ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμη… για την τελική αντεπίθεση και την σωτηρία η ομάδα της Νίκης

ετοιμη-για-την-τελική-αντεπίθεση-και-851206

Την Κυριακή ξεκινά η τελική αντεπίθεση για την ομάδα της Νίκης, που θέλει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους δέκα αγώνες που απομένουν για να φτάσει όσο γίνεται πιο γρήγορα στην επίτευξη του στόχου, που είναι η παραμονή στη Β΄ Εθνική Κατηγορία. Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό είναι μια νέα αρχή για τη Νίκη, αφού με το θετικό αποτέλεσμα η ομάδα της Νέας Ιωνίας θα πιάσει στη βαθμολογία αυτή την Κομοτηνή και στη συνέχεια θα αναζητήσει βαθμούς και εκτός έδρας, καθώς θα έχει δύο συνεχόμενα ματς στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και στον Κορυδαλλό με την Προοδευτική. Η Νίκη κοιτά τα παιχνίδια ένα – ένα ξεχωριστά, αλλά σίγουρα έχει στο μυαλό της όλα αυτά που ακολουθούν, έχοντας ως στόχο να κάνουν άλλη μια αήττητη πεντάδα αγώνων που ήταν πριν από το τελευταίο παιχνίδι στην Τρίπολη. Η ομάδα της Νίκης, έχοντας μόνο μια ήττα στους έξι τελευταίους αγώνες, έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή, ενώ σημαντικό είναι το ότι από προχθές οι παίκτες πήραν κάποια χρήματα, με την υπόσχεση να πάρουν και άλλα και έτσι ξεχάστηκε και η εβδομάδα γκρίνιας και αμφισβήτησης. Ο προπονητής Σταύρος Διαμαντόπουλος εμφανίζεται και πάλι αισιόδοξος όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, πιστεύει στους παίκτες του και περιμένει και την βοήθεια του κόσμου για να επιτευχθεί ο στόχος.
Βέβαια στη Νίκη σκέφτονται τις “ευκαιρίες” που έχασαν να ξεφύγουν πολύ νωρίτερα και να αναρριχηθούν στη βαθμολογία με χαμένους βαθμούς και παιγνίδια στο Βόλο κυρίως με Πανσερραϊκό, Μεσσηνιακό, ενώ συνολικά οι χαμένοι βαθμοί στο Πανθεσσαλικό ήταν στα παιγνίδια Νίκη Βόλου – Αγροτικός Αστέρας 1-2, Νίκη Βόλου – Αστέρας Τρίπολης 1-1, Νίκη Βόλου – Εθνικός 1-1, Νίκη Βόλου – Καλαμάτα 0-0, Νίκη Βόλου – Θρασύβουλος 1-1, Νίκη Βόλου – Αγροτικός Αστέρας 0-1, Νίκη Βόλου – Μεσσηνιακός 0-0 και τώρα, εκτός από το απόλυτο της έδρας ως το τέλος, θέλει και βαθμούς εκτός.
Σίγουρα ο δρόμος για την οριστική παραμονή της Νίκης στη Β΄ Εθνική είναι μακρύς και δύσκολος, καθώς από τους δέκα αγώνες συνολικά έχει πέντε στο Βόλο με Πανθρακικό, Καστοριά, Ηλυσιακό, Χαϊδάρι και Βέροια, δηλαδή ομάδες που έχουν στόχους. Ενώ εκτός έδρας, εκτός από τα Γιάννενα και την Προοδευτική, θα παίξει με τον Εθνικό και την Καλλιθέα και στην προτελευταία αγωνιστική με την ίσως αδιάφορη Καλαμάτα.
Ο νεαρός μέσος Μιχάλης Κουτσογιάννης είναι η απουσία στο ματς με τον Πανθρακικό, αφού είναι τιμωρημένος.
Ο Δημήτρης Μπαλάφας θα επιστρέψει στην ενδεκάδα της Νίκης, ενώ επτά κάρτες συμπλήρωσε ο Σίμιτς που θα εκτίσει την ποινή του με Γιάννινα και Προοδευτική.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ καλεί τους μετόχους και τους φίλους της ομάδας να συμμετάσχουν στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που αποφασίστηκε στην Τακτική Γενική Συνέλευση στις 29-12-2006 και εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης.
Η κατάθεση συνεχίζεται στο λογαριασμό της ΠΑΕ: ΙΒΑΝ: GREECE 1603700140000002070097920 της PROTON BANK, κατάστημα Βόλου οδός Ιάσονος 77 με Κ. Καρτάλη. Η τιμή κάθε μετοχής ανέρχεται στα 16,67 ευρώ.
Η έκδοση των μετοχών θα γίνει αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της αύξησης και θα χορηγηθούν στους μετόχους, αφού προσκομίσουν το σχετικό δελτίο κατάθεσης στα γραφεία της ΠΑΕ σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

* Από το Blue Store γίνεται γνωστό πως το κατάστημα κλείνει τέλη Μαΐου και όλα τα είδη του προσφέρονται σε χαμηλές τιμές. Θυμίζουμε ότι το ωράριο της μπουτίκ της Νίκης έχει ως εξής: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11.00-14.00 και 18.00-21.00, ενώ είναι ανοικτή και τα Σάββατα στους εντός έδρας αγώνες τις ομάδες από 11.00 έως 14.00.

Ανακοίνωση του Blue Club

«Το Blue Club «Π. Ντοκούζης» καλεί όλα τα μέλη του και όλους τους παθιασμένους Νικιώτες να συμπαρασταθούν με δυναμική στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές μας στον δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Πανθρακικό. Ο αγώνας συνεχίζεται».
Καλούνται τα μέλη Blue Club “Π. Ντοκούζης” σε Γενική Συνέλευση σήμερα Παρασκευή 30 Μαρτίου και ώρα 8:00 μ.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου Δορυλαίου – Εγγλεζονησίου. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη και

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου