ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η φιέστα της Τούμπας στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και ντέρμπι επιβίωσης Ολυμπιακού – Αρη

η-φιέστα-της-τούμπας-στο-παοκ-αεκ-και-454315

Με τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής συνεχίζονται την Κυριακή τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Ο ΠΑΟΚ που εξασφάλισε την συμμετοχή του στα προκριματικά του Champions League, θα υποδεχθεί την ΑΕΚ με τους οπαδούς των γηπεδούχων να ετοιμάζουν φιέστα για να γιορτάσουν το ιστορικό κατόρθωμα της ομάδας τους.
Ο ΠΑΟΚ θα είναι άνετος και ωραίος στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ αντιθέτως με τους απογοητευμένους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη που θα πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να διεκδικήσουν το τελευταίο κίνητρο, δηλαδή το καλό εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ και τη συμμετοχή στην τελευταία προκριματική φάση για τους ομίλους τον Αύγουστο. Να αποφύγουν συνεπώς δύο και τρεις προκριματικούς μέσα στο καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ στις 19 Αυγούστου (γύρος πλέι οφ), αυτή που θα καταλάβει την τρίτη θέση στις 29 Ιουλίου (γ’ προκριματικός γύρος) κι αυτή που θα μείνει τελευταία στις 15 Ιουλίου (β’ προκριματικός γύρος).
Ο Ολυμπιακός έχει 7 βαθμούς, η ΑΕΚ 6 και ο Άρης 4, συνεπώς όλοι έχουν πιθανότητες.
Σήμερα θα παίξουν Ολυμπιακός-Άρης (19:00 ΝΕΤ) με διαιτητή τον Ντάκο και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (21:15 ΣΚΑΪ) με ρέφερι τον Κουκουλάκη, ενώ την επόμενη Τετάρτη η φάση των πλέι-οφ ολοκληρώνεται με τα ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Άρης-ΠΑΟΚ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου