ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να μην χαλάσει το καλό κλίμα

να-μην-χαλάσει-το-καλό-κλίμα-811130

Ο στόχος για τη Νίκη Βόλου, μετά την ξαφνική παραίτηση του Στέργιου Φάτση από την προεδρία

Να μην διαταραχθεί το καλό κλίμα και η αισιοδοξία που έχουν φέρει οι κινήσεις Τζήμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πλέον ο στόχος για τη Νίκη Βόλου μετά την ξαφνική παραίτηση του Στέργιου Φάτση από την προεδρία της Ερασιτεχνικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Στέργιος Φάτσης, με δήλωσή του κάνοντας λόγο για προσωπική απόφαση παραιτήθηκε από το αξίωμά του και τη θέση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου.

Η επιστολή παραίτησης: «Σεβόμενος πρώτα από όλα την οικογένειά μου, την επαγγελματική μου σταδιοδρομία στην πόλη αυτή, την κοινωνία της Ν. Ιωνίας όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, τις ρίζες των προγόνων μου καθώς και την ιστορία της Νίκης Βόλου που είχα την τιμή να υπηρετήσω από το υψηλότερο αξίωμα για 4 μήνες, δηλώνω την παραίτησή μου από πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Η απόφαση είναι προσωπική με όλο το αίσθημα ευθύνης και δεν έχει να κάνει με επιρροές άλλων προσώπων και καταστάσεων».

Επειτα πάντως την γνωστοποίηση της παραίτησης Φάτση ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου Αθανάσιος Τζήμας εμφανίστηκε και πάλι ενωτικός στο πλευρό του κ. Φάτση ευελπιστώντας να ανακαλέσει…

«Ο σύλλογος αντιμετωπίζει κάποια οικονομικά θέματα. Ο κ. Φάτσης είναι ένας τεχνοκράτης, συνεργάσιμος και απαραίτητος για τον σύλλογο. Κανείς δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Η τοποθέτησή του είναι σωστή. Ισως το ίδιο να έκανα κι εγώ, αν άρχιζαν να μπαίνουν διάφορα θέματα, όπως υποψίες ότι μπορεί να είμαι υπεύθυνος για τα χρέη στην ομάδα. Μετά την παρέμβασή μου πιστεύω πως θα ανακαλέσει. Είναι ένας άνθρωπος που τον χρειάζονται οι διοικούσες επιτροπές όλων των τμημάτων. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος που θα δουλέψει κι εγώ θα σταθώ στο πλευρό του. Δεσμεύομαι δημόσια στον κόσμο της Νίκης. Περιμένω από τον κ. Φάτση να ανακαλέσει την παραίτησή του και όλοι μαζί να δουλέψουμε για το καλό της Νίκης Βόλου. Να σταματήσουν οι Κασσάνδρες και οι μεμψιμοιρίες. Ο άνθρωπος αγωνίζεται για τη Νίκη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο κ. Φάτσης είναι προσφυγόπουλο, πονάει, αγαπάει και βοηθάει τη Νίκη. Ολοι μαζί θα προχωρήσουμε» ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο κ.Τζήμας… που αναφέρθηκε και στα πρώτα έσοδα της ομάδας: «Η κορωνίδα όλων των τμημάτων είναι το ποδόσφαιρο. Τα εισοδήματα που ήρθαν σε ελάχιστες ημέρες είναι αρκετά, πολλαπλάσια σε σχέση με τις κινήσεις άλλων διοικήσεων. Πριν κάνουμε την πρώτη προπόνηση τα εισοδήματα είναι τεράστια από τις χορηγίες. Εχουμε κλείσει ήδη και τη χορηγία για τη φανέλα της Νίκης».

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστή η χορηγία στη φανέλα της Νίκης Βόλου που τη νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι η εταιρεία χονδρικού εμπορίου φρούτων και λαχανικών, «Passion Fruit».

Ο Αθανάσιος Τζήμας ανέφερε για μια ακόμη φορά ότι η Δ.Ε. κάνει ενέργειες να εκσυγχρονίσει κάποια πράγματα, επιμένοντας ότι «θα πρέπει να σταματήσει η διχόνοια και να βαδίσουμε όλοι μαζί, όπως γίνεται πλέον στο ποδόσφαιρο».

Επίσης ο κ. Τζήμας για το αγωνιστικό επιβεβαίωσε ότι στην ομάδα θα έρθουν άλλοι τρεις αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει ακόμη και στην Α’ Εθνική. «Θα ανακοινώσουμε στην πρώτη μας τους δύο την 1η Αυγούστου και θα αφήσουμε τη μεγάλη έκπληξη για λόγους μάρκετινγκ στην παρουσίαση της φανέλας».

Τέλος χθες ο Αθ. Τζήμας αναφέρθηκε και στο θέμα της εκκαθάρισης λέγοντας: «Να μην ανησυχεί κανέναν το θέμα της εκκαθάρισης. Οι πληροφορίες μου λένε πως η απόφαση που αναμένουμε θα είναι θετική και άμεσα θα ξεκινήσει η διαδικασία της εκκαθάρισης. Υπάρχει η εμπειρία και η τεχνογνωσία ώστε να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό».

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. έδειξε και ικανοποιημένος από την κινητικότητα που υπήρξε στην κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ αποφασίστηκε ότι η διάθεσή τους θα συνεχίζεται τις καθημερινές κατά τις ίδιες ώρες, δηλαδή 12.00-14.00 και 18.00-20.30 από τα νέα γραφεία στην οδό Αργοναυτών 15, άνωθεν εστιατορίου ΓΑΙΑ.

Ενόψει της νέας χρονιάς θα διατεθούν 400 εισιτήρια των 100 ευρώ και 400 εισιτήρια των 200 ευρώ. Τα εισιτήρια των 100 ευρώ αφορούν την είσοδο των φιλάθλων σε όλες τις θύρες του γηπέδου, ενώ των 200 ευρώ στο κέντρο της σκεπαστής κερκίδας σε καθίσματα αυστηρά καθορισμένα με τα ονοματεπώνυμα των κατόχων.

Εκτακτη Γ.Σ. για το Blue Club

Εκτακτη Γ.Σ. συγκαλεί το Blue Club για την ερχόμενη Δευτέρα. Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του συνδέσμου συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση, την προσεχή Δευτέρα 25/7/2016 και ώρα 7:30 μ.μ. Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι από αύριο το απόγευμα, αρχίζουν οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας των οργανωμένων. Blue Club – Θ3 «Π. Ντοκούζης». Δεν πεθαίνει ό,τι μπορεί αιώνια να περιμένει. Πίστη – Τιμή – Αφοσίωση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου