ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γεμίζει το ρόστερ

γεμίζει-το-ρόστερ-808234

Μια ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός Βόλου που προχώρησε στην απόκτηση του 21χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Σταύρου Μάναλη ο οποίος αποτελεί την 21η μεταγραφή των «ερυθρολεύκων».

Ο νεαρός αριστερός μπακ βρέθηκε μάλιστα χθες στο Βόλο, προπονήθηκε στο Πανθεσσαλικό και στη συνέχεια ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου. Ο Σταύρος Μάναλης έκανε πέρσι μια καταπληκτική σεζόν με τον Φωστήρα και θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους παίχτες της κατηγορίας, συμβάλλοντας στην πορεία του πρωταθλητισμού του «Φονέα των Γιγάντων» στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής! Ο Μάναλης με πλούσιο βιογραφικό στα πόδια του και πολλές παραστάσεις, έκανε φοβερή σεζόν με 8 ασίστ και ένα γκολ.

Ξεκίνησε την μπάλα το 2005 από τις ακαδημίες του Αχαρναϊκού σαν αριστερό μπακ. Στο παιδικό αναδείχθηκε δύο χρονιές πρωταθλητής, ενώ στο εφηβικό άλλη μία. Ταυτόχρονα από την ηλικία των 14 χρόνων και για 3 χρόνια έπαιζε και στην μικτή ΕΠΣΑΝΑ.

Στην ηλικία των 16 χρονών προωθήθηκε στο αντρικό τμήμα του Αχαρναϊκού και για μισό χρόνο έκανε προπονήσεις με την ομάδα. Την επόμενη χρονιά έπαιξε βασικός (28 παιχνίδια από τα 30) σαν αριστερό μπακ και πανηγύρισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Την επόμενη χρονιά υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 17 ετών και αγωνίστηκε σε 18 από τα 22 παιχνίδια, με άνοδο στην Β’ Εθνική τερματίζοντας στην 3η θέση. Στην Β’ Εθνική έπαιξε 8 παιχνίδια ώσπου το καλοκαίρι του 2014 έφτασε κοντά στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τελικά δεν συμφώνησε και κατέληξε στον Αστέρα Βάρης, όπου μετά από μία εξαιρετική σεζόν πήρε μεταγραφή για τον Φωστήρα και από χθες ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο ίδιος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την έλευσή του στην ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και δήλωσε έτοιμος για να φορέσει τη φανέλα της.

Μάναλης Σταύρος

Ημερ. Γέννησης: 31/10/1994

Τόπος Γέννησης: Αθήνα

Θέση: Αμυντικός

Σεζόν Ομάδα Κατ. Συμ.

2011-2012 Αχαρναϊκός Δ’ 28

2012-2013 Αχαρναϊκός Γ’ 18

2013-2014 Αχαρναϊκός Β’ 7

2014-2015 Αστέρας Βάρης Γ’ 23

2015-2016 Φωστήρας Γ’ 27

Β’ 7 –

Γ’ 68 1

ΣΥΝ. 75 1

Ο Μάναλης αποτελεί την 21η μεταγραφή για τον Ολυμπιακό αλλά όχι και την τελευταία, ενώ ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας θέλει να κλείσει το ρόστερ με έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό και έναν μεσοεπιθετικό. Οι νέες προσθήκες θα γίνουν πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καϊμακτσαλάν τον Αύγουστο.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει ένα δυνατό ρόστερ με 21 ποδοσφαιριστές που είναι οι τερματοφύλακες: Κατσούλης Σάκης, Παλιούρας Κώστας, Μπουργάνης Νίκος, οι αμυντικοί: Στουρνάρας Βαγγέλης, Μάναλης Σταύρος, Τέλλος Θανάσης, Ζώνας Παναγιώτης, Ζαρίφης Βασίλης, Στασινόπουλος Δημήτρης, Κόκας Δήμος, Αγγελής Βαγγέλης οι μέσοι: Κολημήτρας Αγγελος, Σταύρου Ηλίας, Φαμπρίτσιο Πότσι, Οικονόμου Κώστας, Φιλίπε Ντα Κόστα και οι επιθετικοί: Φλίγκος Κώστας, Νίκος Αγγελούδης, Ιβάν Ναστέφσκι, Αναστασίου Αλέξανδρος, Δωματάς Ιωάννης.

Αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές συνεχίζουν πάντως να δοκιμάζονται στον Ολυμπιακό Βόλου. Ειδικότερα ο Αντώνης Φραγκογιάννης που είναι δεξιός εξτρέμ, ο 18χρονος επιθετικός Νίκος Μπέικος από τον Πύρασο που παλαιότερα ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, ο τερματοφύλακας Δ. Σπηλιόπουλος, ο Χατζησταμάτης, ο Παπαϊωάννου, ο 18χρονος Βογδόπουλος από την Κοζάνη, ο 20χρονος Γιαννιώτης Μπλέτσας και ο 18χρονος Χαντζής από την Καρδίτσα. Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα αποφασίσει μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα προπονήσεων στο Βόλο πριν την αναχώρηση για το Καϊμακτσαλάν.

Το επόμενο ρεπό άλλωστε θα δοθεί στις 3 Αυγούστου πριν την αναχώρηση για το Καϊμακτσαλάν όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας σε υψόμετρο 1.230 μέτρων. Ο Ολυμπιακός θα διαμείνει στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Lithos Hotel στον Παλαιό Αγιο Αθανάσιο, που απέχει 30 χιλιόμετρα από την Εδεσσα, 288 χλμ. από το Βόλο και κοντά του βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Bόρας ή Καϊμακτσαλάν, ενώ σε μικρή απόσταση είναι τα γνωστά θερμά λουτρά Πόζαρ και η λίμνη Βεγορίτιδα.

Τα διαρκείας

Ο Ολυμπιακός αφού έλυσε το πρόβλημα της έδρας με το Πανθεσσαλικό ετοιμάζει τα εισιτήρια διαρκείας, με την διοικούσα επιτροπή να σκοπεύει να ανακοινώσει τιμές για όλους στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου