ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενεση ηθικού με πληρωμές χθες στη Ν. Ιωνία

ενεση-ηθικού-με-πληρωμές-χθες-στη-ν-ιω-851206

Οι ταλαιπωρημένοι από το οικονομικό παίκτες της Νίκης είδαν χθες με ανακούφιση λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο ντέρμπι με τον Πανθρακικό, να μπαίνει στους λογαριασμούς τους ο μισθός Φεβρουαρίου. Οι πληρωμές που υπήρξαν έστω και καθυστερημένα από την ΠΑΕ, λειτούργησαν αναμφίβολα σαν ένεση ηθικού στην ψυχολογία τους ενόψει του καθοριστικού κυριακάτικου παιχνιδιού με την ομάδα της Κομοτηνής που κρίνει την τύχη της κυανόλευκης ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Τα χρήματα που δόθηκαν χθες προήλθαν από το ταμείο της ΠΑΕ και ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που υποσχέθηκε ο Δήμαρχος της Ν. Ιωνίας κ. Παύλος Μαβίδης. Συγκεκριμένα το ποσό των 60.000 ευρώ που θα δοθεί από την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, όπως υποσχέθηκε η Δημοτική Αρχή, θα μοιραστεί στους παίκτες για την καταβολή μέρους των δόσεων συμβολαίων που τους οφείλονται. Τουλάχιστον αυτό ανακοίνωσε η διοίκηση και περιμένει από τον Δήμαρχο να κάνει πράξη την υπόσχεση του.
Μετά από τις χθεσινές πληρωμές, τεχνική ηγεσία και παίκτες δουλεύουν απερίσπαστοι, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο το «τρίποντο» στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής, που θα τους επαναφέρει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και θα ανανεώσει τις ελπίδες τους για παραμονή. Στις τάξεις του κυανόλευκου συγκροτήματος επικρατεί αισιοδοξία για το αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που αποτελεί από τους βασικούς αντιπάλους της Νίκης στην προσπάθεια της για σωτηρία, μια και βρίσκεται στους τρεις βαθμούς απόσταση και μια θέση πάνω στην κατάταξη.

Κανονικά ο Ρίκα
Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος είδε με ικανοποίηση χθες τον Αντώνη Ρίκα να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση. Ο νεαρός δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και για προληπτικούς περισσότερο λόγους έκανε ατομικό πρόγραμμα με την Εθνική Ελπίδων και δεν χρησιμοποιήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό στο φιλικό με την Δανία. Ετσι ο Ρίκα τίθεται κανονικά στην διάθεση του έμπειρου προπονητή για το ματς με τον Πανθρακικό. Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι οτι την ώρα που το συγκρότημα της Κομοτηνής αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών, από την δική της πλευρά μπορεί να υπολογίζει σε όλους σχεδόν τους παίκτες της για τον «τελικό» της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό. Σε σχέση με το ματς στην Τρίπολη επιστρέφουν οι Μπαλάφας, Αφόνσο και Γκάγκας που αναμένεται να ξεκινήσουν και στην βασική ενδεκάδα, ενώ ο απών θα είναι μόνο ο τιμωρημένος Κουτσογιάννης.

Ο Σκουφίτσας στο Πανθεσσαλικό
Ο Αθηναίος διαιτητής της Σούπερ Λιγκ Βασίλης Σκουφίτσας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής μεταξύ της Νίκης και του Πανθρακικού στο Πανθεσσαλικό. Ο 43χρονος ρέφερι κλήθηκε να διευθύνει το εν λόγω παιχνίδι της Β’ Εθνικής, καθώς έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες. Βοηθοί του θα είναι οι Π. Μαυρόπουλος και Λ. Βασιλειάδης, αμφότεροι από τον Σύνδεσμο της Θεσσαλονίκης, ενώ 4ος θα είναι ο Κ. Βασιληάς από την Βοιωτία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου