ΤΟΠΙΚΟ

Την Πύδνα Κίτρους υποδέχεται σήμερα ο Ρήγας

την-πύδνα-κίτρους-υποδέχεται-σήμερα-ο-60494

Στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στις 3 μ.μ. στο Βελεστίνο

Με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών θα παραταχθεί σήμερα στις 3 μ.μ. ο Ρήγας στο Βελεστίνο για την 27η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται την Πύδνα η οποία έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά την απρόσμενη εκτός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια με 2-0 οι κυανόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Μπορεί η ομάδα να βρίσκεται πολύ κοντά στο στόχο που έχει θέσει για φέτος, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία αλλά αυτή δεν έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά. Ο Ρήγας πρέπει από κάθε παιχνίδι ειδικά στην έδρα του να κατακτά βαθμούς για να συνεχίσει να απομακρύνεται από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, το σημερινό παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο καθώςη ομάδα της Κατερίνης είναι ψηλά στη βαθμολογία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λάκης Μπακάλης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του. Το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα είναι ο κεντρικός αμυντικός Νίκος Βουραζέρης ο οποίος είχε αποχωρήσει από το ματς με τον Αχιλλέα ως τραυματίας και η συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι θα κριθεί λίγο πριν τον αγώνα, ωστόσο συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Στα θετικά για τον τεχνικό συμπεριλαμβάνεται η επιστροφή του Ηλία Γκίκα ο οποίος ήταν εκτός το τελευταίο διάστημα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Ο μεσοεπιθετικός των κυανόλευκων αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα, ιδίως στο σκοράρισμα.

Η αποστολή

Μετά τη χθεσινή προπόνηση ο Λάκης Μπακάλης ανακοίνωσε την αποστολή. Ο τεχνικός κατέληξε σε 20 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι δύο θα μείνουν εκτός λίγο πριν τον αγώνα. Οι παίκτες είναι οι εξής: Κεφαλάς, Τσουμπέκος, Γουτούλης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Γούτσιος, Σπαθής, Λάμπρου, Αλεξίου, Χατζής, Γεωργατζής, Ζενούνι, Ρίκος, Σφάκας, Πάσχος, Σέττος, Κορέτα, Τσίπι, Γκίκα.

Η Πύδνα

Από εντός έδρας νίκη προέρχεται η ομάδα της Κατερίνης. Αν και βρέθηκε να χάνει από το δεύτερο κιόλας λεπτό από τον Τύρναβο κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πανηγυρίσει τη νίκη με 2-1. Οσον αφορά την απόδοσή της στα εκτός έδρας ματς από τα δώδεκα που έχει δώσει έως τώρα έχει συλλέξει 16 βαθμούς. Αξίζει να τονιστεί πως έχει καταφέρει να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας από τον πρωτοπόρο Καραϊσκάκη και από το δεύτερο Αιγινιακό. Συγκεκριμένα μετρά τέσσερα τρίποντα κόντρα σε Δωτιέα (0-1), Αχιλλέα (0-3), Φαρκαδόνα (0-3) και Πύρασο (1-2). Από τους Οικονόμο (1-1), Αιγινιακό (0-0), Καραϊσκάκη (0-0), Εθνικό (1-1) έχει πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ έχει ηττηθεί από τους Τύρναβο (1-0), Νίκη Βόλου (2-0), Θεσπρωτό (1-0) και Πιερικό (2-1).

Σφυρίζει ο Ψυχούλας

Διαιτητής από τη Βοιωτία θα σφυρίξει στην αναμέτρηση του Ρήγα. Συγκεκριμένα, από την ΚΕΔ ορίστηκε ο Δημήτριος Ψυχούλας να διαιτητεύσει μαζί με τους βοηθούς του Δημήτριο Φίλο και Παγουρά Βασίλειο. Ο συγκεκριμένος ρέφερι έχει ξανασφυρίξει το Ρήγα στη νίκη του επί του Οικονόμου με 3-1 στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Επίσης, έχει παίξει και σε παιχνίδια της Νίκης και του Πυράσου.

Μπακάλης: «Να μην επαναπαυτούμε»

Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ τόνισε τη δυσκολία του παιχνιδιού: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, από το οποίο όμως πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα που έχουμε από ‘δω και στο εξής θα είναι δύσκολο και πρέπει από κάθε ματς να κατακτούμε βαθμούς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, να μην επαναπαυτούμε διότι ο αντίπαλος είναι από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας. Θέλουμε να έχουμε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού και πιστεύω πως μπορούμε. Τέλος, πρέπει να αφήσουμε πίσω την ήττα από τον Αχιλλέα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου