ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοντά στη συμφωνία… και ενίσχυση

κοντά-στη-συμφωνία-και-ενίσχυση-426462

Σε ρυθμούς Σούπερ Λίγκα κινούνται όλοι στον Ολυμπιακό, που σκέφτεται τη μεγάλη κατηγορία, αλλά θέλει στα δυο ματς που απομείνουν στο Βόλο να στείλει και το μήνυμα της δυναμικής του κόσμου. Ακόμη η αγωνία κορυφώνεται και σε ό,τι αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Σάκη Τσιώλη με τον Ολυμπιακό,
Οι δύο πλευρές έχουν ήδη συζητήσει για τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει Σούπερ Λίγκας και από τη στιγμή που υπάρχει σύγκλιση απόψεων δεν αποκλείεται να υπάρξει η εκ νέου συνεργασία, ενώ ίσως και σήμερα υπάρξει το τελικό ραντεβού…
 
Στον Ολυμπιακό ενδιαφέρον υπάρχει και για τα μεταγραφικά,   με τον Αχιλλέα Μπέο να έχει τονίσει πρόσφατα πως η ομάδα έχει κλείσει ήδη δυο μεταγραφές Α΄ Εθνικής που θα ανακοινωθούν όταν πρέπει   και έτσι το μόνο που έχει επίσημα   ανακοινωθεί είναι μια φυγή,
καθώς ο Κώστας Φούφουλας έλυσε ήδη το συμβόλαιό του.
Σε ό,τι αφορά πάντως τις μεταγραφικές κινήσεις είναι  πολλά τα ονόματα που ακούγονται, με τελευταίο αυτό του Ολίσε…
Ο Νιγηριανός Εγκούτου Ολίσε που ανήκει στον Πανθρακικό, λέγεται πως θα έρθει δανεικός για ένα χρόνο στο Βόλο με οψιόν αγοράς 250.000 ευρώ. Ο Νιγηριανός είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και αγωνίζεται σε μία θέση που οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ενισχυθούν. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Αφρικανός να βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Βόλο για να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια και φέτος σε εννέα. Στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα των Μονπελιέ, ΚΠΡ, Λα Λουβιέ, Γκρενόμπλ, Νανσί και Μποβέ.
Οπως ο Ολίσε, ετσι και o Γιώργος Μπάρκογλου που φαίνεται να ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους έχει συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό και για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ολυμπιακού θα πρέπει ή να προχωρήσει σε λύση ή να αγορασθεί . Ο παίκτης του Λεβαδειακού έχει γεννηθεί στις 8/7/1978 και έχει περάσει από τον Πανιώνιο, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Ξάνθη, το Αιγάλεω και τον Άρη.
Επίσης έχει γίνει γνωστό το ενδιαφέρον και για τους πορτιέρο του Παναθηναϊκού Μάριο Γκαλίνοβιτς και της Χέρτα   Γιάροσλαβ Ντρόμπνι.
Στα υπ’ όψιν είναι και τρεις Αργεντίνοι που ξεχώρισε ο team manager του Ολυμπιακού Τάκης Γιαννόπουλος στο πρόσφατο ταξίδι του στη Λατινική Αμερική, ενώ τώρα ο ίδιος βρίσκεται σε δεύτερο ταξίδι διερεύνησης σε Βέλγιο και Ολλανδία, προκειμένου να δει παίκτες που έχουν προταθεί στους «ερυθρόλευκους”.
Την Κυριακή ο Ολυμπιακός παίζει στο Βόλο με τη Ρόδο, σε ένα ματς που επιστρέφει από τιμωρία ο Ροτζέριο Μάρτινς, ενώ λόγω τιμωρίας θα λείψουν οι Αρβανίτης και Κοτίτσας. Επίσης αμφίβολοι είναι οι Μόνχε, Καμπάνταης, Λιαπάκης και Ζαραδούκας λόγω προβλημάτων τραυματισμού.
 
Κάλεσμα στον κόσμο    
 
Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου απευθύνει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
 «Αυτήν την Κυριακή 9 Μαΐου 2010 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΕΑΚ για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ρόδος, που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β’ Εθνικής.
Με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα διατηρήσουν την ομάδα στην πρώτη θέση, καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να δώσουν δυναμικό παρών και να κάνουν το ΕΑΚ μία ενθουσιώδη έδρα, μετά και την κατάκτηση της ανόδου στη Super League.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ έδωσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής Ολυμπιακός Βόλου-Ρόδος και προσκαλεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους από τα σημεία προπώλησης, τα οποία είναι τα εξής:
 
* ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, τηλ: 24210 34507,
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ: 24210 20720,
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 37, στη Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ: 24210 53749,
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΚΑΨΙΩΧΑΣ, Ιωλκού 3, τηλ: 24210 30249
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 47Α, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ: 24210 32110.
* ΤΟΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΧΑΤΖΗ ΑΝΝΑ ΕΠΕ, Καψάλη 9, Βόλος, τηλ: 24210 63421, 81533.
Kαι στον ΑΛΜΥΡΟ:
* KOYTΡΟΥΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, IATΡΙΚΑ ΕΙΔΗ, Β. Κωνσταντίνου 100, στο κέντρο του Αλμυρού, τηλ: 24220 21022
Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ (θύρα 1) και 15 ευρώ (θύρες 3-5).
Η είσοδος είναι δωρεάν για τους κατόχους καρτών διαρκείας, για τις γυναίκες και τα παιδιά.
 
 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου