ΤΟΠΙΚΟ

Χάθηκε η… μπάλα

χάθηκε-η-μπάλα-13638

Αλλά τα κιλά και η «τρέλα» παραμένουν στους παλαιμάχους

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν και τα λευκά μαλλιά να άρχισαν να εμφανίζονται, αλλά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, του Ηρακλή και της Δάφνης είναι σίγουρο πως δεν έχουν ξεχάσει να κάνουν αυτό που τους έκανε αγαπητούς στον κόσμο και έγιναν και πάλι έστω και για λίγο… παιδιά.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για ακόμη μία χρονιά οι παλαίμαχοι του Νομού θέλησαν να κερδίσουν το χειροκρότημα από τον κόσμο, ο οποίος συγκεντρώθηκε τη Μ. Παρασκευή στο Αθλητικό Κέντρο «Ολγα Βασδέκη» της Νέας Ιωνίας και για περίπου δύο ώρες φρόντισαν να ξεδιπλώσουν τις πτυχές του ταλέντου τους, είτε με θεαματικά γκολ, με τσίμπημα της μπάλας πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όπως έκανε για παράδειγμα ο Βαγγέλης Τσουκάλης, είτε με θεαματικότατες επεμβάσεις σαν του τερματοφύλακα Λάζαρου Τσελεπή, ο οποίος παρά το λασπωμένο τερέν και τη γούρνα μπροστά από την εστία του δε δίστασε να «βουτήξει», σώζοντας αρκετά σουτ του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, ο οποίος χρειάστηκε και τρίτη και τέταρτη προσπάθεια για να παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, αυτή της Νίκης Βόλου και η … «συγχώνευση» Ηρακλή – Δάφνη είχε ως συνέπεια να χαθεί το μέτρημα και τα γκολ στη συνέχεια να πέφτουν βροχή, με το κέφι όμως και τις φαρμακερές ατάκες να πέφτουν ακατάπαυστα, σε ένα παιχνίδι που είχε φυσικά και τα ανάλογα πειράγματα από την κερκίδα.

Το μόνο βέβαιο είναι πως το ίδιο κέφι και η χαρά να βρίσκεσαι με παλιούς φίλους και παλιούς συμπαίκτες παραμένει και μέσα στις τέσσερις γραμμές αναβιώνουν μνήμες και ξυπνά στον καθένα όμορφες στιγμές του παρελθόντος, όπως έκαναν και χθες οι παλαίμαχοι των τριών συλλόγων.

Για τον γηπεδούχο Ηρακλή – Δάφνη αγωνίστηκαν οι: Τσελεπής, Πλαστάρας, Καϊκλής, Βαΐτσης, Μπόλτσης, Καρπούζας, Καραγιάννης, Τσουκάλης, Μακρόπουλος, Προβίδας, Δεληγιάννης, Πλίκας, Μπαρτζώκας.

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου έδωσαν το παρών οι παλαίμαχοι: Μαργαριτόπουλος, Φλάμος, Ρηγίνος, Παναγιωτόπουλος, Κίτσιος, Φασουράκης, Καρρόπουλος, Ανδρουτσόπουλος, Χασάπης, Τζοβάρας, Σπυριδάκης, Κοκκινάκης, Διαμαντάρας, Μαντζανάς, Σακόπουλος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου