός.

Τα διαρκείας

Η αρχική κινητικότητα που υπήρξε στην κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας θέλουν να συνεχιστεί στη Νίκη, ενώ αποφασίστηκε ότι η διάθεσή τους θα συνεχίζεται τις καθημερινές κατά τις ίδιες ώρες, δηλαδή 12.00-14.00 και 18.00-20.30 από τα νέα γραφεία στην οδό Αργοναυτών 15, άνωθεν εστιατορίου ΓΑΙΑ.

Επίσης, μετά από συναντήσεις με τους συνδέσμους, θα οριστεί η τιμή των συνδεσμιακών διαρκείας και θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση, ενώ ο Ο.Φ. Νίκης άρχισε προεγγραφές στα γραφεία του. Ενόψει της νέας χρονιάς θα διατεθούν 400 εισιτήρια των 100 ευρώ και 400 εισιτήρια των 200 ευρώ. Τα εισιτήρια των 100 ευρώ αφορούν την είσοδο των φιλάθλων σε όλες τις θύρες του γηπέδου, ενώ των 200 ευρώ στο κέντρο της σκεπαστής κερκίδας σε καθίσματα αυστηρά καθορισμένα με τα ονοματεπώνυμα των κατόχων.

Το πρόγραμμα φιλικών της Νίκης

Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου. Στο πιο δυνατό της τεστ η Νίκη θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο «Π. Μαγουλάς», ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί από την ΕΠΣΘ ο αγώνας Σούπερ Καπ, ανάμεσα στην Κυπελλούχο Νίκη Βόλου και τον πρωταθλητή της Α’ Τοπικής κατηγορίας, Ηρακλή Βόλου».

Το πρόγραμμα των φιλικών:

Τετάρτη 17 Αυγούστου, Κανάλια: Απόλλων Καναλίων – Νίκη Βόλου

Κυριακή 21 Αυγούστου, Νεοκαισάρεια: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Νίκη Βόλου

24 ή 28 Αυγούστου, Π. Μαγουλάς: Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου (17:00), Σούπερ Καπ ΕΠΣΘ Νίκη Βόλου – Ηρακλής Βόλου (Το γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση θα ανακοινωθεί από την ΕΠΣΘ).

*Οι ώρες των φιλικών αναμετρήσεων θα γνωστοποιηθούν σε μεταγενέστερη ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου