ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοινό μέτωπο κατά Γιαννακόπουλων

κοινό-μέτωπο-κατά-γιαννακόπουλων-505559

Απίστευτα πράγματα στον Παναθηναϊκό, μόλις λίγες ημέρες μετά την επίτευξη του νταμπλ και λίγο πριν από τη συνάντηση των μεγαλομετόχων για την «επόμενη μέρα». Οπως αποδεικνύεται για πολλοστή φορά, οι συμμαχίες και οι συμφωνίες… κάτω από το τραπέζι δίνουν και παίρνουν και είναι ενδεικτικά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες…
Αρχικά ο Νικόλας Πατέρας κι εν συνεχεία ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία επιτίθενται ανοικτά κατά των Γιαννακόπουλων και ειδικά κατά του Δημήτρη, γιου του Παύλου. Αφορμή, είναι το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πράσινη» (σ.σ. συμφερόντων οικογένειας Γιαννακόπουλου) περί «προέδρου γλάστρα», αναφερόμενη στον Νικόλα Πατέρα…
Με ανακοίνωσή του χθες ο Νικόλας Πατέρας τοποθετήθηκε σχετικά με το δημοσίευμα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα αναφέρει και κάνοντας λόγο για κακοήθειες. Η επίθεση ήταν προσωπική στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ υπήρξαν και αιχμές για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.
Μισή ώρα αργότερα ήταν η σειρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη… Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο οποίος δεν διατηρούσε καλές σχέσεις με τον Νικόλα Πατέρα και μέχρι πρότινος φερόταν να συζητά με τους Γιαννακόπουλους για την «επόμενη μέρα», προέβη σε δήλωση – στήριξη στον πρόεδρο της ΠΑΕ!

Ανάμεσα σε αυτά που αναφέρονται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Δ. Πατέρα στην ανακοίνωση: Η εφημερίδα, στη στήλη του «Πρασινοφρουρού» αναφέρει ότι «ο Πατέρας θα κάνει υποχωρήσεις ως διορισμένος πρόεδρος για να παραμείνει στη θέση του προκειμένου να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του».

Είναι προφανές ότι το όλο δημοσίευμα ανήκει στη σφαίρα της κακοήθειας και της φαντασίας του συντάκτη του και δεν μπορεί παρά να ενταχθεί σε μια συστηματική προσπάθεια καλλιέργειας κλίματος διχασμού και δυσπιστίας στις τάξεις των μετόχων, αλλά και των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, την οποία και έχω κατ’ επανάληψη καταγγείλει.
Προς ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας μας δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω καμιά υποχώρηση για κανέναν και για τίποτα σε ό, τι αφορά τον Παναθηναϊκό.
Ακόμα και ο πιο εμπαθής αντιπαναθηναϊκός αναγνωρίζει την προσφορά του «διορισμένου», «ματαιόδοξου», «Προέδρου - γλάστρα», «που δεν τον ήξερε ούτε ο θυρωρός του», στην επίτευξη των στόχων μας: Είτε πρόκειται για την κατάκτηση τίτλων, είτε για την ενότητα του Παναθηναϊκού μας, είτε για την επιστροφή του κόσμου και την τεράστια στήριξή του στην προσπάθειά μας τα τελευταία δύο χρόνια.
Μόνο ο αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος ιδιοκτήτης της εφημερίδας «η Πράσινη», Δημήτρης Γιαννακόπουλος και το alter ego του, ιδιοκτήτης και διευθυντής της εφημερίδας Derbynews, Κώστας Γκόντζος, δεν αναγνωρίζουν τα παραπάνω, με αποτέλεσμα να γεννιούνται για μια ακόμα φορά σοβαρά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα τέτοιων κατάπτυστων δημοσιευμάτων από οπαδικές εφημερίδες, η μία μάλιστα εκ των οποίων ανήκει σε οικογένεια μεγαλομετόχου και δήθεν κόπτεται για το καλό του Παναθηναϊκού.
Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για τη στήριξη και την αγάπη τους και ελπίζω αυτοί τουλάχιστον να πιστεύουν ότι δικαίωσα τις προσδοκίες τους».
 
 
 «Δεν θα πετύχουν οι υποκινητές»
«Διαβάζοντας σήμερα συγκεκριμένη «πράσινη» αποκάλυψη στον Τύπο για δήθεν συζήτηση περί των διοικητικών εξελίξεων στον Παναθηναϊκό μεταξύ του Νίκου Πατέρα και εμού, έχω να επισημάνω τα ακόλουθα:
Το περιεχόμενο του εν λόγω άρθρου προφανώς αποτελεί αποκύημα της φαντασίας του συντάκτη και μύθευμα. Ανακριβείς και αυθαίρετες πληροφορίες στα ΜΜΕ κάθε άλλο παρά προσφέρουν στον σύλλογο.
Οι μέτοχοι γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να πράξουν για να διαφυλαχτεί η ενότητα του Παναθηναϊκού. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Ιδιαίτερα ο Νίκος Πατέρας του οποίου το έργο όλοι αναγνωρίζουμε και εγώ προσωπικά ευχαριστώ για την προσφορά του και συμβολή του στην επίτευξη των στόχων της ομάδας με επιστέγασμα την κατάκτηση του νταμπλ.
Άκομψα και ψευδή δημοσιεύματα δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν οι υποκινητές τους, αντιθέτως ενισχύουν την βούλησή μας να παραμείνει ο Παναθηναϊκός εκεί που ανήκει. Στην κορυφή!» 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου