ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολα δείχνουν ότι μένει

ολα-δείχνουν-ότι-μένει-482944

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινώσει τις προθέσεις του ο Στράτος Γιδόπουλος γύρω από τη Νίκη. Ο κυανόλευκος παράγοντας δεν θα δώσει συνέντευξη Τύπου, καθώς δεν θα βρίσκεται στον Βόλο, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο θα προβεί στην δημοσιοποίηση των αποφάσεων του. Ο Γιδόπουλος θα έρθει στη Νέα Ιωνία αυθημερόν την Κυριακή για να παρακολουθήσει τον τελευταίο αγώνα της ομάδας με την Δόξα Κρανούλας.
Κατά πόσο όμως η πολυαναμενόμενη δήλωση του μεγαλομετόχου της Νίκης θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την παραμονή του ή όχι, είναι κάτι που παραμένει άγνωστο. Να θυμίσουμε ότι το ίδιο ακριβώς σκηνικό είχε διαδραματιστεί και πέρυσι και παρά το γεγονός ότι προανήγγελλε αρκετές φορές ότι θα ξεκαθάριζε το τοπίο, η αγωνία παρατείνονταν συνεχώς… Τελικά την απόφαση του να παραμείνει την ανακοίνωσε αρκετά καθυστερημένα απ’ ότι αναμενόταν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει το ίδιο και φέτος, γιατί η ομάδα θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν.
Πάντως όλα δείχνουν πώς ο Γιδόπουλος θα συνεχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κανονικά στη Νίκη. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες προγραμματίζει ο ίδιος να έρθουν κάποιοι παίκτες από το εξωτερικό να δοκιμαστούν ενόψει της επόμενης σεζόν. Ας κρατήσουμε όμως τις επιφυλάξεις μας, καθώς πριν τις επίσημες τοποθετήσεις του Γιδόπουλου δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.
Ενόψει των διοικητικών εξελίξεων, το παιχνίδι με την Δόξα Κρανούλας, αδιάφορο βαθμολογικά και τελευταίο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, περνά στο περιθώριο. Περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα κρατήσουν οι οργανωμένοι απέναντι στον Γιδόπουλο, παρά το αποτέλεσμα του αγώνα. Στο τελευταίο εντός έδρας ματς με την Βέροια, οι φίλαθλοι τα έβαλαν μαζί του και του ζητούσαν να αποχωρήσει, αποδοκιμάζοντας τον έμπειρο παράγοντα. Φυσικά όμως οι κυανόλευκοι πρέπει για λόγους γοήτρου και μόνο να κερδίσουν μια ομάδα όπως η Κρανούλα για να τερματίσουν ψηλότερα από τον αντίπαλο τους στην βαθμολογία και παράλληλα να κλείσουν θετικά την σεζόν.
Ο Χόρχε Μπάριος και οι ποδοσφαιριστές του περιμένουν επίσης από τον Γιδόπουλο να τους ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, αλλά και να συζητήσουν μαζί του για τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν προς το πρόσωπο τους.
Ο μεγαλομέτοχος φαίνεται πώς έχει καταλήξει σε περίπτωση που παραμείνει στο «τιμόνι», ποιους παίκτες θα διατηρήσει στο ρόστερ και για την επόμενη σεζόν, αλλά φυσικά περιμένει και την συνάντηση με τον Χόρχε Μπάριος για να του εκφράσει τις απόψεις του για το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Οπως έχει γίνει γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σεραφείμ Μωυσίδης θα αποτελέσει παρελθόν αμέσως μετά το παιχνίδι με την Κρανούλα, καθώς αποφάσισε να συνεχίσει στην Καβάλα την καριέρα του.

Απορρίφθηκε η ένσταση
Απορρίφθηκε η ένσταση της Νίκης Βόλου κατά του κύρους του αγώνα για το ματς με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών. Η γηπεδούχος ομάδα ναι μεν τιμωρήθηκε, αλλά η καταγγελία της Νίκης δεν είχε θετική κατάληξη. Βέβαια αυτό λίγο ενδιαφέρει την κυανόλευκη ΠΑΕ, τώρα στο τέλος του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα επέβαλε στο ΤΑΠ Οδυσσεύς Αναγέννησης Σερρών τις πειθαρχικές ποινές του χρηματικού προστίμου των 22.500 ευρώ για επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου, ενώ τιμώρησε τον εκπρόσωπο της ομάδας με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο μήνες.

Η Γενική Συνέλευση των Γαλάζιων Αγγέλων
Από τον σύνδεσμο Φιλάθλων της Νίκης «Γαλάζιοι Αγγελοι», λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο σύνδεσμος φιλάθλων Νίκης Βόλου «Γαλάζιοι Αγγελοι», θα πραγματοποιήσει στα καινούρια του γραφεία, Αναπαύσεως 24, την Κυριακή 16/5/2010 λίγο μετά τον αγώνα με την Κρανούλα στις 19:30, Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Θα συζητηθούν ακόμα πολλά θέματα, που αφορούν το σύνδεσμο. Επειδή θα παρθούν κάποιες αποφάσεις σημαντικές η παρουσία σας εκεί είναι επιβεβλημένη και πολύ σημαντική. Ολοι εκεί να μη λείψει κανείς, γιατί κανείς δεν περισσεύει από την οικογένεια της Νίκης Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου