ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το διπλό στην Αίγινα ο Βόλος 2004

για-το-διπλό-στην-αίγινα-ο-βόλος-2004-483212

 

Κόντρα στην ομάδα της Αίγινας αγωνίζεται ο Βόλος 2004 με την αυλαία του πρώτου γύρου της τελικής φάσης του πανελληνίου γυναικείου πρωταθλήματος να πέφτει μετά τις σημερινές αναμετρήσεις.

 
Ο αγώνας των ερυθρόλευκων θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. και το βολιώτικο συγκρότημα θα κυνηγήσει την νίκη, μιας και θέλει να παραμείνει στη δεύτερη θέση, διεκδικώντας όποιες ελπίδες της απομένουν για το πρωτάθλημα.
Οι Βολιώτισσες βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμερα στις 2 μ.μ. θα αγωνιστεί εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα της Καλλιθέας.
Το συγκρότημα του Θωμά Μακρή βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, μιας και διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας και θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για το νησί της Αίγινας.
Στην σημερινή αναμέτρηση δεν θα βρίσκονται οι Χατζηλιόντα και Πελεκούδα, με την πρώτη να είναι τραυματίας από το ματς με τη Γλυφάδα και την δεύτερη να έχει μαθητικές υποχρεώσεις.
Πάντως στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται η Γιοβάνοβιτς που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής εξαιτίας της κόκκινης που είχε δεχθεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ και τίθεται στην διάθεση του προπονητή της. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι: Αναστασάκη, Κανιάκα. Σταμοπούλου, Μαλισιώρα, Τσιρδάνη, Ζήγρα, Δημητριάδη, Κουσκούνη,   Γιοβάνοβιτς, Παπαδοπούλου, Κλόντζα, Λαβδογιάννη, Γουγούση, Μπαλαμούτη, Ντούσα και Σάργκε.
 
Η βαθμολογία (4η αγωνιστική)
Θ. Ομάδα                   Τερμ.   Β.
1. ΠΑΟΚ                     15-3    12
2. Βόλος 2004          11-8    9         
3. Αίγινα                      7-3      7
4. Καλλιθέα                4-6      4
5. Γλυφάδα                2-8      2
6. Αμαζόνες               4-15    0
 
Η σημερινή 5η αγωνιστική 
Γηπ. Γλυφάδας (11 π.μ.) Οδυσσέας Γλυφάδας – Αμαζόνες Δράμας (Σταθόπουλος – Τραχάνης – Ανδρεάδης – ΕΠΣ Αν. Αττικής)
Γηπ. Τριανδρίας (2 μ.μ.) ΠΑΟΚ – Καλλιθέα (Σημαιάκης – Κελάζογλου – Γούτας – Χαλκιδικής)
Γηπ. Αίγινας (5 μ.μ.) Αίγινα – Βόλος 2004 (Τσουκαλάς – Γουρνάκης – Δανέζης – Αθηνών)
 
 
 
 
 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου