ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε ρυθμούς φιέστας… και Σούπερ Λίγκα

σε-ρυθμούς-φιέστας-και-σούπερ-λίγκα-426462

Σε ρυθμούς φιέστας και Σούπερ Λιγκ κινούνται όλοι στον Ολυμπιακό, που σκέφτεται την Κυριακάτικη πανηγυρική ατμόσφαιρα στο Βόλο αλλά και τη μεγάλη κατηγορία, με την ενίσχυση. Το μεθαυριανό παιχνίδι στο Στάδιο Βόλου, όπου θα φιλοξενηθεί η φιέστα τίτλου και ανόδου -με τον Εθνικό-, θα είναι ένα πανηγύρι για τους «ερυθρόλευκους», ενώ μετά υπάρχουν και δύο φιλικά παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Πανθρακικό.
Το πρώτο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 18 Μαΐου στην Παιανία, και θα είναι μια πρώτη γεύση από Σούπερ Λίγκα, χωρίς να αποκλείεται να κλεισθεί και κάποια συμφωνία μετακίνησης παίκτη από τους πράσινους στο Βόλο.
Το άλλο φιλικό θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Μαΐου στις 6 μ.μ. στο ΕΑΚ είναι ένας φόρος τιμής στο Γ. Πλακίδα, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή και τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένειά του.
Στον Ολυμπιακό ενδιαφέρον υπάρχει και για τα μεταγραφικά, με τον Αχιλλέα Μπέο να έχει τονίσει πρόσφατα πως η ομάδα έχει κλείσει ήδη δυο μεταγραφές Α΄ Εθνικής που θα ανακοινωθούν όταν πρέπει και γενικά η η ομάδα θα ενισχυθεί με 15 παίκτες.
Πάντως όπως όλα δείχνουν το χορό των μεταγραφών θα ανοίξει ο Νιγηριανός μέσος Εγκούτου Ολίσε που ανήκει στον Πανθρακικό και λέγεται πως θα έρθει δανεικός για ένα χρόνο στο Βόλο με οψιόν αγοράς. Ο Νιγηριανός είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και αγωνίζεται σε μία θέση που οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ενισχυθούν. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Αφρικανός να βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Βόλο για να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια και φέτος σε εννέα. Στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα των Μονπελιέ, ΚΠΡ, Λα Λουβιέρ, Γκρενόμπλ, Νανσί και Μποβέ.
Ακόμη o Γιώργος Μπάρκογλου που φαίνεται να ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους, έχει συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό, και για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ολυμπιακού θα πρέπει ή να προχωρήσει σε λύση ή να αγορασθεί. Ο παίκτης του Λεβαδειακού έχει γεννηθεί στις 8/7/1978 και έχει περάσει από τον Πανιώνιο, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Ξάνθη, το Αιγάλεω και τον Άρη, ενώ επίσης έχει γίνει γνωστό το ενδιαφέρον και για τους πορτιέρο του Παναθηναϊκού Μάριο Γκαλίνοβιτς και της Χέρτα Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, του επιθετικού του Ιωνικού Φουρτάδο από το Πράσινο Ακρωτήρι με Πορτογαλικό διαβατήριο και στα υπ’ όψιν είναι και τρεις Αργεντίνοι που ξεχώρισε ο team manager του Ολυμπιακού Τάκης Γιαννόπουλος στο πρόσφατο ταξίδι του στη Λατινική Αμερική και βλέπει σε DVD ο Τσιώλης, αλλά και δυο Ευρωπαίοι από το δεύτερο πρόσφατο ταξίδι.

-Στον αγώνα της Κυριακής ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Αρβανίτη, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ζαραδούκας και Κοτίτσας.
Την Κυριακή 16 Μαΐου θα αγωνιστεί στο Βόλο και η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Νεάπολης στις 12 μ. τον Εθνικό.

Προπονήσεις – δοκιμές
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 24 και την Τετάρτη 26 Μαΐου 2010, στις 18:00 στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ, προπονήσεις-δοκιμές, υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ, με υπεύθυνο τον κ. Σάκη Τσιώλη για παιδιά γεν. 92’, 93’, 94’ και 95’.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ.: 24210 34507 και στον κ. Θάνο Θεοδώρου: 6936004915.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου