ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Από την θεωρία… στην πράξη

από-την-θεωρία-στην-πράξη-823352

Τις επόμενες κινήσεις ουσίας ξεκινούν στη Νίκη Βόλου και με μεταγραφές

Από την θεωρία στην πράξη ετοιμάζονται να περάσουν στη Νίκη με τον κόσμο να δείχνει ενθουσιασμένος με τις μέχρι τώρα κινήσεις του Θάνου Τζήμα περιμένοντας και την βήμα -βήμα δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αυτό που περιμένει ο κόσμος είναι πλέον οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας που θα έχει βολιώτικο χρώμα, αλλά και εκπλήξεις, όπως αυτή που προανήγγειλε από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου του προέδρου της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, κ. Τζήμα η Νίκη Βόλου βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Dorde Pupovac. Πρόκειται για Σέρβο με Γερμανικές καταβολές με ολλανδικό διαβατήριο και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, κυρίως ως επιτελικός μέσος και χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια και τα δύο του πόδια.

Τελευταία του ομάδα ήταν η TSV Meerbusch, ομάδα 5ης εθνικής κατηγορίας της Γερμανίας ενώ πριν το γερμανικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΝΚ Zvijezda για την 2η κατηγορία στο πρωτάθλημα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

Εκτός του Pupovac η Νίκη Βόλου θέλει σύμφωνα και με τον προπονητή Λ. Μπίλη να είναι μία ανταγωνιστική και παθιασμένη ομάδα και όπως είπε προχθές «δε μετράνε σήμερα τα υψηλά συμβόλαια. Μετράει πόσο πολύ το θέλεις και πόσο πολύ πολεμάς μέσα στο γήπεδο. Θα χτίσουμε μία ομάδα, που αν πέρσι πάλευε 100%, φέτος θα παλεύει 200%».

Σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή η Νίκη της επόμενης χρονιάς θα είναι πιο πολύ παθιασμένη και θα αποτελείται από παιδιά κάτω από 26 χρόνων.

Ο Κώστας Τσιουρέλης από τον Πύρασο και ο Βαλάντης Κόκκας από τον Δωτιέα Αγιάς είναι ήδη δύο μεταγραφές Βολιωτών με θητεία στη Γ’ Εθνική, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στόχαστρο βρίσκεται ο αριστερός μπακ Σοάρες του Σαρακηνού που ήταν και πριν στη Νίκη, ο Φάνης Μαλακασιώτης που αγωνιζόταν στον Πύρασο, ο επιθετικός Τάσος Τσελεπής του Ηρακλή αλλά και ο γκολκίπερ Πολυμέρου, ενώ εκτός Μαγνησίας γράφτηκε ότι ο νεαρός αριστερός μπακ Γιάννης Παπαλέξης έμεινε ελεύθερος από την ομάδα Α.Ο. Διαβολιτσίου, που παίζει στο Α’ Τοπικό της Μεσσηνίας και πως έχει δεχθεί κρούση από τη Νίκη!

Ακόμη έχει ακουστεί η πιθανή επιστροφή του Γιάννη Κανταρτζή που πέρσι στο δεύτερο μισό ακολούθησε τον Λεωνίδα Μπίλη στην Καλαμάτα, ενώ για τη θέση του τερματοφύλακα ακούστηκε και το όνομα του γιου του Θανάση Τζήμα, Νίκου, που έχει παίξει στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον Βατανιακό.

Παραίτηση Τσιαντάκη

Παρότι τη μια μέρα παρουσιάστηκε επίσημα ως μέλος του τεχνικού τιμ της Νίκης, την άλλη μέρα ο Νίκος Τσιαντάκης υπέβαλε την παραίτησή του.

Στη δήλωσή του αναφέρει: «Λόγω έκτακτων προσωπικών υποχρεώσεων δεν έχω τη δυνατότητα να αφιερώσω το χρόνο που απαιτείται για μία ομάδα όπως η Νίκη Β. τη συγκεκριμένη στιγμή, όποτε και παραιτούμαι από τη θέση του βοηθού προπονητή.

Να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Τζήμα Θανάση για την τιμή που μου έκανε και να ευχηθώ ολόψυχα κάθε επιτυχία στην ομάδα στους στόχους που έχει θέσει».

Από τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής Νίκης Θανάση Τζήμα έγινε αποδεκτή η παραίτηση του γράφοντας: «Για μας έχουν σημασία περισσότερο οι προσωπικές σχέσεις ΚΑΙ όχι οι σχέσεις εργασίας επομένως να ευχηθούμε ότι καλύτερο στον αγαπητό μας Νίκο σεβαστή κάθε προσωπική επιλογή!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου