ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκτός έδρας με Καλλιθέα ο Βόλος 2004

εκτός-έδρας-με-καλλιθέα-ο-βόλος-2004-504689

Την ομάδα της Καλλιθέας θα αντιμετωπίσει σήμερα ο Βόλος 2004 στο γήπεδο Μοσχάτου με σκοπό να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών και είναι ο πρώτος του Β’ γύρου.
 
Από τη μεριά του ο τεχνικός Θωμάς Μακρής έχει ζητήσει από τις παίκτριες του για ακόμη μία φορά να αγωνιστούν με πάθος και αποφασιστικότητα προκειμένου να φθάσουν στους τρεις πολυπόθητους βαθμούς λέγοντας: «Αν θέλουμε όσο τίποτα άλλο να ελπίζουμε στην πρώτη θέση τότε θα πρέπει να φύγουμε σήμερα από το γήπεδο του Μοσχάτου έχοντας τους τρεις βαθμούς. Η νίκη είναι επιβεβλημένη και πιστεύω άπαντες να το έχουν καταλάβει».
 
Ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποφευχθούν τα λάθη στην άμυνα που δεν έχουν λείψει κατά την διάρκεια των παιχνιδιών της τελικής φάσης.
 
Παρ’ όλα αυτά οι Βολιώτισσες βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με μόλις τρεις βαθμούς απόσταση από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει κάνει μέχρι στιγμής το 5 στα 5 και φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
 
Από την άλλη με μία μόλις ήττα και 4 νίκες ο σύλλογος του Βόλου βρίσκεται στην δεύτερη θέση και μετράει στα δύο τελευταία παιχνίδια ισάριθμες νίκες μετά τις επικρατήσεις επί Οδυσσέα Γλυφάδας και Αίγινας. 
 
Η σημερινή 6η αγωνιστική αποτελεί την τελευταία επικίνδυνη έξοδο από την Μαγνησία για τον Βόλος 2004, ενώ μία ώρα νωρίτερα ο ΠΑΟΚ
θα αγωνιστεί εντός έδρας με αντίπαλο τον Οδυσσέα Γλυφάδας, με το δικέφαλο του Βορρά να έχει εύκολο έργο.
 
Στην ερυθρόλευκη αποστολή που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα αξίζει να σημειωθεί πως προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν υπάρχουν και έτσι η τεχνική ηγεσία θα μπορεί να στηριχθεί στις: Αναστασάκη, Κανιάκα. Σταμοπούλου, Μαλισιώρα, Τσιρδάνη, Ζήγρα, Δημητριάδη, Κουσκούνη,   Γιοβάνοβιτς, Παπαδοπούλου, Χατζηλιόντα, Κλόντζα, Λαβδογιάννη, Γουγούση, Μπαλαμούτη, Ντούσα, Πελεκούδα και Σάργκε.
 
Όπως όρισε η ΕΠΟ διαιτητής του αγώνα ανάμεσα σε Καλλιθέα και Βόλος 2004 θα είναι ο κ. Κορδολαίμης από την ΕΠΣ Πειραιά με βοηθούς τους κ.κ. Ανδρώνη και Μαρινάκη του ίδιου συνδέσμου. 
 
Το σημερινό πρόγραμμα (6η αγωνιστική)
Γηπ. Χωριστής (1.30 μ.μ.) ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ-ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ
Γηπ. Τριανδρίας (4 μ.μ.) ΠΑΟΚ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Γηπ. Μοσχάτου (5 μ.μ.) ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004
 
Η βαθμολογία σε πέντε αγώνες
Θ. Ομάδα                    Τερμ.   Β.
1. ΠΑΟΚ                    21-5     15
2. Βόλος 2004             12-8     12       
3. Αίγινα                      7-4       7
4. Καλλιθέα                4-12     4
5. Αμαζόνες                7-16     3
6. Γλυφάδα                  2-8       2
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου