ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να ξεκινήσει νέο σερί

να-ξεκινήσει-νέο-σερί-505559

Την Κυριακή 9 Μαΐου δίνεται η συνέχεια στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών με την ομάδα του Βόλος 2004 να φιλοξενείται στην Αίγινα από την ομώνυμη ομάδα. Η αναμέτρηση συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής ημέρας και η ομάδα της Μαγνησίας θέλει να ξεκινήσει νέο σερί νικών.

Με την αναμέτρηση της Κυριακής πέφτει παράλληλα η αυλαία του πρώτου γύρου της τελικής φάσης, με τα κορίτσια του Θωμά Μακρή να έχουν μέχρι στιγμής τρεις νίκες και μία ήττα. Συγκεκριμένα έχουν επιβληθεί με 2-1 της Καλλιθέας στην πρεμιέρα, ενώ στη συνέχεια επικράτησαν με 1-3 επί των Αμαζόνων στην Δράμα. Η τρίτη αγωνιστική δεν στέφθηκε από επιτυχία, μιας και ήρθε η ήττα με 4-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Στην τελευταία τους υποχρέωση οι ερυθρόλευκες επιβλήθηκαν με 4-2 του Οδυσσέα Γλυφάδας, με τον τεχνικό Θωμά Μακρή να δηλώνει σχετικά. «Ήταν ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο μπήκαμε δυνατά και καταφέραμε μέσα στα πρώτα 15 λεπτά να πετύχουμε δύο τέρματα. Η συνέχεια ήταν εξίσου καλή για εμάς, αφού πετύχαμε και τρίτο τέρμα πέντε λεπτά πριν από το ημίχρονο. Εκεί όμως αντί να συνεχίσουμε να έχουμε τον ρυθμό και την κυκλοφορία της μπάλας, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και δεχθήκαμε δύο τέρματα μέχρι να πάμε στα αποδυτήρια. Εκεί μίλησα στις παίχτριές μου και τόνισα πως ήταν απαράδεκτο το γεγονός που επιτρέψαμε στο αντίπαλο να μπει εκ νέου στο παιχνίδι. Στην επανάληψη μπήκαμε πιο δυνατά φθάσαμε στην επίτευξη ακόμη ενός τέρματος σχετικά νωρίς και δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο. Είναι πάντως γεγονός πως αυτή η καθίζηση και η αδράνεια μάς έβαλε σε σκέψεις, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που χαλαρώνουμε και χάνουμε τον έλεγχο».

Πλέον η προετοιμασία της βολιώτικης ομάδας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή. Προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες δεν υπάρχουν και στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός πως επιστρέφει η Ταμάρα Γιοβάνοβιτς, η οποία απουσίασε την τελευταία αγωνιστική λόγω κόκκινης που είχε δεχθεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Μοναδικός προβληματισμός για την τεχνική ηγεσία είναι η πιθανότατη απουσία της Πελεκούδα, η οποία έχει μαθητικές υποχρεώσεις.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου