ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρδισε εμπειρίες η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης

κέρδισε-εμπειρίες-η-γυναικεία-ομάδα-β-505546

Με την πανηγυρική κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλίας-Κεντρικής Ελλάδας και την συμμετοχή της στην τελική φάση του τουρνουά ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης. Μπορεί η άνοδος να μην ήρθε για τα κορίτσια της ομάδας της Νέας Ιωνίας, όμως η αλήθεια είναι ότι αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος έλαβαν μέρος 14 ομάδες που χωρίσθηκαν σε 3 ομίλους. Η Νίκη αγωνίσθηκε στον 1ο όμιλο με αντιπάλους τις: Α.Ε. Λάρισας, Γ.Σ. Ερμή Αγιάς, Α.Ο. Σουφλαρίων και Φιλαθλητικό Αμπελώνα.

Στη δεύτερη φάση προκρίθηκαν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, με τη Νίκη να είναι η μόνη αήττητη ομάδα, παραχωρώντας σε 10 αγωνιστικές μόλις 4 σετ!

Οι 6 ομάδες δημιούργησαν έναν όμιλο αποτελούμενο από τις Νίκη Βόλου, Α.Ε. Λάρισας, Σ.Π.Α. Καρδίτσας, Γ.Σ. Ελασσόνας, Γ.Σ. Λαμίας, Φθία Λαμίας και αγωνίσθηκαν σε πρωτάθλημα δύο γύρων μεταφέροντας τα αποτελέσματα από τα μεταξύ τους παιχνίδια της Α’ φάσης.

Πετυχαίνοντας απολύτως τον πρωταρχικό στόχο τους, οι κυανόλευκες, με την κατάκτηση του γυναικείου πρωταθλήματος, προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω καθώς εξασφάλισαν την είσοδό τους στην πρώτη φάση του πανελληνίου τουρνουά ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία που φιλοξενήθηκε στα Γιαννιτσά το τριήμερο 16-18/4/2010.

Στην πρεμιέρα του τουρνουά συνέτριψαν τον Αμυγδαλεώνα Καβάλας με 3-0 σετ (25-19, 25-18, 25-14) ενώ ηττήθηκαν από τον γηπεδούχο Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 3-0 (18-25, 27-29, 17-25) και τον Ηρακλή Ιωαννίνων με 3-0 σετ (16-25, 18-25, 10-25).

Εξασφαλίζοντας την 3η προνομιούχο θέση και μεταφέροντας τα αποτελέσματα της Α’ Φάσης, οι βολεϊμπολίστριες της Νίκης κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στην τελική φάση του τουρνουά ανόδου που διεξήχθη στο Μέτσοβο το περασμένο σαββατοκύριακο.

Η ομάδα αν και γνώρισε ισάριθμες ήττες από την Αθλεση Ηρακλείου με 3-0 (17-25, 23-25, 9-25) και από τον Γ.Σ. Αργους με 3-0 σετ (17-25, 23-25, 21-25), έδωσε τον καλύτερό της εαυτό αποκομίζοντας πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες, ενώ ατύχησε να έχει με προβλήματα τραυματισμού την βασική της πασαδόρο Πατρίτσια Παππά (με πρόβλημα στην ωμοπλάτη) και την επίσης βασική ακραία Κατερίνα Γιαγκουνίδου (με πρόβλημα στον αντίχειρα).

Η σύνθεση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Νίκης αποτελείται από τις αθλήτριες: Μαρίνα Κολοβού, Κατερίνα Γιαγκουνίδου, Ιουλία Λώλου, Ασημίνα Γκουγκούδη, Αντωνία Μπουσδούκου, Πατρίτσια Παππά, Ελένη Αντωνίου, Ευαγγελία Μόσχου, Ναυσικά Αφέντου, Φωτεινή Δημάκου, Πηνελόπη Ντινοπούλου, Γλυκερία Τριπύλα, Ανθή Παπαδημητρίου, Νικολέτα Φορλίδα, Ολγα Καλατζή και Ελενα Λάζου.

Προπονήτρια: Σοφία Μπουμπούκη, Βοηθός προπονητή: Μαρίνος Κουτσογιάννης

Εφοροι βόλεϊ: Κωνσταντίνος Παυλίδης, Ελευθέριος Καραγιάννης.

Στα αξιοσημείωτα της φετινής περιόδου είναι η σημαντική προσέλευση και στήριξη σε όλους τους εντός και εκτός έδρας αγώνες των κοριτσιών της ομάδας, των μελών της διοίκησης της Ερασιτεχνικής Νίκης, των γονέων, των φίλων και των οργανωμένων οπαδών του Συλλόγου και το τμήμα βόλεϊ τους ευχαριστεί ιδιαίτερα γι’ αυτό.

Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς του τμήματος καθώς και τους ανθρώπους των έντυπων και ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε. για την προβολή που παρέχουν στην ομάδα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου