ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φοράει τα καλά της…

φοράει-τα-καλά-της-825404

Βραδιά αποκαλύψεων η αυριανή για την ομάδα της Νίκης Βόλου

Μια ξεχωριστή βραδιά είναι η αυριανή για την οικογένεια της Νίκης Βόλου μιας και θα παρουσιαστεί η νέα Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου αλλά και το τεχνικό επιτελείο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στο Αλσος της Νέας Ιωνίας και συγκεκριμένα στην ταβέρνα «Η Λίμνη», όπου δεν αποκλείεται να υπάρχουν και «εκπλήξεις».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής θα είναι ο Θανάσης Τζήμας αλλά τα υπόλοιπα μέλη δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη, με τον διοικητικό ηγέτη των κυανόλευκων να έχει ζητήσει τη συνδρομή όλων των δυνάμεων, αφήνοντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας διχόνοιες και κόντρες ετών…

Με στόχο μία Νίκη ακόμη πιο δυνατή και πάνω απ’ όλα συσπειρωμένη με στόχο το καλό του συλλόγου, ο κ. Τζήμας ανακοίνωσε χθες το χώρο και το χρόνο που θα πραγματοποιηθεί η αυριανή εκδήλωση και στην οποία θα παρουσιαστούν και οι άμεσοι συνεργάτες του προπονητή Λεωνίδα Μπίλη, με τους Νίκο Αθανασιάδη σε ρόλο γυμναστή, τον Νίκο Τσιαντάκη σε ρόλο αναλυτή – βοηθού και με τον προπονητή τερματοφυλάκων να έπεται, για μια θέση που συζητήσεις έχουν γίνει με τους Κ. Γρηγοριάδη, Β. Μύθημη και Χρ. Κοντοβά.

Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο facebook αναφέρεται πως: «Ανακοινώνεται επίσημα από τον πρόεδρο Σάκη Τζήμα, ότι την Τετάρτη στις 7μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση της Δ.Ε και του Τεχνικού team της ομάδος στην ταβέρνα «Η Λίμνη». Τηλέφωνο Σταθερό: 2421067773. Τηλέφωνο Κινητό: 6936771439».

Ευχαρίστησε Πύρασο ο Τσιουρέλης

Ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου θα πρέπει να θωρείται ο Κώστας Τσιουρέλης, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες. Ο Βολιώτης μέσος με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε την ομάδα του Πυράσου, με την οποία έζησε τόσο χαρές όσο και λύπες τα τελευταία δύο χρόνια. Στη δήλωση του αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πυράσου που με την επιλογή τους, μου έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Επίσης, να ευχαριστήσω τους προπονητές και όλους τους συμπαίκτες μου για την άψογη και δημιουργική συνεργασία των δύο ετών. Τέλος, ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας που μας στήριζε και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα να εκπληρώσει το στόχο της και να βρεθεί ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!».

Από την πλευρά της, η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί θερμά τον ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιουρέλη τόσο για την αγωνιστική προσφορά του, όσο και για το ήθος, τον άψογο χαρακτήρα του με τον οποίον κέρδισε όλους στο σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα. Ο Τσιουρέλης έπαιξε δύο σεζόν στη Γ’ Εθνική με τον Πύρασο κατά τις οποίες κατέγραψε 53 συμμετοχές με 9 γκολ, αναφέρει η ανακοίνωση της Αγχιαλίτικης ομάδας.

Θέλει και Μαλακασιώτη

Ενας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν τη σεζόν που πέρασε με τη φανέλα του Πυράσου ήταν και ο Φάνης Μαλακασιώτης με τον 20χρονο Βολιώτη μεσοεπιθετικό να συζητά το γεγονός να ντυθεί και πάλι στα κυανόλευκα της Νίκης Βόλου, με την οποία είχε αγωνιστεί σε επίπεδο Νέων στη Β’ Εθνική πριν μερικά χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της Αγίας Παρασκευής, έχει συζητήσει με τους κυανόλευκους αλλά ακόμη η περίπτωσή του δεν έχει προχωρήσει σε σημείο τέτοιο ώστε να «κλείσει».

Την περίοδο που πέρασε ο Μαλακασιώτης αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια στη Γ’ Εθνική και σκόραρε τρεις φορές. Για την απόκτησή του υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα της Super League και συγκεκριμένα από τον Ηρακλή αλλά η κατάσταση στο «Γηραιό» δε δείχνει μέχρι στιγμής να πείθει το Βολιώτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει δεχθεί κρούση και από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Από κει και πέρα οι κυανόλευκοι εξετάζουν την επιστροφή και κάποιων ποδοσφαιριστών οι οποίοι πέρυσι ξεκίνησαν με τα κυανόλευκα και τις εντολές του Λεωνίδα Μπίλη, αλλά αποχώρησαν στη συνέχεια. Αυτοί είναι οι Ρολάν Κεμάλλι και Τάσος Ταουσιάνης, με τον πρώτο να ακολουθεί μάλιστα τον νέο τεχνικό της Νίκης στην Καλαμάτα τον περασμένο Ιανουάριο, έχοντας από 9 και 3 συμμετοχές αντίστοιχα με τα κυανόλευκα.

Τρισάγιο στη μνήμη του Π. Ντοκούζη

Τρισάγιο στη μνήμη του Παναγιώτη Ντοκούζη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 29/6 από τα μέλη του Blue Club στα Πευκάκια, ενώ για την ίδια ημέρα και ώρα έχει προγραμματιστεί και η εκδήλωση της Νίκης Βόλου. Οπως ενημέρωσε ο κ. Τζήμας η εκδήλωση θα ξεκινήσει λίγη ώρα αργότερα από τις 7 μ.μ., προκειμένου να δώσουν το παρών και τα μέλη του Blue Club.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου