ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βρέθηκε ύποπτο αντικείμενο στο Σεντ Ετιεν μετά το ματς της ΑΕΚ

βρέθηκε-ύποπτο-αντικείμενο-στο-σεντ-ε-808362

Σε… περιπέτεια έμπλεξε η ΑΕΚ λίγο μετά το 0-0 με τη Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ.

Ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι δηλώσεις και η αποστολή ήταν έτοιμη να πάρει το δρόμο για το αεροδρόμιο, οι αρχές απαγόρευσαν την έξοδο από το χώρο του «Ζοφρουά Γκισάρ» στις ομάδες.

Ο λόγος ήταν πως είχε εντοπιστεί ένα ύποπτο αντικείμενο έξω από τα επίσημα του γηπέδου και η αστυνομία δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει το χώρο προτού να ελεγχθεί αυτό και να μην τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια όσων ήταν κοντά στο χώρο. Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από το πούλμαν της ΑΕΚ αλλά και τους Έλληνες δημοπσιογράφους, οι αρχές δεν επέτρεπαν να αποχωρήσουν ακόμη και άνθρωποι της Σεντ Ετιέν (ποδοσφαιριστές, στελέχη και άλλοι) με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα, για λόγους ασφαλείας. Μάλιστα έξι παίκτες των «στεφανουά» χρειάστηκε να αφήσουν τα οχήματά τους για να μην πλησιάσουν στο χώρο, αποχωρώντας με άλλο μέσο από το γήπεδο.

Μετά από λίγη ώρα οι αρχές οδήγησαν την αποστολή της ΑΕΚ σε έξοδο από άλλο χώρο και το πούλμαν απομακρύνθηκε σύντομα μακριά από το γήπεδο. Κάποιοι φίλοι της «Ένωσης» έμειναν επίσης… κολλημένοι στο σημείο για λίγη ώρα, αλλά πολύ μακριά από το ύποπτο αντικείμενο και χωρίς λόγο ανησυχίας για την ασφάλειά τους.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου