ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξαιρετική εμφάνιση του Γ.Σ. Βόλου

εξαιρετική-εμφάνιση-του-γ-σ-βόλου-844246

Την περασμένη Κυριακή αθλητές και αθλήτριες του Γ.Σ. Βόλου συμμετείχαν στους αγώνες που διοργάνωσε ο σύλλογος «Αμεινίας ο Παλληνεύς», στο Δημοτικό στάδιο Παλλήνης στην Αθήνα, όπου και σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις.

Αναλυτικότερα, η Μαρία Κοτρούτσου πέτυχε επίδοση 13.01m. στο άλμα τριπλούν γυναικών, καταλαμβάνοντας την 1η θέση, ενώ σημείωσε και νέο ατομικό ρεκόρ αφού έσπασε το φράγμα των 13 μέτρων.

Επίσης η Βασιλική Αθανασού πέτυχε επίδοση 11.47m., καταλαμβάνοντας την 1η θέση στο άλμα τριπλούν κορασίδων και η σταθεροποίησή της στα άλματα κοντά στα 11.50 m. δείχνει ότι είναι θέμα χρόνου να πετύχει και μεγαλύτερες επιδόσεις μέσα από τους αγώνες, αφομοιώνοντας το αγώνισμα μιας και φέτος ασχολείται συστηματικά με αυτό μετά την ενασχόληση της με το άλμα εις ύψος.

Παράλληλα ο Δεκαθλητής, Παναγιώτης Πήττας, έτρεξε στα 400m. με χρόνο 54.01’’ αλλά κατά την διάρκεια της κούρσας έπνεε ισχυρός και αντίθετος άνεμος με αποτέλεσμα να βγει εκτός ρυθμού.

Τέλος, ο Βενιαμίν της παρέας, Γιάννης Γρηγορίου, έκανε ατομικό ρεκόρ στο άλμα τριπλούν Παίδων με 13.02m., για να καταλάβει την 4η θέση, αποδεικνύοντας ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη.

Πλέον οι αθλητές του Γιάννη Κουτσοφλίνη στοχεύουν σε υψηλότερες διακρίσεις στους αμέσως επόμενους αγώνες, διατηρώντας πάντα ψηλά τη σημαία του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου, κ. Αντώνης Χιώτης και το Δ.Σ. συγχαίρουν τους αθλητές – αθλήτριες, οι οποίοι εργάζονται σωστά και μεθοδικά με το αποτέλεσμα να είναι εμφανές στους αγωνιστικούς χώρους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου