ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα τα μελλούμενα

σήμερα-τα-μελλούμενα-429052

Την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία και υποδέχεται στην 34η και τελευταία αγωνιστική την ομάδα της Δόξας Κρανούλας.

Η αγωνιστική περίοδος μπορεί να φθάνει στο τέλος, ωστόσο τα δύσκολα μόλις αρχίζουν για τους κυανόλευκους, που πρέπει να πάρουν αποφάσεις εν όψει της νέας περιόδου. Ο Στράτος Γιδόπουλος αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει τις προθέσεις του σχετικά με το αν θα παραμείνει ή όχι στην κυανόλευκη ΠΑΕ, την ώρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα προετοιμάζεται για την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση δίχως να έχει βαθμολογικό κίνητρο.

Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται σήμερα από το Στράτο Γιδόπουλο, τη στιγμή που άπαντες περιμένουν με αγωνία την τοποθέτησή του. Η όποια απόφαση παρθεί από τον κ. Γιδόπουλο αναμένεται να σχολιαστεί και από τον κόσμο της Νίκης Βόλου στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Κρανούλα.

Πάντως μέχρι σήμερα -όπως έχει επισημάνει και στο παρελθόν ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ- δεν υπάρχουν δείγματα ή τάσεις φυγής από τον κ. Γιδόπουλο, με τις ενδείξεις να λένε ότι θα μείνει αν δεν βρεθεί μια αξιόλογη διάδοχη κατάσταση.

Από τη στιγμή πάντως που ο κ. Γιδόπουλος παραμείνει στην κυανόλευκη ΠΑΕ, θα πρέπει να επιληφθεί για ακόμη μία φορά πολλών ζητημάτων και ένα από αυτά είναι οι ανανεώσεις ή όχι των συμβολαίων 18 ποδοσφαιριστών, τα οποία και ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι. Ήδη παρελθόν από την ομάδα της Νίκης Βόλου αποτελεί ο Σεραφείμ Μωυσίδης, που αναμένεται να ανακοινώσει η Καβάλα, με τον ποδοσφαιριστή της Νίκης να ανήκει στους Αργοναύτες για τα επόμενα πέντε χρόνια από την ερχόμενη περίοδο. Ωστόσο συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι τέλους.

Από εκεί και πέρα τα συμβόλαια των κυανόλευκων που λήγουν στα τέλη Ιουνίου είναι των: Αντώνη Σωτρίνη, Βασίλη Κωνσταντινίδη, Κώστα Καρακώστα, Μαουρίτσιο Νάνι, Θανάση Μάγγου, Γκαρμόνα Γκάλβεζ, Μιχάλη Κουτσογιάννη, Δημήτρη Μοράλες, Αλέκου Γεωργιάδη, Πέτρου Καριώτη, Φανούρη Γκινή, Αλέξανδρου Κακαζούκη, Φώτη Τάσσου, Γκόμεζ Σάντσεζ Ερνέστο, Σπύρου Ζάγκα, Δημήτρη Παπαστεργίου, και Σπύρου Ζάγκα.

Όμως υπάρχουν και παίκτες που δεσμεύονται με τη Νίκη Βόλου και για τη νέα σεζόν βάσει συμβολαίου αυτοί είναι οι: Χρήστος Ζαρίφης, Γιάννης Φλάμος, Χρήστος Κατσίβελος και Σπύρος Ντακούρ των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν το καλοκαίρι του 2011. Τέλος το 2013 εκπνέει το συμβόλαιο του Πολύβιου Παπαϊωάννου.

Βέβαια για να αποφασιστεί σε ποιους παίκτες θα γίνει πρόταση ανανέωσης θα πρέπει πρώτα να διευκρινιστούν οι στόχοι της Κυανόλευκης ΠΑΕ για τη νέα σεζόν. Αν επιθυμία δηλαδή είναι η Νίκη να έχει μία καλύτερη χρονιά ή να παραμείνει για μία ακόμη φορά σε χαμηλές πτήσεις. Το τι θα αποφασιστεί όμως, θα πρέπει να γίνει γρήγορα αλλά όχι βιαστικά.

Εκτός από το θέμα των ποδοσφαιριστών υπάρχει και το θέμα που αφορά στον Ουρουγουανό τεχνικό Χόρχε Μπάριος. Ο ίδιος με παλαιότερες δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στο κυανόλευκο συγκρότημα, από τη στιγμή βέβαια που θα αλλάξουν κάποιες καταστάσεις. Βέβαια για το τι μέλλει γενέσθαι αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο Στράτος Γιδόπουλος, του οποίου η τοποθέτηση αναμένεται σήμερα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου