Χάθηκε η… μπάλα

χάθηκε-η-μπάλα-12798

Αλλά τα κιλά και η «τρέλα» παραμένουν στους παλαιμάχους

Για ακόμη μία χρονιά οι παλαίμαχοι του Νομού θέλησαν να κερδίσουν το χειροκρότημα από τον κόσμο, ο οποίος συγκεντρώθηκε τη Μ. Παρασκευή στο Αθλητικό Κέντρο «Ολγα Βασδέκη» της Νέας Ιωνίας και για περίπου δύο ώρες φρόντισαν να ξεδιπλώσουν τις πτυχές του ταλέντου τους, είτε με θεαματικά γκολ, με τσίμπημα της μπάλας πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όπως έκανε για παράδειγμα ο Βαγγέλης Τσουκάλης, είτε με θεαματικότατες επεμβάσεις σαν του τερματοφύλακα Λάζαρου Τσελεπή, ο οποίος παρά το λασπωμένο τερέν και τη γούρνα μπροστά από την εστία του δε δίστασε να «βουτήξει», σώζοντας αρκετά σουτ του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, ο οποίος χρειάστηκε και τρίτη και τέταρτη προσπάθεια για να παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, αυτή της Νίκης Βόλου και η … «συγχώνευση» Ηρακλή – Δάφνη είχε ως συνέπεια να χαθεί το μέτρημα και τα γκολ στη συνέχεια να πέφτουν βροχή, με το κέφι όμως και τις φαρμακερές ατάκες να πέφτουν ακατάπαυστα, σε ένα παιχνίδι που είχε φυσικά και τα ανάλογα πειράγματα από την κερκίδα.

Το μόνο βέβαιο είναι πως το ίδιο κέφι και η χαρά να βρίσκεσαι με παλιούς φίλους και παλιούς συμπαίκτες παραμένει και μέσα στις τέσσερις γραμμές αναβιώνουν μνήμες και ξυπνά στον καθένα όμορφες στιγμές του παρελθόντος, όπως έκαναν και χθες οι παλαίμαχοι των τριών συλλόγων.

Για τον γηπεδούχο Ηρακλή – Δάφνη αγωνίστηκαν οι: Τσελεπής, Πλαστάρας, Καϊκλής, Βαΐτσης, Μπόλτσης, Καρπούζας, Καραγιάννης, Τσουκάλης, Μακρόπουλος, Προβίδας, Δεληγιάννης, Πλίκας, Μπαρτζώκας.

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου έδωσαν το παρών οι παλαίμαχοι: Μαργαριτόπουλος, Φλάρος, Ρηγίνος, Παναγιωτόπουλος, Κίτνος, Φασουράκης, Καρρόπουλος, Ανδρουτσόπουλος, Χασάπης, Τζοβάρας, Σπυριδάκης, Κοκκινάκης, Διαμαντάκος, Ματζανάς, Σακόπουλος.

Περιμένει τη δική της Ανάσταση

Στο -2 από τη δεύτερη θέση βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη η ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία με απώλειες στο έμψυχο δυναμικό της αλλά και με νέο προπονητή το Στέφανο Ξηροφώτο περιμένει τη δική της Ανάσταση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία αναχώρησαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και από την ερχόμενη Τρίτη του Πάσχα θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι έχουν ακόμη δύο παιχνίδια να δώσουν και το πρώτο από αυτά θα είναι με αντίπαλο την Πύδνα Κίτρους την επόμενη Κυριακή 8 Μαΐου στην Κατερίνη. Για την 33η αγωνιστική οι παίκτες της Νίκης Βόλου δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στη φιναλίστ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αλλά θέλουν τους τρεις βαθμούς σε περίπτωση που στραβοπατήσει ο Καραϊσκάκης έτσι ώστε να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στην προσπάθεια αυτή όμως η Νίκη θα παραταχθεί μόλις με 15 ποδοσφαιριστές, αφού μετά από απαίτηση της διοίκησης από την Μ. Τρίτη παρελθόν αποτελούν πέντε ποδοσφαιριστές της, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν και οι αρχηγοί της. Συγκεκριμένα με τα κυανόλευκα μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος δεν θα συνεχίσουν οι Βρονταράς, Κοτίτσας, Παπαδόπουλος, Μπιτσάκος και Κανελλόπουλος όπως και ο Ιβανίδης μετά από επιθυμία του ίδιου. Στους παίκτες που αποτελούν παρελθόν προστίθενται και οι Μπαλαράμπε, Νοριέγα και Παπουρτζής, ωστόσο για τον τελευταίο υπάρχει παράθυρο επιστροφής.

Πλέον στο ρόστερ των κυανόλευκων έχουν απομείνει μόλις 15 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι: Οι τερματοφύλακες: Στούκας, Σταμέλος, οι αμυντικοί: Αλεξανδρής, Τσορμπαντζής, Χολέβας, Ναουμίδης, Αναστασίου, οι μέσοι: Μέτσε, Κόλα, Κυπτίου, Βέργος, Ιορδανίδης και οι επιθετικοί Ελευθεριάδης, Σκοπελίτης και Ματθαίου.

Μετά το παιχνίδι στην Κατερίνη η αυλαία για την ομάδα της Νίκης Βόλου θα πέσει στις 15 Μαΐου, όταν και θα φιλοξενήσει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο Π. Μαγουλάς.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου