ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Οι συναντήσεις φέρνουν αποφάσεις

οι-συναντήσεις-φέρνουν-αποφάσεις-844478

Σε αναμονή του Δ.Σ. και της Γενικής Συνέλευσης, φημολογία για επιστροφή Πάτση στη Νίκη Βόλου

Υπομονή για λίγες ημέρες ακόμη θα πρέπει να κάνουν οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου προκειμένου να γνωρίζουν το τι μέλλει γενέσθαι με το ποδοσφαιρικό τμήμα και τις συναντήσεις με υποψήφιους ενδιαφερόμενους που ξεκίνησαν από χθες για τους κυανόλευκους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά και τη διορία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου η οποία έληξε την περασμένη Τετάρτη, όταν και κανείς δεν εκδήλωσε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το ποδοσφαιρικό τμήμα, εμφανίστηκε λευκός καπνός και οι προτάσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Με το πρωτάθλημα να έχει ολοκληρωθεί από την Κυριακή 15 Μαΐου η προσοχή έχει στραφεί μοιραία στα διοικητικά του συλλόγου και στην επόμενη ημέρα. Με την ομάδα να συνεχίζει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τα κλειδιά παραμένουν στον Ερασιτέχνη, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για το ποια πρόταση θεωρεί καλύτερη για το μέλλον του συλλόγου και στη συνέχεια αυτή να γίνει αποδεκτή μέσα από τη Γενική Συνέλευση.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, κ. Στέργιος Φάτσης έχει αναλάβει ο ίδιος προσωπικά τις συναντήσεις με τους δύο υποψήφιους «επενδυτές» και μετά και τη χθεσινή ημέρα, όταν και πραγματοποιήθηκαν τα ραντεβού πλέον αναμένεται η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο στη συνέχεια θα αποφασίσει και τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, ώστε η απόφαση για την καταλληλότερη λύση να παρθεί ομόφωνα από το σύνολο του Νικιώτικου λαού.

Πέρα από τις περιπτώσεις των δύο προαναφερόμενων σχημάτων – επιτροπών για την ανάληψη των υποχρεώσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την παρουσία του Στέλιου Βούλγαρη, μιας και ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής επέστρεψε δριμύτερος μετά την παραίτησή του και μάλιστα έχει προχωρήσει και στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, συμφωνώντας με παίκτες αλλά και με προπονητή.

Εφόσον όμως κριθεί, πως μία άλλη λύση από τις δύο νέες περιπτώσεις που προέκυψαν είναι πιο συμφέρουσα, τότε δεν αποκλείεται η σύμπραξη με τον κ. Βούλγαρη, ο οποίος έχει δηλώσει στρατιώτης της ομάδας και όχι άνθρωπος που τον ενδιαφέρουν οι θέσεις και οι… καρέκλες.

Ολα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα και ίσως η Γενική Συνέλευση αποδειχθεί και εκείνη αρκετά κρίσιμη για τη συνέχεια του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μέχρι σήμερα αυτό που είχε γίνει γνωστό είναι πως η Γ.Σ. θα γίνει όσο το δυνατόν πιο άμεσα με την πιο σύντομη χρονικά ημερομηνία να μοιάζει η Τετάρτη 1 Ιουνίου, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτή να πραγματοποιηθεί ακόμη και στα μέσα του ερχόμενου μήνα.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών έρχονται να φουντώσουν τα σενάρια στις τάξεις των φιλάθλων, που περιμένουν και οι ίδιοι με αγωνία τις εξελίξεις και μάλιστα σε ποδοσφαιρικά στέκια χθες ακούγονταν έντονα και το όνομα του αποχωρήσαντα μεγαλομετόχου, Ανδρέα Πάτση, δίχως ωστόσο να υπάρξει επίσημη ενημέρωση από οποιαδήποτε πλευρά.

Παραίτηση Αντωνίου από το Blue Club

Την παραίτησή του από την προεδρία του συνδέσμου φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Blue Club Π. Ντοκούζης υπέβαλλε χθες ο Νεκτάριος Αντωνίου μετά από περίπου πενταετή θητεία στη συγκεκριμένη θέση. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Κοντεύουν σχεδόν πέντε χρόνια από τότε που ανέλαβα το πόστο του προέδρου στον πιο ιστορικό και δυνατό σύνδεσμο της πόλης, το Blue-Club Παναγιώτη Ντοκούζης ΘΥΡΑ 3. Ενα σύνδεσμο που πάντα ήταν και είναι δίπλα στην ομάδα μας και παίζει καθοριστικό ρόλο ώστε να διαφυλάττει τα σύμβολα και τις αξίες της και πιστεύω πως θα συνεχίσει να το κάνει και χωρίς εμένα στο τιμόνι. Δηλώνω την παραίτηση από πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του συνδέσμου καθαρά για προσωπικούς λόγους. Θέλω να πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια έκανα ό,τι μπορούσα ώστε ο σύνδεσμος να μείνει ψηλά. Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηρακλή Κοσκινά, αντιπρόεδρο του Βlue Club γιατί ήταν από την αρχή δίπλα μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές (δ.λ.δ. πάντα). Μια Ζωή Ολο Νίκη».

Περιμένουν τις ανανεώσεις – εγγραφές

Οι εγγραφές, αλλά και οι ανανεώσεις των μελών του συλλόγου, τα οποία θα έχουν και δικαίωμα εισόδου στη Γενική Συνέλευση συνεχίζονται αλλά μέχρι σήμερα ο αριθμός δείχνει να μην είναι ικανοποιητικός. Στην ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρεται: «Συνεχίζονται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου από 9 π.μ.- 2 μ.μ. και 5 μ.μ.- 9 μ.μ. οι εγγραφές νέων μελών καθώς και οι πληρωμές συνδρομών για τα ενεργά μέλη του συλλόγου εν όψει της επερχόμενης Γενικής Συνέλευσης.

Οσα από τα παλαιά μέλη δεν είναι τακτοποιημένα οικονομικά, μπορούν να ενεργοποιηθούν καταβάλλοντας 2 ευρώ ανά μήνα έως 30/4/2016. Οσοι επιθυμούν να εγγραφούν νέα μέλη μπορούν με αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο να εγγράφονται με την καταβολή ποσού 20 ευρώ. Σε περίπτωση που τα μη ενεργά μέλη δεν επανεργοποιηθούν, τότε, με εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα διαγραφούν από μέλη του Συλλόγου, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Οι εγγραφές νέων μελών θα γίνονται μέχρι στις 8 μ.μ. της παραμονής της ορισθείσας επερχόμενης Γενικής Συνέλευσης. Κανένα νέο μέλος δεν θα εγγράφεται την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να τακτοποιούν την οικονομική τους εκκρεμότητα έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου