ΠΟΛΟ

Στη Γερμανία η Εθνική γυναικών

στη-γερμανία-η-εθνική-γυναικών-12780

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών θα αγωνιστεί την Τρίτη του Πάσχα (3/5, 20:30) στη Γερμανία, στον τελευταίο της αγώνα για τα προκριματικά του World League. To αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση θα αναχωρήσει από την Αθήνα τη Δευτέρα του Πάσχα (2/5, 8:15) με τελικό προορισμό την πόλη Χαϊλδεβέργη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς έχει επιλέξεις τις: Ελενα Κούβδου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αλκηστη Αβραμίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Αλκηστη Μπενέκου, Μιχαέλα Καλογεράκου, Μαρία Πάτρα.

Η ελληνική αποστολή, στην οποία μετέχουν επίσης η συνεργάτιδα του ομοσπονδιακού τεχνικού Αγγελική Γερόλυμου και η φυσικοθεραπεύτρια Εφη Βούλγαρη, αναχωρεί την Δευτέρα του Πάσχα (08.15). Η Μπενέκου θα μεταβεί στη Γερμανία την ίδια ημέρα, από τη Βαρκελώνη (αγωνίζεται στη Ματαρό).

Το παιχνίδι αρχίζει στις 19.30 τοπική, με διαιτητές τους Σεμπαστιάν Ντερβιέ (Γαλλία) και Ντιάνα Ντούτιλ – Ντουμάς (Ολλανδία), ενώ παρατηρητής είναι ο Νικολάι Φιρόϊου.

Το άλλο παιχνίδι του ομίλου μας είναι Ρωσία – Ισπανία.

Η βαθμολογία

1. Ισπανία 14

2. Ρωσία 9

3. Ελλάδα 7

4. Γερμανία 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου