ΤΟΠΙΚΟ

Ακρως επιτυχημένο το καμπ του «Βόλος 2004»

ακρως-επιτυχημένο-το-καμπ-του-βόλος-2004-13912

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ποδοσφαιρικό καμπ του «Βόλος 2004» το διήμερο 25-26/4, που πραγματοποιήθηκε στο ΕΑΚ Βόλου.

Η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη του αναμενόμενου, αφού στο γήπεδο βρέθηκαν και τις δύο ημέρες περισσότερα από 150 κορίτσια. Τα κορίτσια απέδειξαν ότι το ενδιαφέρον για το γυναικείο ποδόσφαιρο και το άθλημα γενικότερα είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Ετσι, αναπτερώθηκαν οι ελπίδες των ανθρώπων της ομάδας, ώστε να μπορούν να ελπίζουν σε ένα λαμπρό μέλλον του «Βόλος 2004» μέσα από αυτά τα κορίτσια, που κάποια από αυτά ήδη ξεχώρισαν για το ταλέντο τους.

Το διήμερο κύλησε με ασκήσεις τεχνικής, πολύ παιχνίδι αλλά και δίτερμα μεταξύ των ομάδων στις οποίες είχαν χωριστεί τα κορίτσια πάντα υπό την καθοδήγηση των παικτριών της ομάδας αλλά και την επίβλεψη του προπονητή Χάρη Αμπελάκια αλλά και των υπολοίπων ανθρώπων της ομάδας.

Στο τέλος μοιράστηκαν σε όλες τις συμμετέχουσες, αναμνηστικά μπλουζάκια και ημερολόγια της ομάδας.
Με την ολοκλήρωση του διημέρου η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή τους και την βοήθεια που προσέφεραν οι Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας, ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ (για την παραχώρηση του γηπέδου), Ολυμπιακός Βόλου (για τη διάθεση υλικών προπόνησης), ΕΨΑ (για τη διάθεση χυμών στα κορίτσια που συμμετείχαν), Πρατήρια CYCLON – Χ. Αμπελάκια και Γερανοί Βασίλη Χαρβάλα (για τα μπλουζάκια που διατέθηκαν).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου