ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θανάσης Τέλλος ο επόμενος…

θανάσης-τέλλος-ο-επόμενος-824555

Ο 33χρονος αμυντικός αποτελεί τη 12η μεταγραφή του Ολυμπιακού Βόλου

Μία ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, που χτίζει βήμα – βήμα το παζλ του ρόστερ για την περίοδο 2016-17 που θα τον βρει να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Πρόκειται για τον Θανάση Τέλλο που αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή με παρουσία σε Εθνικές κατηγορίες από το 2001 έως και σήμερα.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τις δώδεκα μεταγραφές έφτασε ο Ολυμπιακός Βόλου με τη διοίκηση να εκπλήσσει για ακόμη μία φορά θετικά το βολιώτικο κοινό. Η ομάδα δείχνει να χτίζεται σε στέρεες βάσεις και όλα μαρτυρούν πως θα είναι περαστική από την τρίτη Εθνική κατηγορία. Χθες, ανακοινώθηκε ο Θανάσης Τέλλος που αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στην αμυντική ζώνη της ομάδας. Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή με μακροχρόνια παρουσία στα γήπεδα της Β’ και Γ’ Εθνικής.

Ο κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στις 19/6/83 και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Την περασμένη σεζόν συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με δύο ομάδες. Αρχικά, αγωνίσθηκε με τα χρώματα της Σπάρτης και τον Ιανουάριο μεταγράφηκε στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας, καταγράφοντας 9 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και 11 με τη δεύτερη.

Τα πρώτα του βήματα σε Εθνική κατηγορία έκανε την περίοδο 2001-02 που κατέγραψε πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τον Πανσερραϊκό. Επίσης, έχει παίξει σε Καστοριά, Αχαϊκή, Καλαμάτα, Αναγέννηση Επανομής, Μακεδονικό, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Παναχαϊκή, Τύρναβο, Αιγινιακό και Τρίκαλα.

Ο Τέλλος συμμετείχε και πριν τρία χρόνια σε προπονήσεις του Ολυμπιακού, όμως τότε η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών δεν είχε ευδοκιμήσει. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί τον δεύτερο αμυντικογενή παίκτη που έχει ανακοινώσει η ερυθρόλευκη ομάδα μετά τον Βαγγέλη Στουρνάρα, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί φτερό της άμυνας. Ωστόσο, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος και το επιτελείο του φαίνεται πως έχουν ήδη συμπληρώσει το μεγαλύτερο κομμάτι του πάζλ με έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες. Πάντως, η ομάδα έχει ήδη αποκτήσει πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προσδίδουν ποιότητα στην ομάδα.

Η τριάδα των τερματοφυλάκων που θα αποτελείται από τους Σάκη Κατσούλη από Καλλιθέα, Κώστα Παλιούρα από Καλαμάτα και τον Νίκο Μπουργάνη από τον Θησέα, έκλεισε τις ανακοινώσεις, όσον αφορά τη συγκεκριμένη θέση, το προηγούμενο Σάββατο. Μάλιστα οι δύο τελευταίοι είναι από το Βόλο.

Αγγελος Κολημήτρας και Βασίλης Ζαρίφης που ανήκαν στο παρελθόν στον Ολυμπιακό Βόλου επανήλθαν και αγωνίζονται ως ανασταλτικοί χαφ. Ακόμη, στην επιθετική γραμμή έχουν αποκτηθεί οι Κώστας Φλίγκος που πέρυσι στο β’ μισό αγωνίζονταν στα Τρίκαλα, Γιάννης Δωματάς από τον Πανσερραϊκό και ο Βολιώτης Αλέξανδρος Αναστασίου με παρουσία στον Πύρασο της Γ’ Εθνικής, την τελευταία διετία.

Επίσης, οι δύο πρώτοι ξένοι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν είναι οι Φελίπε Ντα Κόστα και Ιβάν Ναστέφσκι. Ακόμη, στο στόχαστρο της διοικούσας επιτροπής βρίσκονται και οι τρεις Αργεντίνοι Φαμπρίτσιο Πότσι, Οράσιο Καρντόσο και Σέρχιο Πόνσε εκ των οποίων ο ένας θα αποτελέσει τον τρίτο ξένο ποδοσφαιριστή της ομάδας. Ολοι τους έχουν εμπειρία από συμμετοχή στα Εθνικά πρωταθλήματα της Ελλάδας.

Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για Πανθεσσαλικό

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της ερυθρόλευκης ομάδας με την εταιρεία «Ολυμπιακά Ακίνητα». Οι συζητήσεις με το ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ για τη χρήση του ΕΑΚ δεν προχώρησαν με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να στραφούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Στη συμφωνία θα συμπεριληφθεί και η χρήση των βοηθητικών χώρων, ενώ εκεί είναι πιθανό να στεγαστούν και το γραφείο Τύπου της ομάδας ή ο τομέας του μάρκετινγκ. Ο Ολυμπιακός θα χρησιμοποιεί τον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού για δύο έτη και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές, κάτι που αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου