ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κορυφώνεται η αγωνία μέχρι τη Γενική Συνέλευση στη Νίκη Βόλου

κορυφώνεται-η-αγωνία-μέχρι-τη-γενική-σ-841727

Περίπου δύο εβδομάδες απομένουν για την ομάδα της Νίκης Βόλου, προκειμένου να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που μπορεί να κρίνει το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η αγωνία όσο περνά ο καιρός αρχίζει να κορυφώνεται και αυτό γιατί τίποτα δεν είναι βέβαιο για τη συνέχεια του τμήματος, μιας και μέχρι τότε αναμένεται να κατατεθεί πρόταση από τον πρώην πρόεδρο της Ερασιτεχνικής κ. Γιάννη Ξάνθη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μετά από παραίνεση που δέχθηκε ο ίδιος.

Τα σημερινά δεδομένα θέλουν την ομάδα του Βόλου να πορεύεται με μπροστάρη το Στέλιο Βούλγαρη, ο οποίος έχει δώσει τα χέρια με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο και ο Βολιώτης τεχνικός θα αναλάβει το στήσιμο του νέου ρόστερ, δίνοντας βάση σε παιδιά της Μαγνησίας, ενώ ήδη υπάρχουν και επαφές με δύο ξένους ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα από τη Σερβία.

Μέχρι να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει άπαντες να κάνουν υπομονή μέχρι και τη Γενική Συνέλευση, όπου θα υπάρξει η πρόταση του κ. Ξάνθη.

Μπορεί το Δ.Σ. να αποφάσισε για το ποδοσφαιρικό τμήμα, πως συνεχίζει ως έχει και με τον κ. Βούλγαρη, αλλά με τοποθέτησή του ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής έκανε γνωστό πως πρόταση θα κατατεθεί έως την ερχόμενη Γ.Σ., που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Οπως δήλωσε εξάλλου ο κ. Ξάνθης, η Νίκη βάσει καταστατικού δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι, γιατί πρέπει να γίνει πρώτα οικονομικός απολογισμός, μιας και η προηγούμενη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου έχει παραιτηθεί. Ετσι, βάσει καταστατικού θα πρέπει να κάνει τον οικονομικό απολογισμό και να κατατεθούν εκ νέου προτάσεις, για τις οποίες θα αποφασίσει το σώμα της Γενικής Συνέλευσης.

Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής επεσήμανε επίσης πως δεν ήταν στόχος του να ασχοληθεί εκ νέου, αφού όσα γίνονται δεν τον εκφράζουν, όμως του έγινε μία πρόταση από μία ομάδα πολύ σοβαρών ανθρώπων και εφόσον αυτή ολοκληρωθεί και στελεχωθεί από άτομα που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ιστορίας της Νίκης, θα είναι και ο ίδιος παρών.

Ανανεώσεις και εγγραφές

Με στόχο η απόφαση για τη διάδοχη κατάσταση στη Νίκη Βόλου να γίνει αποδεκτή από όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους, η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου περιμένει τα μέλη του συλλόγου για να προχωρήσει στις ανανεώσεις ή και σε νέες εγγραφές, μιας και μέχρι σήμερα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη είναι μόλις 40, από τους περίπου 800 εγγεγραμμένους.

Οι εγγραφές, αλλά και οι ανανεώσεις των μελών του συλλόγου, τα οποία θα έχουν και δικαίωμα εισόδου στη Γενική Συνέλευση στις 15 Ιουνίου συνεχίζονται και στην ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρεται: «Συνεχίζονται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου από 9 π.μ.- 2 μ.μ. και 5 μ.μ.- 9 μ.μ. οι εγγραφές νέων μελών, καθώς και οι πληρωμές συνδρομών για τα ενεργά μέλη του συλλόγου εν όψει της επερχόμενης Γενικής Συνέλευσης.

Οσα από τα παλαιά μέλη δεν είναι τακτοποιημένα οικονομικά, μπορούν να ενεργοποιηθούν, καταβάλλοντας 2 ευρώ ανά μήνα έως 30/4/2016.

Οσοι επιθυμούν να εγγραφούν νέα μέλη, μπορούν με αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο να εγγράφονται με την καταβολή ποσού 20 ευρώ. Σε περίπτωση που τα μη ενεργά μέλη δεν επανεργοποιηθούν, τότε, με εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα διαγραφούν από μέλη του Συλλόγου, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Οι εγγραφές νέων μελών θα γίνονται μέχρι στις 8 μ.μ. της παραμονής της ορισθείσας επερχόμενης Γενικής Συνέλευσης. Κανένα νέο μέλος δεν θα εγγράφεται την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να τακτοποιούν την οικονομική τους εκκρεμότητα έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου».

Σήμερα η έκτακτη Γ.Σ. στο Blue Club

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση οδηγούνται τα μέλη του συνδέσμου φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Blue Club Π. Ντοκούζης, μετά τις παραιτήσεις τόσο του προέδρου όσο και του αντιπροέδρου, Νεκτάριου Αντωνίου και Ηρακλή Κοσκινά αντίστοιχα. Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρεται: «Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων, με την παραίτηση του προέδρου και αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση την προσεχή Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 και ώρα 7:30 μ.μ., στα γραφεία του συνδέσμου. Είναι περιττό να τονίσουμε την αναγκαιότητα της παρουσίας όλων των μελών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου