ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Κυριακή το μεγάλο φιλικό

την-κυριακή-το-μεγάλο-φιλικό-843831

Οι φίλοι του Τάκη Συνετόπουλου σε αγώνα μνήμης του στο ΕΑΚ

Η Ενωση παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου διοργανώνει φιλικό Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου με του Ολυμπιακού Πειραιώς, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή 29 Μαΐου και ώρα 6 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος», θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του Τάκη Συνετόπουλου, που πέθανε στα τέλη του 2013.

Ο Τ. Συνετόπουλος ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από το Βόλο, αγωνιζόμενος στον Ολυμπιακό Βόλου, συνέχισε και τίμησε την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς, αλλά και δόξασε το ελληνικό ποδόσφαιρο, φορώντας πολλές φορές τη φανέλα με το εθνόσημο.

Μάλιστα μετά από πρωτοβουλία της Ενωσης παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου ονομάστηκε το γήπεδο ΕΑΚ Βόλου – «Τάκης Συνετόπουλος» με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, αναγνωρίζοντας την προσφορά του Τ. Συνετόπουλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Βόλο.

Την αποστολή των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς θα απαρτίζουν μεγάλα ονόματα που δόξασαν το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως οι Μποτίνος, Σταυρόπουλος, Γιούτσος, Σιώκος, Κελεσίδης, Αγγελής, Γκαϊτατζής, Καραταΐδης, Γεωργάτος, Παχατουρίδης, Προτάσοφ κ.α.

Ο αγώνας θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό, προς ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου