ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκληρή απάντηση Μπέου σε Θεοδώρου

σκληρή-απάντηση-μπέου-σε-θεοδώρου-430958

Την απάντησή της μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έδωσε χθες η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, σχολιάζοντας τα όσα κατήγγειλε μία μέρα πριν ο πρώην πλέον αντιπρόεδρος του βολιώτικου συλλόγου Κώστας Θεοδώρου.

Υπενθυμίζουμε πως μία μέρα πριν ο κ. Θεοδώρου είχε αναφερθεί σε βάρος «μικρόψυχων παραγόντων», όπως αποκάλεσε μέλη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, ενώ παράλληλα έκανε και τον απολογισμό του για την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας η ΠΑΕ αναφέρει τα ακόλουθα: «Απάντηση στον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Κώστα Θεοδώρου. Λυπούμεθα πολύ για το παραλήρημα του κ. Θεοδώρου.
Λυπούμεθα που δεν σεβάστηκε τον τιμητικό γι’ αυτόν τίτλο του αντιπροέδρου.
Λυπούμεθα γιατί πρόδωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο πρόεδρος και γιατί όπως αποδείχτηκε ήταν πολύ λίγος ώστε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, προφανώς γιατί κουβαλάει κατάλοιπα προηγουμένων ετών που δεν μπόρεσε ποτέ να αποβάλλει. Σήμερα η πόλη γιορτάζει. Γιορτάζει όχι γιατί ο κ. Θεοδώρου διαφωνεί με τις πρακτικές του Αχιλλέα Μπέου και της διοίκησής του, αλλά γιατί αυτές οι πρακτικές οδήγησαν με επιτυχία τον Ολυμπιακό Βόλου στη Super League, μετά από δεκαετίες μιζέριας και ανυποληψίας, κάνοντας περήφανους όλους τους φιλάθλους της ομάδας.
Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά, δεν θα δώσουμε όμως συνέχεια γιατί σεβόμαστε την οικογένειά του. Ευχαριστούμε τον κ. Θεοδώρου για την προσφορά του και τον προτρέπουμε να κρατήσει τις γνώσεις και τις απόψεις του για τον εαυτό του ή να τις υιοθετήσει σε μία δική του ομάδα.
Για τον κ. Θεοδώρου και για τους λίγους εναπομείναντες που για δικούς τους λόγους δεν θέλουν να το καταλάβουν, ο Ολυμπιακός Βόλου διοικείται από έναν μόνο άνθρωπο, αυτόν που προγραμματίζει, αποφασίζει, επιλέγει τα μέλη της διοίκησης και τους συνεργάτες του. Και εκείνοι με τη σειρά τους πιστεύουν στα οράματα αυτού του ανθρώπου και τον στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις. Kαι αυτός δεν είναι άλλος από τον Αχιλλέα Μπέο. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας και γι’ αυτό υπάρχει δέσιμο και επιτυχή αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα. ΥΓ. Εσείς οι λίγοι εναπομείναντες, όσο και να προσπαθείτε, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται πλέον στη Super League!».

Από την μεριά του ο κ. Θεοδώρου -σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο ΤΑXΥΔΡΟΜΟΣ- θέλησε να μην σχολιάσει το γεγονός, λέγοντας: «Η Ελλάδα πενθεί».

Ξεκίνησε η προετοιμασία
Κατά τα άλλα χθες ξεκίνησε η προετοιμασία των ερυθρόλευκων εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την ομάδα της Ρόδου. Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το ρεπό της Τρίτης επέστρεψαν στο γήπεδο χθες. Από την τελευταία αναμέτρηση απουσίαζε ο Ροτζέριο Μάρτινς, ο οποίος και ήταν τιμωρημένος, αλλά στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής θα μπορέσει να δώσει και πάλι το παρών. Αντίθετα ο Αρβανίτης αποβλήθηκε στο ματς των Σερρών και έτσι ο Σάκης Τσιώλης δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει. Όσον αφορά στο μέλλον του Καρδιτσιώτη τεχνικού, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο, μιας και έχει συνάντηση με τον Αχιλλέα Μπέο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό δρόμο και όπως έχει τονίσει ο επιτυχημένος προπονητής δεν θα πρέπει να ανησυχούν οι φίλοι της ομάδας, μιας και ό,τι γίνει θα γίνει για το καλό της ομάδας.

Eθελοντική αιμοδοσία από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο συνάνθρωπο διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου 2010 στο ΕΑΚ Βόλου με την κινητή μονάδα της αιμοδοσίας του Γ. Ν. Βόλου, από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

Στην αιμοδοσία θα συμμετάσχουν τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές καθώς και οι φίλαθλοι της ομάδας.

Στις 8.45 π.μ. θα προσέλθει στο χώρο της αιμοδοσίας στο ΕΑΚ σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και η τεχνική ηγεσία της ομάδας, δίνοντας το παράδειγμα για όλον τον κόσμο.

Με κεντρικό σύνθημα: «Ο αθλητισμός είναι ζωή, όχι βία στα γήπεδα», η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί όλους τους φιλάθλους της να δώσουν δυναμικό παρών στην αιμοδοσία καθώς και λίγα λεπτά από το χρόνο τους για να προσφέρουν ζωή στους πάσχοντες συνανθρώπους τους.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου πιστεύει απόλυτα ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά της και θα αποδείξουν, για μία ακόμη φορά ότι είναι πρωταθλητές εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου