ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παρουσιάζεται η διοίκηση χωρίς κουνούπια…

παρουσιάζεται-η-διοίκηση-χωρίς-κουνο-824551

Σήμερα λίγο μετά τις 7 μ.μ. για την ομάδα της Νίκης Βόλου

Η νέα διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου επί εποχής Τζήμα θα παρουσιαστεί σήμερα λίγο μετά τις 7 μ.μ. στην ταβέρνα «Η Λίμνη», όπου παράλληλα θα γίνει και η παρουσίαση του νέου τεχνικού team, του Λεωνίδα Μπίλη και των συνεργατών του.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η σημερινή βραδιά αναμένεται με μεγάλη αγωνία από τον κόσμο της Νίκης Βόλου, ο οποίος και περιμένει πως και πως να μάθει τα μέλη της διοικούσας επιτροπής των κυανόλευκων, η οποία θα «τρέξει» τις υποχρεώσεις της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στόχος του κ. Τζήμα είναι να εξαλείψει τα ζιζάνια… και τα κουνούπια τα οποία στις ημέρες μας έχουν την τιμητική τους και να οδηγήσει την ομάδα σε καθαρά μονοπάτια, με τον ίδιο να ποστάρει χθες στο facebook, πως: «ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Η ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΡΑΝΤΙΣΑΜΕ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ!».

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή πέρα από τον ίδιο τον κ. Τζήμα, ο οποίος θα προεδρεύει, θα αποτελείται από έναν άμεσο συνεργάτη του, ο οποίος και είναι δικηγόρος από την Κατερίνη και από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι θα είναι από το Βόλο και στο παρελθόν έχουν υπηρετήσει την ομάδα από διάφορα πόστα, είτε ως παράγοντες είτε ως ποδοσφαιριστές ή ακόμη και ως απλοί φίλαθλοι.

Η σημερινή βραδιά αναμένεται να είναι ξεχωριστή για την οικογένεια της Νίκης Βόλου μιας και δεν θα παρουσιαστεί μόνο η νέα Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου αλλά και το τεχνικό επιτελείο και οι άμεσοι συνεργάτες του προπονητή Λεωνίδα Μπίλη, με τους Νίκο Αθανασιάδη σε ρόλο γυμναστή, τον Νίκο Τσιαντάκη σε ρόλο αναλυτή – βοηθού και με τον προπονητή τερματοφυλάκων να έπεται, για μια θέση που συζητήσεις έχουν γίνει με τους Κ. Γρηγοριάδη, Β. Μύθημη και Χρ. Κοντοβά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στο Αλσος της Νέας Ιωνίας και συγκεκριμένα στην ταβέρνα «Η Λίμνη», όπου δεν αποκλείεται να υπάρχουν και «εκπλήξεις».

Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο facebook αναφέρεται πως: «Ανακοινώνεται επίσημα από τον πρόεδρο Σάκη Τζήμα, ότι την Τετάρτη στις 7μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση της Δ.Ε και του Τεχνικού team της ομάδος στην ταβέρνα «Η Λίμνη». Τηλέφωνο Σταθερό: 2421067773. Τηλέφωνο Κινητό: 6936771439».

Τρισάγιο στη μνήμη του Π. Ντοκούζη
Τρισάγιο στη μνήμη του Παναγιώτη Ντοκούζη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τέταρτη 29/6 από τα μέλη του Blue Club στα Πευκάκια στις 7 μ.μ., ενώ όπως ενημέρωσε ο κ. Τζήμας η εκδήλωση – παρουσίαση της Νίκης Βόλου θα ξεκινήσει λίγη ώρα αργότερα από τις 7 μ.μ., προκειμένου να δώσουν το παρών και τα μέλη του Blue Club.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου