ΤΟΠΙΚΟ

Και τώρα… ψηλότερα

και-τώρα-ψηλότερα-12867

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο πρωταθλητής της ΕΠΣΘ Ηρακλής για τα περιφερειακά μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική ομάδες όπου θα αντιμετωπίσει τρεις ομάδες στον 6ο όμιλο σε ένα μίνι πρωτάθλημα που θα αρχίσει την Κυριακή 15 Μαΐου. Οι κυανόλευκοι μάλιστα θα πραγματοποιήσουν και προετοιμασία αμέσως μετά το Πάσχα.

Ο Ηρακλής Βόλου θα δώσει τους αγώνες του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» αφού η έδρα της Νίκης Βόλου έχει άδεια τέλεσης αγώνων που προβλέπεται στην προκήρυξη της ΕΠΟ, σε αντίθεση με το Βασδέκειο.

Οι κυανόλευκοι του Γιάννη Φασουράκη θα παίξουν 3 ματς έδρας με Απόλλωνα Λάρισας, Διαγόρα Σεβαστής και ΑΟ Σελλάνων.

Ο πρωταθλητής ΕΠΣ Πιερίας Διαγόρας Σεβαστής είναι ο πρώτος αντίπαλος για τον Ηρακλή στο γήπεδο «Βατάν» της Κατερίνης και έχει στο δυναμικό του παίχτες όπως ο έμπειρος επιθετικός Μίμης Μπενίσκος (με θητεία και στην Α’ Εθνική με Αρη αλλά και Αγρ. Αστέρα Λαμία, Θρασύβουλο, Εθνικό Αστέρα), ενώ έχει προπονητή τον Διονύση Τοκατλίδη. Ο Διαγόρας Σεβαστής για να πάρει τον τίτλο επικράτησε με 2-1 του Ολυμπου Λεπτοκαρυάς στον τελικό των play off.

Δεύτερος αντίπαλος είναι ο πρωταθλητής Λάρισας Απόλλωνας Λάρισας, με την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα να έχει παίχτες όπως ο Τάσος Κυριάκος, ο Βασίλης Φλώρος, ο Θανάσης Παλάσκας και ο Κώστας Χατζής που έχουν περάσει από το Βόλο, ενώ κατέκτησε την πρώτη θέση με 94 βαθμούς έναντι 89 του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Τέλος από την ΕΠΣ Καρδίτσας αντίπαλος είναι ο Α.Ο. Σελλάνων όπου ο Ακης Χαρβαλιάς ήταν πρώτος σκόρερ και προπονητής ο Χρήστος Χατζηλιάδης.

Τα πλέι-οφ έχουν τη μορφή πρωταθλήματος 6 αγωνιστικών και οι δύο πρώτες ομάδες της διαδικασίας προβιβάζονται στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική – Κυριακή 15 Μαΐου 2016 (17:00)

Απ. Λάρισας – Α.Ο. Σελλάνων

Διαγόρας Σ. – Ηρακλής Βόλου

2η αγωνιστική – Τετάρτη 18 Μαΐου (17:00)

Α.Ο. Σελλάνων – Διαγόρας Σ.

Ηρακλής Βόλου – Απ. Λάρισας

3η αγωνιστική – Κυριακή 22 Μαΐου (17:00)

Διαγόρας Σ. – Απ. Λάρισας

Α.Ο. Σελλάνων – Ηρακλής Β.

4η αγωνιστική – Τετάρτη 25 Μαΐου (17:00)

Α.Ο. Σελλάνων – Απόλλων Λάρισας

Ηρακλής Β. – Διαγόρας Σεβαστής

5η αγωνιστική – Κυριακή 29 Μαΐου (17:00)

Διαγόρας Σεβαστής – Α.Ο. Σελλάνων

Απόλλων Λάρισας – Ηρακλής Βόλου

6η αγωνιστική – Κυριακή 5 Ιουνίου (17:00)

Απόλλων Λάρισας – Διαγόρας Σεβαστής

Ηρακλής Βόλου – Α.Ο. Σελλάνων

Στις 7/5 η κατάταξη

Το Σάββατο 7 Μαΐου θα γίνει ο αγώνας κατάταξης ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και την Αγχίαλο, τις ομάδες που κατέλαβαν την 7η θέση σε 1ο και 2ο όμιλο της Α’ Τοπικής αντιστοίχως. Ο νικητής θα παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία και ο ηττημένος θα υποβιβαστεί, αν ο Πύρασος πέσει από τη Γ’ Εθνική.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου