ΤΟΠΙΚΟ

Ρεπό Ρήγα Φεραίο και Πύρασο

ρεπό-ρήγα-φεραίο-και-πύρασο-12846

Μετά την τελευταία προπόνηση στις ομάδες του Ρήγα και του Πυράσου, θα ακολουθήσει ολιγοήμερο εορταστικό ρεπό για τους παίκτες οι οποίοι επιστρέφουν στις 8 Μαΐου στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Νωρίτερα το τέλος για Πύρασο

Καταδικαστική όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία χαρακτηρίζεται η εντός έδρας ισοπαλία που έφερε την προηγούμενη αγωνιστική με τον Οπούντιο ο Πύρασος. Η ομάδα δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό καθώς βρίσκεται στο -4 από τον Εθνικό που βρίσκεται στην 9η θέση. Συνεπώς η παραμονή δεν κρίνεται μόνο από τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι κυανόλευκοι. Στις δύο αγωνιστικές που υπολείπονται ο Εθνικός έχει να αγωνισθεί κόντρα στον Πιερικό στη Φιλιππιάδα, ενώ στην τελευταία στροφή θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Δωτιέα στην Αγιά, ο οποίος όπως φαίνεται θα οδηγηθεί στο τοπικό.
Ο Πύρασος στις 8/5 που ξεκινά εκ νέου το πρωτάθλημα μετά τις διακοπές του Πάσχα, θα υποδεχθεί τον ισόβαθμό του Τύρναβο ο οποίος θέλει επίσης βαθμούς για να ελπίζει στην παραμονή, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα πάρει άνευ αγώνος τους τρεις βαθμούς από τον Φωκικό, που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Συνεπώς, το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί νωρίτερα για τους κυανόλευκους. Πάντως, ακόμη και αν κερδίσουν και τους έξι βαθμούς σε περίπτωση που η ομάδα της Φιλιππιάδας πάρει τους τρεις βαθμούς σε ένα από τα δύο ματς που ακολουθούν θα είναι αυτή που θα παραμείνει στην κατηγορία.
Οι προπονήσεις στον Πύρασο ολοκληρώθηκαν και θα ακολουθήσει ρεπό για τις ημέρες των γιορτών.

Με νίκες θέλουν να κλείσουν την χρονιά στο Ρήγα

Πενθήμερο ρεπό έδωσε ο Λάκης Μπακάλης στην ομάδα του, μετά την τελευταία προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές του Ρήγα μετά το νικηφόρο πέρασμα από την Αγιά έκαναν τρεις προπονήσεις και πλέον ακολουθεί ξεκούραση. Η ομάδα παρόλο που το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση πράγμα που μαρτυρά το 1-4 επί του Δωτιέα. Η ομάδα έχει εδραιωθεί στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα εδώ και αρκετές αγωνιστικές με αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι να αγωνίζονται δίχως άγχος.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ολοκληρώνεται στις 15 Μαΐου με τον Ρήγα να έχει μία εκτός και μία εντός έδρας αναμέτρηση. Την Κυριακή 8/5 δοκιμάζεται στην έδρα της ήδη υποβιβασμένης Φαρκαδόνας, ενώ στο φινάλε του πρωταθλήματος θα υποδεχτεί τον Καραϊσκάκη στο Βελεστίνο. Οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν ωστόσο και στα δύο ματς να παρουσιάσουν το καλύτερό τους πρόσωπο. Ειδικά στο παιχνίδι της έδρας τους με την αρτινή ομάδα οι παίκτες του Ρήγα θέλουν να αποχαιρετήσουν το κοινό τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και βέβαια όλοι να φύγουν ευχαριστημένοι από το γήπεδο, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν που θα τους βρει στην ίδια κατηγορία.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου